nuts Reputație: 2 Postat Iulie 18, 2019 Postat Iulie 18, 2019 Sofia ,ai si alt telefon de lucru ? te am sunat in zile diferite, ore diferite. fara succes.Cum se poate lua legatura cu tine ?.Mai incercam ??
Vizitator sofia_newgirl Reputație: 0 Postat Iulie 19, 2019 Postat Iulie 19, 2019 Sofia ,ai si alt telefon de lucru ? te am sunat in zile diferite, ore diferite. fara succes.Cum se poate lua legatura cu tine ?.Mai incercam ??[/size] Buna. Ai nr in titlu. Daca nu rasp inseamna ca sunt ocupata cu alt client asa ca revin-o! Ms
Vizitator sofia_newgirl Reputație: 0 Postat Iulie 21, 2019 Postat Iulie 21, 2019 Buna dragilor! Vroiam sa va aduc la cunostinta ca, incepand cu 01.08.2019 cadoul se va majora...cine doreste sa beneficieze de aceleasi servicii ireprosabile, fara graba ma poate contacta ptr programare (serviciile/cadoul vor fii aceleasi); incepand cu luna august voi lucra exclusiv cu o clientela mult mai selecta. Multumesc ptr intelegere. Va sarut si va astept sa ne re/vedem!
Vizitator sofia_newgirl Reputație: 0 Postat Iulie 22, 2019 Postat Iulie 22, 2019 Buna dragilor! Vroiam sa va aduc la cunostinta ca, incepand cu 01.08.2019 cadoul se va majora...cine doreste sa beneficieze de aceleasi servicii ireprosabile, fara graba ma poate contacta ptr programare (serviciile/cadoul vor fii aceleasi); incepand cu luna august voi lucra exclusiv cu o clientela mult mai selecta. Multumesc ptr intelegere. Va sarut si va astept sa ne re/vedem!
Vizitator sofia_newgirl Reputație: 0 Postat August 1, 2019 Postat August 1, 2019 Numele meu este Sofia, blonda, inalta 1,70m, am 30ani, slim, talie subtirica, exact ca in poze!Serviciile mele sunt: ✔preludiu(mangaieri,sarutari corporale),✔sex oral(protejat/neprotejat in functie de igiena) ofer CIM/COF/COB incluse in pret✔sex normal(protejat),✔dus(impreuna,asistat), ✔masaj erotic/de relaxare,«show erotic impreuna cu colega mea»✔mici fantezii,✔69,✔franch kiss,✔despre alte servicii/fantezii vom discuta cand ne vom cunoaste! SPEACH ENGLISH!!!Nu fac deplasari! PROGRAMARI LA TEL: 0731365697Sunt disponiba intre orele 11.00_20.00 ⊙Cadoul ptr servicii clasice de companie intima:150lei-30min =1fin/include sex oral(protejat/nepritejat in functie de igiena) + sex normal(protejat)300lei-60min = 2fin/include sex oral(protejat/neprotejat in functie de igiena) + sex normal(protejat) ⊙Cadou ptr compania intima (sex total): 200lei/fin-30min400lei/ora-60min...include sex oral & sex normal & sex anal & masaj ⊙Codou ptr servicii de masaj (nu include sex):150lei/30min250lei/60min...include masaj erotic & masaj de relaxare Zona: Bd.UniriiVa astept! 1
Vizitator sofia_newgirl Reputație: 0 Postat August 6, 2019 Postat August 6, 2019 Numele meu este Sofia, blonda, inalta 1,70m, am 30ani, slim, talie subtirica, exact ca in poze!Serviciile mele sunt: ✔preludiu(mangaieri,sarutari corporale),✔sex oral(protejat/neprotejat in functie de igiena) ofer CIM/COF/COB incluse in pret✔sex normal(protejat),✔dus(impreuna,asistat), ✔masaj erotic/de relaxare,«show erotic impreuna cu colega mea»✔mici fantezii,✔69,✔franch kiss,✔despre alte servicii/fantezii vom discuta cand ne vom cunoaste! SPEACH ENGLISH!!!Nu fac deplasari! PROGRAMARI LA TEL: 0731365697Sunt disponiba intre orele 11.00_20.00 ⊙Cadoul ptr servicii clasice de companie intima:150lei-30min =1fin/include sex oral(protejat/nepritejat in functie de igiena) + sex normal(protejat)300lei-60min = 2fin/include sex oral(protejat/neprotejat in functie de igiena) + sex normal(protejat) ⊙Cadou ptr compania intima (sex total): 200lei/fin-30min400lei/ora-60min...include sex oral & sex normal & sex anal & masaj ⊙Codou ptr servicii de masaj (nu include sex):150lei/30min250lei/60min...include masaj erotic & masaj de relaxare Zona: Bd.UniriiVa astept!
Postări Recomandate