xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 9, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 9, 2019 Nu te întrece cu gluma , stai potolită la locul tău ca nu te-a băgat nici dracu in seama .Vezi ce aberații scriai ieri pe aici mai bine .Cine sa te înțeleagă ? Pulea ! Asta mai vrea o data ce are? =))
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Mai 9, 2019 Postat Mai 9, 2019 Mai stii cu cine vorbesti, curva din parcare?Ai uitat ca te bagai in seama, acum tot eu sa citesc ce am scris?Nasul jos, ciocul mai mic, sfatul meu. Nu sunt tiganca ca tine, dar pot fi mai ceva ca o tiganca! Mucles, catea, sezi! Plutesti... dar nu dau date personale, spune ea daca vrea.Te agiti ca un coi intr-o găleata ;)))Te-ai descris perfect,felicitări .
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 9, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 9, 2019 e și asta o meserie, nu? :))) Mda dar nu e reglementata de lege cu varsta legala pentru pensionare din pacate
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Mai 9, 2019 Postat Mai 9, 2019 Asta mai vrea o data ce are? =)) N-o mai bag in seama,îmi strica starea ,sincer . E o combinație de multe .....
el cule miskin Reputație: -59 Postat Mai 9, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Mai 9, 2019 Daca se intruneste Comisia la Craiova, ar fi o idee buna sa se rezerve, in prealabil, ceva locuri de parcare membrilor acesteia, pentru ca nu se stie niciodata. Banc cu olteni : Ba, inainte sa iesiti in oras, va spalati, in prealabil, cu apa si sapun.Sefu, daca nu avem apa si sapun, ne putem spala in prealabil? Ai de :) mea. 2 1
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Mai 9, 2019 Postat Mai 9, 2019 Mda dar nu e reglementata de lege cu varsta legala pentru pensionare din pacateEee, parcă nu poți sa ai un amic patron care sa te angajeze fictiv, tu doar plătești dările.
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Mai 9, 2019 Oras:Braila Oras:Braila Postat Mai 9, 2019 Un diagnostic i l-am trimis amadei și mai am un rezultat de la biopsie. Eu nu ma pot pronunța ce am exact. Se va forma o comisie care va decide ce și cum. Nu mai vorbiți în necunostinta de cauzaDe ce nu pui tot ce ai aici ca sa vada toti? Sau daca nu te pricepi sa pui tu, sa puna persoana cui i-ai dat toat ce e legat de boala ta.Cel putin asa mi se pare corect. Persoana cui ai trimis nu pune ca spune ca nu ai dai voie tu. De ce? Nu e normal dupa toata tevatura asta sa vedem si noi ce se intampla? Pana acum vorbe si iar vorbe dar fapte nimic.
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Mai 9, 2019 Postat Mai 9, 2019 Daca se intruneste Comisia la Craiova, ar fi o idee buna sa se rezerve, in prealabil, ceva locuri de parcare membrilor acesteia, pentru ca nu se stie niciodata. Banc cu olteni : Ba, inainte sa iesiti in oras, va spalati, in prealabil, cu apa si sapun.Sefu, daca nu avem apa si sapun, ne putem spala in prealabil? Ai de :) mea. :*
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Mai 9, 2019 Postat Mai 9, 2019 Daca se intruneste Comisia la Craiova, ar fi o idee buna sa se rezerve, in prealabil, ceva locuri de parcare membrilor acesteia, pentru ca nu se stie niciodata. Banc cu olteni : Ba, inainte sa iesiti in oras, va spalati, in prealabil, cu apa si sapun.Sefu, daca nu avem apa si sapun, ne putem spala in prealabil? Ai de :) mea.pe locurile de handicap :)))
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 9, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 9, 2019 Te agiti ca un coi intr-o găleata ;)))Te-ai descris perfect,felicitări . Stiu cine esti, ce m-ar imiedica sa-ti inchid gura? Fapte bune nu mai fac si ma cam plictisesc. ;)
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 9, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 9, 2019 Eee, parcă nu poți sa ai un amic patron care sa te angajeze fictiv, tu doar plătești dările. Cu amicu ala e nasol daca e prins Eu nu m-as risca =))
Vizitator romuzica Reputație: 0 Postat Mai 9, 2019 Postat Mai 9, 2019 N a auzit de Anadolu ;)Exact. O prietena acum 3 ani, la mare cu familia, la Kusadasi, dupa ce a iesit de la dus, in camera de hotel, a alunecat pe gresia uda si a facut o fractura deshisa la cot. Au dus-o la un spital local, iar medicii de acolo au decis sa o trimita la Anadolu, cu un elicopter. Acolo au operat-o, i-au pus tija flexibila ca sa se poata suda oasele. Toate astea nu au costat-o nimic !!! (avea asigurare medicala). Spunea ca un doctor atat de cumsecade mai rar vezi la noi. Stia engleza la perfectie si chiar cateva cuvinte in Romana. Anul urmator a sunat-o pe prietena mea si i-a spus ca-i plateste o saptamana de vacanta la Kusadasi, pentru a putea veni la control, ca sa vada cum se prezinta operatia ! Aratati-mi un medic roman care ar plati deplasarea pentru un pacient strain ca sa vina la control ! Nu vreau sa jignesc pe nimeni, poate sunt, dar la noi cred ca ii numeri pe degete....
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Mai 9, 2019 Postat Mai 9, 2019 Stiu cine esti, ce m-ar imiedica sa-ti inchid gura? Fapte bune nu mai fac si ma cam plictisesc. ;)Cine nu te lasă ?
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Mai 9, 2019 Postat Mai 9, 2019 Exact. O prietena acum 3 ani, la mare cu familia, la Kusadasi, dupa ce a iesit de la dus, in camera de hotel, a alunecat pe gresia uda si a facut o fractura deshisa la cot. Au dus-o la un spital local, iar medicii de acolo au decis sa o trimita la Anadolu, cu un elicopter. Acolo au operat-o, i-au pus tija flexibila ca sa se poata suda oasele. Toate astea nu au costat-o nimic !!! (avea asigurare medicala). Spunea ca un doctor atat de cumsecade mai rar vezi la noi. Stia engleza la perfectie si chiar cateva cuvinte in Romana. Anul urmator a sunat-o pe prietena mea si i-a spus ca-i plateste o saptamana de vacanta la Kusadasi, pentru a putea veni la control, ca sa vada cum se prezinta operatia ! Aratati-mi un medic roman care ar plati deplasarea pentru un pacient strain ca sa vina la control ! Nu vreau sa jignesc pe nimeni, poate sunt, dar la noi cred ca ii numeri pe degete....Exact.. unii nu știu , de aceea vorbesc tâmpenii.Sunt printre puținii medici care chiar își fac datoria și fără șpagă
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Mai 9, 2019 Postat Mai 9, 2019 Cu amicu ala e nasol daca e prins Eu nu m-as risca =))Tu nu. :)Da' mae și alții.
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Mai 9, 2019 Postat Mai 9, 2019 Nu dați din casă.Se sparge bibeloul :))
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 9, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 9, 2019 Cine nu te lasă ? Nimeni si nimic. :)
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 9, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 9, 2019 Tu nu. :)Da' mae și alții. Sa faci parnaie pentru o femeie chiar ca te faci de ras =))
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Mai 9, 2019 Postat Mai 9, 2019 Se sparge bibeloul :))ăla de pe diamant :))))
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Mai 9, 2019 Postat Mai 9, 2019 ăla de pe diamant :))))Care e cumpărat de la Dubai :)))
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Mai 9, 2019 Postat Mai 9, 2019 Sa faci parnaie pentru o femeie chiar ca te faci de ras =))alții au făcut și pentru un telefon, un lanț smuls la intersecție. 1
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Mai 9, 2019 Postat Mai 9, 2019 Care e cumpărat de la Dubai :))):)))Stai așea, ca nu de diamant d-ăla ziceam,d-ăla de pipera :))))
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Mai 9, 2019 Postat Mai 9, 2019 :)))Stai așea, ca nu de diamant d-ăla ziceam,d-ăla de pipera :))))Ăla de la piața zici?:)))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum