Sari la conținut

Recomandari de cazare in Brasov

Postări Recomandate

Vizitator carladristor
Reputație: 0
Postat

Evita Avantgarden .

Recomand Piata teatrului langa magazin Star!

• Like 1
Vizitator romuzica
Postat

Multumesc frumos.  :kiss3  O sa incerc, sa vad ce gasesc. 

Eeee, Galatiul nu-ti mai place !!! :rax2 :rax2 :rax2 :( :(  :kiss3  :kiss3  :hug1 

Vizitator bob000
Postat

Buna dragilor, 

M-am tot gandit...  Ce-ar fi sa vin intr-o vizita in Brasov?!  

Ce zona mi-ati recomanda? Eu am gasit in Avantgarden Coresi si Avantgarden Bartolomeu.

Sunt ok zonele?  :350x 

Nu stiu daca  conteaza foarte mult zona, dar sa fie totusi una curata si cu tot ce trebuie si foarte primitoare, cred ca e mai important, dar... Avantgarden Bartolomeu e zona noua , blocuri noi, si a devenit mai linisita, dar e la periferie si la ora de varf mai stai n trafic, Zona Coresi, la fel blocuri noi dar inca se construieste, galagie la ordinea zilei, centrul civic ar fii ok, zona centrala, se ajunge relativ usor. ramane la alegerea ta si preferintele tale, bineinteles, spor in toate si o zi faina!

Postat

Nu stiu daca  conteaza foarte mult zona, dar sa fie totusi una curata si cu tot ce trebuie si foarte primitoare, cred ca e mai important, dar... Avantgarden Bartolomeu e zona noua , blocuri noi, si a devenit mai linisita, dar e la periferie si la ora de varf mai stai n trafic, Zona Coresi, la fel blocuri noi dar inca se construieste, galagie la ordinea zilei, centrul civic ar fii ok, zona centrala, se ajunge relativ usor. ramane la alegerea ta si preferintele tale, bineinteles, spor in toate si o zi faina!

Multumesc frumos. Voi cauta in centrul civic, sper sa gasesc ceva sa-mi placa. 

• Like 1
Reputație: 1912
  • Oras:Transylvania
Postat

Evita Avantgarden .

Recomand Piata teatrului langa magazin Star!

Recomanzi gresit dpmdv. Locuri de parcare ziua foarte greu de gasit. Te cazezi acolo in cazul in care vrei sa fi aproape de centru, pentru plimbari si restaurante. Trebuie sa iei in calcul si usurinta cu care clientii ajung la tine, iar acea zona este greu accesibila celor care vin cu masina. 

Cauta un apartament dintr-un centru rezidential nou: Coresi, Alphaville, etc.

• Like 6
  • Oras:oriunde
  • Oras:oriunde
Postat

Coressi se poarta acum!😃😃😃

Locuri de parcare berechet si apartamentele sunt noi!

• Like 3
Postat

Am rezolvat. Multumesc frumos!

Unde ai gasit?

Postat

Mi-am facut o programare in Avantgarden.  Chiar mi-a placut ce am vazut in poze, acum sa speram ca si in realitate este la fel.

Sunt apartamente noi; aproape imposibil sa gasesti ceva nasol. De cand vei fi disponibila?

• Oras:GB
  • Oras:GB
Postat

Buna dragilor, 

M-am tot gandit...  Ce-ar fi sa vin intr-o vizita in Brasov?!  

Ce zona mi-ati recomanda? Eu am gasit in Avantgarden Coresi si Avantgarden Bartolomeu.

Sunt ok zonele?  :350x 

La coresi ramai lefter cu 400€ chirie pe luna, nu e de joaca acolo. Cauta o zona unde se afla alte tipe sa imparti camera ea in 1 camera si tu in alta asa iesi ieftin totul la jumate facturi chirie etc. Am un imobil destul de mare curand primesc cheile dar sub 400 eur nu las, calitatea are un pret.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...