pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 8, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 8, 2019 Mda, simt că mi se scoală pula. Doar atat? Te simteam mult mai furios de atat!Eu decid.
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Mai 8, 2019 Postat Mai 8, 2019 Doar atat? Te simteam mult mai furios de atat!Eu decid.doar atât. Ce dreaq faci cu furia dacă n-ai erectie? :)Pentru tine, sigur. Ce vrei tu, sweetie. :)
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 8, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 8, 2019 doar atât. Ce dreaq faci cu furia dacă n-ai erectie? :)Pentru tine, sigur. Ce vrei tu, sweetie. :) Te las esti pe maini bune Dar nu uita evanghelia sfantului parinte si anume ultima revelatie Poarta in suflet invataturile sfantului parinte propovaduieste fratilor intru credinta experientele tale si drumul netezit il vei aveaSper ca am citat corect
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Mai 8, 2019 Postat Mai 8, 2019 Te las esti pe maini bune Dar nu uita evanghelia sfantului parinte si anume ultima revelatie Poarta in suflet invataturile sfantului parinte propovaduieste fratilor intru credinta experientele tale si drumul netezit il vei aveaSper ca am citat corectare niște chestii mișto decalogul Părintelui, recunosc faptul că am folosit-o p-aia cu"Dumnezeu ți-a dat nevasta s-o iubești și fleoarte sa le babrdesti" de am pus în cap câteva pofticioase la pula mea. Da' s-au simțit fleoarte.In rest, gândesc cu capul, nu cu pula. 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 8, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 8, 2019 are niște chestii mișto decalogul Părintelui, recunosc faptul că am folosit-o p-aia cu"Dumnezeu ți-a dat nevasta s-o iubești și fleoarte sa le babrdesti" de am pus în cap câteva pofticioase la pula mea. Da' s-au simțit fleoarte.In rest, gândesc cu capul, nu cu pula.Pai cu capul trebuie gandit decalogul sfantului parinte si eu am pus in practica si vad ca mi e prea bine :)
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 8, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 8, 2019 doar atât. Ce dreaq faci cu furia dacă n-ai erectie? :)Pentru tine, sigur. Ce vrei tu, sweetie. :) Renunt la tot, eram impinsa...Am promis ca nu mai ajut pe cineva. Daca nu ma tin de cuvant... :laugh2Well, asta e tot.Succes, bla, bla, eu sunt satula sa ma plimbe pe drumuri unde nu vreau sa merg si sa sufar cand puteam sa...Basta!Trebuie sa-mi iau un maimutoi, ceva.... ;)
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Mai 8, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 8, 2019 Parinte ce se aude cu initiativa ca motanu sa ne puna testu dragger inainte de logare?A ramas in stand by Consiliul Suprem al Pulimii este in vacanta.Fara parafa CSP nu misca nimic 1 6
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 8, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 8, 2019 Da, renunt la puterile mele, asta am spus.Nu mai vreau.
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 8, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 8, 2019 In decalog spune sa nu te destainui in fata fleoartelor caci dispret si umilinta vei primi in schimb...in situatia de fata avem de a face cu un caz care e opusul asadar cucoana face destainuiri ..procedam corect daca aplicam aceiasi regula ?
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 8, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 8, 2019 A ramas in stand by Consiliul Suprem al Pulimii este in vacanta.Fara parafa CSP nu misca nimic CSP e in vacanta de cand stiu eu =))
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 8, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 8, 2019 A ramas in stand by Consiliul Suprem al Pulimii este in vacanta.Fara parafa CSP nu misca nimic Mai aberezi mult? Femeia chiar este bolnava, femeia, nu curva.
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 8, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 8, 2019 Da, renunt la puterile mele, asta am spus.Nu mai vreau. La lunganu meu nu renunti daca l vezi garantez =)) Rupi gatu la toate de pe site o sa l divinizezi mai ceva ca pe sticla de tarie cu care te delectezi zilnic 1
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Mai 8, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 8, 2019 CSP e in vacanta de cand stiu eu =))Au muncit mult anul trecut.
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 8, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 8, 2019 A ramas in stand by Consiliul Suprem al Pulimii este in vacanta.Fara parafa CSP nu misca nimic Auzi parinte cica nu e femeia din partea celor care se ocupa cu asa ceva Intradevar doar daca esti sufficient de chior sa nu arunci o privire dincolo de gard =)) 1
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 8, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 8, 2019 La lunganu meu nu renunti daca l vezi garantez =)) Rupi gatu la toate de pe site o sa l divinizezi mai ceva ca pe sticla de tarie cu care te delectezi zilnic Iubire, fizic pot sa-ti intorc capul la 180, 360, cate grade vrei. ;)
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Mai 8, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 8, 2019 In decalog spune sa nu te destainui in fata fleoartelor caci dispret si umilinta vei primi in schimb...in situatia de fata avem de a face cu un caz care e opusul asadar cucoana face destainuiri ..procedam corect daca aplicam aceiasi regula ? Astea nu sunt destăinuiri,sunt grăunțe aruncate de prostituate pentru papagalii flausati 1 6
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 8, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 8, 2019 Sa vad ce ramane...
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Mai 8, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 8, 2019 Mai aberezi mult? Femeia chiar este bolnava, femeia, nu curva.Si ce dorești de la mine,sa-i fac slujba pentru veșnica pomenire? 1 6
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 8, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 8, 2019 Astea nu sunt destăinuiri,sunt grăunțe aruncate de prostituate pentru papagalii flausati Noi cei trecuti invataturile decalogului nu vom fi atinsi Psalmul 91Versetele 7 si 8 1000 sa cada alaturi de tine Si 10000 la dreapta ta Dar de tine Nu se va atinge nimeni Doar vei privi cu ochii Si vei vedeaRasplatirea celor rai 1
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 8, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 8, 2019 Si ce dorești de la mine,sa-i fac slujba pentru veșnica pomenire? Pentru tine. :)Se da coliva?
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 8, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 8, 2019 Si ce dorești de la mine,sa-i fac slujba pentru veșnica pomenire? Nu e nevoie iti sunt ca un diacon am invatat de la tine calea spre echilibru 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 8, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 8, 2019 Pentru tine. :)Se da coliva? Sa dat spovedanie si canon greu pe capul femeilor care au umblat dezgolite in fata altora decat cei carora le erau sortite
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 8, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 8, 2019 Iubire, fizic pot sa-ti intorc capul la 180, 360, cate grade vrei. ;) Fizic poti folosi si cavitatea bucala pentru asta
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Mai 8, 2019 Oras:Braila Oras:Braila Postat Mai 8, 2019 E posibil sa aiba cancer de col uterin. Nu vreau sa fie sigur. Tu fa caterinca, nu mai am nimic de facut in plus...Cancerul de col uterin se depisteaza f usor la o simpla analiza papanicolau, care costa o suma f modica si si-o permite oricine. 3
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Mai 8, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 8, 2019 Pentru tine. :)Se da coliva?Coliva nu dau,dar pot pune o bomboana pe capul pulii 1 6
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum