Sari la conținut

A fost cineva la tipa asta care face masaj in Timisoara

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
Postat

MS FRUMOS am vizitato pe acesta tipa am facut si eu cateva masaje la ea ea este membra misa dar nu face masaj pe gustul meu ,Danchisan pentru oferta :)

Am vorbit cu ea acum.... cand am intrebat si de altceva mi-a spus la revedere si a inchis....

Postat

Da am vizitato eu pe doamna e repatriata din Italia de ceva timp locueste in zona giroc str Orion face masaj de relaxare nota 7 masaj de relaxare fara alte fantezi  ca si prtet 5o ron .varsta peste 50 ani  .:))

Postat

Va salut .a fost cineva la tipa acesta, eu tot o sun si nu imi raspunde ..cineva care a fost sa dea detali sa stim sa evitam ce nu e pe gustul nostru sa nu mai pierdem timpul si cu tel             

.Masaj de relaxare , body masaj si alte tipuri de servicii in locatia mea sau la hotel.

.https://www.publi24.ro/anunturi/servicii/cosmetica-wellnes-medicale/anunt/masaj-de-relaxare-si-alte-tipuri-de-masaj/0g2i3e536d4h7f39dh5g48106e15i103.html.

Postat

Va salut .a fost cineva la tipa acesta, eu tot o sun si nu imi raspunde ..cineva care a fost sa dea detali sa stim sa evitam ce nu e pe gustul nostru sa nu mai pierdem timpul si cu tel             

.Masaj de relaxare , body masaj si alte tipuri de servicii in locatia mea sau la hotel.

.https://www.publi24.ro/anunturi/servicii/cosmetica-wellnes-medicale/anunt/masaj-de-relaxare-si-alte-tipuri-de-masaj/0g2i3e536d4h7f39dh5g48106e15i103.html.

• Oras:Oradea
Postat

Am fost eu in vara cred. Avea locatie in apropiere de maternitatea Odobescu. Doar ca eu cand am fost am ales varianta "la 4 maini". Fetele OK amandoua, insa intransigente. Le-am propus sa dublam suma (care a fost 150 de lei), chiar sa o triplam pentru o finalizare fie ea si manuala. O sa ziceti ca sunt nebun sa dau 450 de lei pentru o laba. Insa mi s-a pus mie atunci pata pe ele(si pe intransigenta lor) si am vrut sa incerc. Am fost refuzat categoric, spunandu-mi-se ca nu fac finalizare indiferent de suma oferita. Acum ma gandesc ca daca le ziceam 1000 de Euro imi faceau o laba. Sau cine stie. Cat despre masaj, ce sa  zic, senzatie faina sa te maseze in tandem doua fete. O nota de 9 sa zic.

Salut ! Zi-mi si mie pls, cum erai imbracat sau erai gol atunci cand te masau fetele ? Mersi

• Membru Premium
Postat

Salut ! Zi-mi si mie pls, cum erai imbracat sau erai gol atunci cand te masau fetele ? Mersi

Exact asa cum m-a facut mama: gol pusca.

Cele bune!

• Like 2
Postat

Buna dragilor am vizitato eri pe doamna ca locatie zona soarelui str rachetei nr 8 .Sunt doua tipe membre Misa locatie faina curat muzica ambiantala masaj relaxare 60 minute pret 80 de lei  tipa e inalta 1.80 constructie atletica comunicativa varsta in jur de 40 ani recomand pentru masaj de relaxare 

Am fost zilele trecute la masaj. Tipa e  draguta, comunicativa

Fac masaj de relaxare combinat cu ayuredic. Nu ma insistat pt altceva, dar nici nu cred ca era loc

Ambianta placuta, muzica faina. Ai optiune masaj 4 maini. 

Asa cum spunea cineva mai sus, sunt membre MIsa, dar asta e un lucru bun daca vrei sa te integrezi in absolut.

Postat

Sa inteleg ca la toate fetele care zic ca nu fac finalizare voi va dezbracati complet?  Mi se pare foarte interesant si mai ales, cum se prefac alea ca nu vor sa auda de asa ceva , dar au in fata timp de o ora o pula sculata? :)))

• Membru Premium
Postat

Sa inteleg ca la toate fetele care zic ca nu fac finalizare voi va dezbracati complet?  Mi se pare foarte interesant si mai ales, cum se prefac alea ca nu vor sa auda de asa ceva , dar au in fata timp de o ora o pula sculata? :)))

Toate sunt virgine si vor sa fie neprihanite pana la casatorie :laugh2. Exista cel putin doua explicatii: fie sunt prea satule de scule fie intr-adevar pot face abstractie de ele (de scule). Eu unul nu as putea face abstractie. Daca i-as face masaj uneia complet dezbracata, nu m-as putea abtine sa nu o ating la veverita, chiar daca as face-o (sanchi) din greseala.

• Like 2
Postat

Ma amuza comentariul tau: 

1. 35-40 minute stai pe burta si iti maseaza spatele 

2. poti sa fi complet relaxat si sa te bucuri de masaj fara sa ti se scoale.

• Like 1
Postat

Toate sunt virgine si vor sa fie neprihanite pana la casatorie :laugh2. Exista cel putin doua explicatii: fie sunt prea satule de scule fie intr-adevar pot face abstractie de ele (de scule). Eu unul nu as putea face abstractie. Daca i-as face masaj uneia complet dezbracata, nu m-as putea abtine sa nu o ating la veverita, chiar daca as face-o (sanchi) din greseala.

Ai zis ca erai super excitat cu cele 2 fete si ca n-au vrut sa te finalizeze nicicum. Dar daca ai fi incercat sa te finalizezi tu singur, ce crezi ca ar fi facut, acceptau macar sa se uite ?

• Membru Premium
Postat

Ai zis ca erai super excitat cu cele 2 fete si ca n-au vrut sa te finalizeze nicicum. Dar daca ai fi incercat sa te finalizezi tu singur, ce crezi ca ar fi facut, acceptau macar sa se uite ?

Sincer, nu m-am gandit la asa ceva. Si oricum, nu as face-o. Din moment ce fetele au fost atat de transante, le-am respectat decizia.

P.S. Dupa masajul fetelor am fost la salon Iulia si am avut parte si de masaj cu finalizare :laugh2.

• Like 3
  • Oras:Timișoara
Postat

un numar de telefon de la tipa de pe Rachetei? Anunturile de pe publi24 nu mai sunt valabile...

Postat

Ce variante mai exista la acest moment pentru masaj nud/complet sau masaj cu finalizare? Ar fi important sa arate si bine :)

Postat

[email protected]

pimpim, te rog sa ma contactezi

Postat

pimpim, te rog sa ma contactezi: [email protected]

• Like 1
Postat

Du-te la asta care te cheama si fa niste poze sa vedem despre ca e vorba.

Postat

Fratilor, cred ca, confundati libidoul masculin cu cel feminim 😂

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...