calin100 Reputație: 11 Postat Mai 12, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 12, 2017 Eu cred ceea ce am spus. E aceeasi persoana trecuta printr-un rebranding in toata regula...alte servicii, alte tarife si implicit alti clienti. Personal, preferam varianta anterioara, cu mai multe servicii , mai ales pt ca oralul era unul reusit.
ul amelia Reputație: 10212 Postat Mai 12, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 12, 2017 Adik cum...o sujea bini ???
cod06ro Reputație: 7143 Postat Mai 12, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Postat Mai 12, 2017 ce nu e clar?lory era mai inalta si mai copanoasa in comparatie cu nimenieu. de slabit se poate slabi, dar "mai taie din ele da-le dracu" nu merge!sunt 2 persoane diferite! pe care le-am vazut/testat/futut (doar pe cea care oferea).masajul: total diferit! 1
alsahia Reputație: 2731 Postat Mai 13, 2017 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Postat Mai 13, 2017 Sunt persoane diferite si eu le cunosc pe amandoua 2
calin100 Reputație: 11 Postat Mai 14, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 14, 2017 Ca sa clarific lucrurile, eu nu am vizitat-o pe nimenieu, dar am trimis un prieten la ea, in ideea ca e Lory. Descrierea a fost aceeasi, serviciile nu. Va cred si pe voi, dar sunt curios si ma voi lamuri saptamana asta , daca programul drei va avea o fereastra si pentru mine
alsahia Reputație: 2731 Postat Mai 15, 2017 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Postat Mai 15, 2017 Ca nume ambele sunt Lorry
danielen Reputație: 85 Postat Decembrie 13, 2017 Postat Decembrie 13, 2017 Și eu pot confirma . Sunt doua fete diferite cu același nume. Am fost la ambele in trecut .Cea din acest topic avea locație pe lapusneanu la casa de cultura Al doilea Rând de blocuri Era brunete și practica masaj F bun plus sexNimenieu este o alta doamna specială cu servicii de calitate Și o mică diferența , fără sex.Acum.... de Lory cred ca nu mai știe nimeni nimic nu?
cod06ro Reputație: 7143 Postat Decembrie 13, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Postat Decembrie 13, 2017 Și o mică diferența , fără sex. Ohohohoooo! E o Mare diferenta!;) :)
fantasticul Reputație: 5 Postat Decembrie 27, 2017 Postat Decembrie 27, 2017 Mai este activa dama? Ca am sunat si nu mai are acelasi număr de telefon
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum