dream.girl69 Reputație: 6150 Postat Mai 8, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Romania Telefon: [email protected] Oras:Romania Postat Mai 8, 2019 Buna dragilor, M-am tot gandit... Ce-ar fi sa vin intr-o vizita in Brasov?! Ce zona mi-ati recomanda? Eu am gasit in Avantgarden Coresi si Avantgarden Bartolomeu. Sunt ok zonele? :350x 1
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Mai 8, 2019 Postat Mai 8, 2019 Evita Avantgarden . Recomand Piata teatrului langa magazin Star! 1
dream.girl69 Reputație: 6150 Postat Mai 8, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Romania Telefon: [email protected] Oras:Romania Autor Postat Mai 8, 2019 Evita Avantgarden .Recomand Piata teatrului langa magazin Star! Multumesc frumos. :kiss3 O sa incerc, sa vad ce gasesc. 1
Vizitator romuzica Reputație: 0 Postat Mai 8, 2019 Postat Mai 8, 2019 Multumesc frumos. :kiss3 O sa incerc, sa vad ce gasesc. Eeee, Galatiul nu-ti mai place !!! :rax2 :rax2 :rax2 :( :( :kiss3 :kiss3 :hug1
Vizitator bob000 Reputație: 0 Postat Mai 8, 2019 Postat Mai 8, 2019 Buna dragilor, M-am tot gandit... Ce-ar fi sa vin intr-o vizita in Brasov?! Ce zona mi-ati recomanda? Eu am gasit in Avantgarden Coresi si Avantgarden Bartolomeu.Sunt ok zonele? :350x Nu stiu daca conteaza foarte mult zona, dar sa fie totusi una curata si cu tot ce trebuie si foarte primitoare, cred ca e mai important, dar... Avantgarden Bartolomeu e zona noua , blocuri noi, si a devenit mai linisita, dar e la periferie si la ora de varf mai stai n trafic, Zona Coresi, la fel blocuri noi dar inca se construieste, galagie la ordinea zilei, centrul civic ar fii ok, zona centrala, se ajunge relativ usor. ramane la alegerea ta si preferintele tale, bineinteles, spor in toate si o zi faina!
dream.girl69 Reputație: 6150 Postat Mai 8, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Romania Telefon: [email protected] Oras:Romania Autor Postat Mai 8, 2019 Eeee, Galatiul nu-ti mai place !!! :rax2 :rax2 :rax2 :( :( :kiss3 :kiss3 :hug1 Eeee, cauta-ma in Galati... Fie ca-mi place, fie ca nu, este strict decizia si alegerea mea :rax2 1
dream.girl69 Reputație: 6150 Postat Mai 8, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Romania Telefon: [email protected] Oras:Romania Autor Postat Mai 8, 2019 Nu stiu daca conteaza foarte mult zona, dar sa fie totusi una curata si cu tot ce trebuie si foarte primitoare, cred ca e mai important, dar... Avantgarden Bartolomeu e zona noua , blocuri noi, si a devenit mai linisita, dar e la periferie si la ora de varf mai stai n trafic, Zona Coresi, la fel blocuri noi dar inca se construieste, galagie la ordinea zilei, centrul civic ar fii ok, zona centrala, se ajunge relativ usor. ramane la alegerea ta si preferintele tale, bineinteles, spor in toate si o zi faina! Multumesc frumos. Voi cauta in centrul civic, sper sa gasesc ceva sa-mi placa. 1
locdog Reputație: 1912 Postat Mai 8, 2019 Oras:Transylvania Oras:Transylvania Postat Mai 8, 2019 Evita Avantgarden .Recomand Piata teatrului langa magazin Star! Recomanzi gresit dpmdv. Locuri de parcare ziua foarte greu de gasit. Te cazezi acolo in cazul in care vrei sa fi aproape de centru, pentru plimbari si restaurante. Trebuie sa iei in calcul si usurinta cu care clientii ajung la tine, iar acea zona este greu accesibila celor care vin cu masina. Cauta un apartament dintr-un centru rezidential nou: Coresi, Alphaville, etc. 6
altadata Reputație: 4460 Postat Mai 8, 2019 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat Mai 8, 2019 Coressi se poarta acum!😃😃😃Locuri de parcare berechet si apartamentele sunt noi! 3
dream.girl69 Reputație: 6150 Postat Mai 9, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Romania Telefon: [email protected] Oras:Romania Autor Postat Mai 9, 2019 Am rezolvat. Multumesc frumos! 1
locdog Reputație: 1912 Postat Mai 9, 2019 Oras:Transylvania Oras:Transylvania Postat Mai 9, 2019 Am rezolvat. Multumesc frumos! Unde ai gasit?
dream.girl69 Reputație: 6150 Postat Mai 9, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Romania Telefon: [email protected] Oras:Romania Autor Postat Mai 9, 2019 Unde ai gasit? Mi-am facut o programare in Avantgarden. Chiar mi-a placut ce am vazut in poze, acum sa speram ca si in realitate este la fel. 1
locdog Reputație: 1912 Postat Mai 9, 2019 Oras:Transylvania Oras:Transylvania Postat Mai 9, 2019 Mi-am facut o programare in Avantgarden. Chiar mi-a placut ce am vazut in poze, acum sa speram ca si in realitate este la fel. Sunt apartamente noi; aproape imposibil sa gasesti ceva nasol. De cand vei fi disponibila?
dream.girl69 Reputație: 6150 Postat Mai 10, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Romania Telefon: [email protected] Oras:Romania Autor Postat Mai 10, 2019 De cand vei fi disponibila? Rezervarea este facuta de pe data de 16.05.2019 insa voi reveni dupa data de 16 cu o postare intr-un topic nou pe care il voi deschide la rubrica intrebari si raspunsuri. 3
cobra47 Reputație: 16 Postat Decembrie 24, 2019 Oras:GB Oras:GB Postat Decembrie 24, 2019 Buna dragilor, M-am tot gandit... Ce-ar fi sa vin intr-o vizita in Brasov?! Ce zona mi-ati recomanda? Eu am gasit in Avantgarden Coresi si Avantgarden Bartolomeu.Sunt ok zonele? :350x La coresi ramai lefter cu 400€ chirie pe luna, nu e de joaca acolo. Cauta o zona unde se afla alte tipe sa imparti camera ea in 1 camera si tu in alta asa iesi ieftin totul la jumate facturi chirie etc. Am un imobil destul de mare curand primesc cheile dar sub 400 eur nu las, calitatea are un pret.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum