floriii Reputație: 0 Postat Mai 10, 2019 Partajează Postat Mai 10, 2019 Hei! Las asta aici in speranta ca o sa intri la un moment dat si o sa vezi topicul si o sa putem relua legatura. Am incercat de foarte multe ori sa dau de tine, dar se pare ca ti-ai schimbat numarul sau ceva ... Ai spus tu mai demult in gluma ca o sa ma tii un timp sa fierb in caz ca ti-l schimbi, dar eu zic ca a fost destul suspans pana acum 😅 si m-as bucura mult sa primesc in sfarsit un semn de la tine. Daca vezi asta, te rog contacteaza-ma. Mi-e dor de tine si as vrea macar sa stiu ca esti bine.🤗 Si sa stii ca nu am uitat nici de propunerea ta de a iesi la o cafea, si sper sa se si intample asta cat de curand!😄 @admini/moderatori: Imi cer scuze daca am scris chestii care nu prea sunt in ton cu specificul forumului. M-am gandit totusi ca pentru sectiunea cu "Intrebari si raspunsuri" ar fi ok, plus ca nu are cu ce sa deranjeze pe cineva. Tot ce conteaza e sa fie vazut de persoana care trebuie ... 1 Link spre comentariu
ceaica Reputație: 875 Postat Mai 11, 2019 Oras:Pe langa pat Oras:Pe langa pat Partajează Postat Mai 11, 2019 te-ai indragostit de o curva...Nasol....dar nu iremediabilsper sa vrea si ea 3 Link spre comentariu
Membru Premium baron58 Reputație: 26646 Postat Mai 11, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Membru Premium Partajează Postat Mai 11, 2019 Păi nu prea vrea,nu vezi că-l fierbe la foc mic. 4 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum! Link spre comentariu
ana26 Reputație: 6681 Postat Mai 11, 2019 Oras:iasi Oras:iasi Partajează Postat Mai 11, 2019 ce mod obosit :fish12 de a face reclamă, puteai spune sunt FLORY am revenit :callyou 5 Link spre comentariu
Membru Premium baron58 Reputație: 26646 Postat Mai 11, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Membru Premium Partajează Postat Mai 11, 2019 Stai încet,Ano,fata n-a apărut încă.A apărut doar îndrăgostitul. 5 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum! Link spre comentariu
carlos270 Reputație: 255 Postat Mai 13, 2019 Oras:Iași Oras:Iași Partajează Postat Mai 13, 2019 Bună asta 😄 ! Link spre comentariu
Membru Premium baron58 Reputație: 26646 Postat Mai 13, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Membru Premium Partajează Postat Mai 13, 2019 Bună să-ți fie inima cum ți-i cătătura!Cu ce ocazie pe aici?Esti cumva fata de care s-a îndrăgostit colegul nostru?Spune tot nu te jena,ne-ai făcut curioși. 2 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum! Link spre comentariu
carlos270 Reputație: 255 Postat Mai 14, 2019 Oras:Iași Oras:Iași Partajează Postat Mai 14, 2019 Mă refeream la povestea celui îndrăgostit baroane . 1 Link spre comentariu
carlos270 Reputație: 255 Postat Mai 14, 2019 Oras:Iași Oras:Iași Partajează Postat Mai 14, 2019 Nu ,nu cred că de mine s a îndrăgostit colegul nostru ......ce-i drept mi s a întămplat si mie ,dar a trecut repede .Cu ce ocazie pe aici ? .....pasiuni comune baroane .Salutari ! 👠2 Link spre comentariu
floriii Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2019 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2019 Up ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum