Sari la conținut

Ajutor umanitar

Postări Recomandate

Vizitator renesmee
Reputație: 0
Postat

au cheltuit toate economiile lor cu mine, inclusiv împrumuturile și transporturile la Otopeni. Totuși nu e sac fără fund. Oare crezi ca am copii miliardari? Au și ei familie, copii, chirii, etc

Repet, de ce nu iei legătura cu o asociație?

• Oras:Oriunde m-as afla
Postat

Ce vrajeala ieftina pe madame x =)))))

Bre sa sar in aer daca nu si a mai proasta femeie care practica paysex-ul e mai buna la capitolu asta 

Vizitator renesmee
Postat

Apropo, un transport la Otopeni e 50-60 lei..

• Oras:FALASTOACA
Postat

Poftim, rautate ieftina si de cacat!

Scumpe sunt anunturile alea.  :slap2

In Romania nu toate serviciile medicale sunt gratuite, iar daca vrei sa nu dai coltul, platesti. Plm.

Adică voi vreți servicii medicale în clinici private cu aparatură de ultimă generație, muriți de foame dar cersiti caviar.

• Like 1
  • Minus 5
Postat

Apropo, un transport la Otopeni e 50-60 lei..

E scump domne cand e pe banii tai =))

Tu nu sti ca cei mai buni bani sunt aia ai altora =))

Vizitator renesmee
Postat

E scump domne cand e pe banii tai =))

Tu nu sti ca cei mai buni bani sunt aia ai altora =))

Cam așa ceva
Postat

Adică voi vreți servicii medicale în clinici private cu aparatură de ultimă generație, muriți de foame dar cersiti caviar.

Voi? Iar aberezi?

La modul serios, medicina in tara e varza. Nu mai latra aiurea.

In Germania, de exemplu, oricare cetatean este tratat la fel. Nu cred ca ajunge tara asta la acest nivel vreodata.

• Oras:braila
Postat

Apropo, un transport la Otopeni e 50-60 lei..[ok. De acord cu tine. Transportul 70+70,taxiul de la aeroport pana în oraș, cazarea peste noapte, mâncarea, etc. Nu doar cei 60 de lei/quote]

Postat

Apropo, un transport la Otopeni e 50-60 lei..[ok. De acord cu tine. Transportul 70+70,taxiul de la aeroport pana în oraș, cazarea peste noapte, mâncarea, etc. Nu doar cei 60 de lei/quote]

Urca, tanti, in autobuz ca nu-ti cad gradele. ;)

Postat

Cam așa ceva

E cusuta cu altza alba demult povestea ce mai comentam atat..ce sa spun o femeie bolnava care cere ajutor  :slap2

Cate sunt in situatii si mai rele n-ai tu idee...

De ce pusca mea are romanu mentalitatea asta de 2 bani ca e cineva obligat sa i dea si cand o ia peste bot culmea tot el se supara nu stiu..fiti ba nene rationali nu mai inghititi orice galusca vi se baga n farfurie ca de aia ajung barbatii in ultimu hal de degradare uneori..ca au crezut prea mult in muierile astea nebagate in seama 

Postat

Auzi mai doamna nu te supara e cineva de aici obligat la tine si noi inca nu stim ? Zine si noua sa nu murim prosti ca prea ai tupeu de ghetou nu alta..

Postat

Voi? Iar aberezi?

In Germania, de exemplu, oricare cetatean este tratat la fel. Nu cred ca ajunge tara asta la acest nivel vreodata.

îmi pare rău că nu pot atașa poze din clinica, dar pot spune ca nu eu am ales aceasta clinica ci regimul medical din tara. As vrea sa spun ca am avut noroc. Am fost în Brăila și Galați, am stat la cozi interminabile, îmi venea rău de foame și de căldură și nu am rezolvat nimic. Oare de ce sa stau asa? Oare de ce dacă sunt săracă, nu am dreptul la viata, la fericire?
Postat

E cusuta cu altza alba demult povestea ce mai comentam atat..ce sa spun o femeie bolnava care cere ajutor :slap2

De ce pusca mea are romanu mentalitatea asta de 2 bani ca e cineva obligat sa i dea si cand o ia peste bot culmea tot el se supara nu stiu..fiti ba nene rationali nu mai inghititi orice galusca vi se baga n farfurie ca de aia ajung barbatii in ultimu hal de degradare uneori..ca au crezut prea mult in muierile astea nebagate in seama

problema fiecăruia, e sa se ajute cum știe și cum poate. Eu am ajutat foarte mult la viata mea, am adunat copii flamanzi și babe fără adăpost, am dat de pomana bani și îmbrăcăminte, am donat mobila și bunuri, am dat oricui, orice, fără sa ma întreb de ce
Postat

Voi? Iar aberezi?

Fă iar ești pa ulei?

În nicio țară nu există așa ceva,nu plătești asigurați de sănătate, ești tratată de rezidenți,ți se dau tratamente experimentale, ești cobai pentru studenți....

Cu o mie lei pe lună ai asigurare privată, condiții de lux, medici renumiți,...

Ce înseamnă o mie pentru o prostituată? Pentru tine a însemnat drogurile și alcoolul, pentru altele fițele,haine de firmă și alte bași

Cum va așterneți așa dormiți,Punct!

• Like 1
  • Minus 5
Postat

problema fiecăruia, e sa se ajute cum știe și cum poate. Eu am ajutat foarte mult la viata mea, am adunat copii flamanzi și babe fără adăpost, am dat de pomana bani și îmbrăcăminte, am donat mobila și bunuri, am dat oricui, orice, fără sa ma întreb de ce

Hai sa te fac sa intelegi poate totusi....

Nu e problema mea si a nimanui de aici ce fapte de caritate ai facut tu in viata

Nu e nimeni de aici obligat cu absolut nimic la adresa ta si nu intereseaza pe absolut nimeni de aici de tine Aici nu esti intre prieteni esti intre straini ..sau nici macar esti pe o retea unde esti una printre multi 

Daca intradevar ai probleme ai facut o greseala capitala apeland la cei de aici ...noi aici nu facem pomeni noi vrem sa gasim femei pentru sex asta e scopul site-ului 

Incearca sa apelezi la o fundatie care se ocupa cu asa ceva cum am spus nu ai nimerit locul potrivit 

Incearca sa faci credit la banca /camatari ifn-uri etc sunt atatea metode de a face rost de bani 

In rest nu mai incerca sa convingi publicu ca vai de mine si de mine n-am bani cand tot tu cu gura ta ai spus cu ceva pagini in urma ca ai cheltuit pe tratamente 100 de mil ..de unde ai avut 100 de milioane daca tu spui ca vrei ajutor din partea noastra? 

Esti bolnava dar din postarile altor colegi inteleg ca nu ai nici o jena in a le spune celor doritori de aventura ca te pot contacta dupa aia tot tu spui ca nu ai mai facut sex de nu stiu cat timp..De parca intereseaza pe cineva

Ca o fi si lume sufletista printre cei de aici nu neg dar nu ne lua pe toti de prosti ori tu cam asta incerci sa faci...in rest sa auzim de bine 

Postat

Repet, de ce nu iei legătura cu o asociație?

Nu iau legătura cu asociații, pentru ca acolo sunt cazuri foarte grave, fără rezultat. Sper sa nu fiu în faza aia. Momentan, mulțumesc bunului Dzeu sunt bine mersi pe picioarele mele și asa sper sa fiu tot restul vieții, cee ia ce va doresc și voua
Postat

Fă iar ești pa ulei?

În nicio țară nu există așa ceva,nu plătești asigurați de sănătate, ești tratată de rezidenți,ți se dau tratamente experimentale, ești cobai pentru studenți....

Cu o mie lei pe lună ai asigurare privată, condiții de lux, medici renumiți,...

Ce înseamnă o mie pentru o prostituată? Pentru tine a însemnat drogurile și alcoolul, pentru altele fițele,haine de firmă și alte bași

Cum va așterneți așa dormiți,Punct!

Ti-am spus sa nu mai aberezi.

Politica Germaniei este medicina pentru toti si niciun batran nu moare de foame. Se asigura si asistenta platita persoanelor cu greutati sa mearga la cumparaturi, etc.

Taci, dracului, daca nu stii!

Postat

Hai sa te fac sa intelegi poate totusi....

Nu e problema mea si a nimanui de aici ce fapte de caritate ai facut tu in viata

Nu e nimeni de aici obligat cu absolut nimic la adresa ta si nu intereseaza pe absolut nimeni de aici de tine Aici nu esti intre prieteni esti intre straini ..sau nici macar esti pe o retea unde esti una printre multi

Daca intradevar ai probleme ai facut o greseala capitala apeland la cei de aici ...noi aici nu facem pomeni noi vrem sa gasim femei pentru sex asta e scopul site-ului

Incearca sa apelezi la o fundatie care se ocupa cu asa ceva cum am spus nu ai nimerit locul potrivit

Incearca sa faci credit la banca /camatari ifn-uri etc sunt atatea metode de a face rost de bani

In rest nu mai incerca sa convingi publicu ca vai de mine si de mine n-am bani cand tot tu cu gura ta ai spus cu ceva pagini in urma ca ai cheltuit pe tratamente 100 de mil ..de unde ai avut 100 de milioane daca tu spui ca vrei ajutor din partea noastra?

Esti bolnava dar din postarile altor colegi inteleg ca nu ai nici o jena in a le spune celor doritori de aventura ca te pot contacta dupa aia tot tu spui ca nu ai mai facut sex de nu stiu cat timp..De parca intereseaza pe cineva

Ca o fi si lume sufletista printre cei de aici nu neg dar nu ne lua pe toti de prosti ori tu cam asta incerci sa faci...in rest sa auzim de bine

este strict părerea și opinia ta, asta nu înseamnă că toată lumea gândește ca tine. Nu am luat pe nimeni de prost, nu asta e scopul meu în viata, eu pentru fiecare bănuț câștigat, am muncit, dar de 3 luni, nu mai am cum din anumite motive
Postat

Ti-am spus sa nu mai aberezi.

Politica Germaniei este medicina pentru toti si niciun batran nu moare de foame. Se asigura si asistenta platita persoanelor cu greutati sa mearga la cumparaturi, etc.

Taci, dracului, daca nu stii!

Fai huidumă cad ai fost la psihiatrie pentru demență senilă nu ai primit consultație gratuită?

• Like 1
  • Minus 5
Postat

este strict părerea și opinia ta, asta nu înseamnă că toată lumea gândește ca tine. Nu am luat pe nimeni de prost, nu asta e scopul meu în viata, eu pentru fiecare bănuț câștigat, am muncit, dar de 3 luni, nu mai am cum din anumite motive

Din nou...crezi ca intereseaza subiectul?  :laugh2

Poate nu ti dai seama dar ai momente in care devii penibila ..Asta e fiecare cu cate zile la lasat Dzeu pana la urma cara-ti crucea fi demna atat cat poti si gandeste-te bine la ce usi bati nu de alta dar s-ar putea sa ajungi mai rau decat esti deja 

Vizitator renesmee
Postat

Nu iau legătura cu asociații, pentru ca acolo sunt cazuri foarte grave, fără rezultat. Sper sa nu fiu în faza aia. Momentan, mulțumesc bunului Dzeu sunt bine mersi pe picioarele mele și asa sper sa fiu tot restul vieții, cee ia ce va doresc și voua

Știam ca acest răspuns îmi vei da ;)

Vizitator renesmee
Postat

E cusuta cu altza alba demult povestea ce mai comentam atat..ce sa spun o femeie bolnava care cere ajutor  :slap2

Nu apelează la asociație , n auzi? Aia care au apelat au crăpat imediat ...

Povestea lui peste prăjit ..

cu autobuzul nu s ar duce, își strica pantofii .

Postat

Fai huidumă cad ai fost la psihiatrie pentru demență senilă nu ai primit consultație gratuită?

cu cine te mai certi acum ca Ines a fost banata ? vrei sa iti dau lista curvelor de pe Grivitei sa le injuri ?

• Like 1

Postat

Taci. Te-ai facut de rahat deja, nu mai insista.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...