Sari la conținut

A fost cineva la tipa asta care face masaj in Timisoara

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
Postat

Confirm si eu ca face doar masaj terapeutic. Evita sa te atinga (chiar din greseala) stiti voi unde. Masajul e OK (am fost de trei ori cred), insa nu te da pe spate. Am avut parte de altele si mai bune. Per general masajul ar fi de 8, poate 8,5, tinand cont de faptul ca te maseaza o femeie frumoasa.

P.S. Am intrebat-o daca face si finalizare (chit ca e manuala), insa m-a refuzat 

Recomana un masaj bun de calitate 

• Membru Premium
Postat

Am fost eu in vara cred. Avea locatie in apropiere de maternitatea Odobescu. Doar ca eu cand am fost am ales varianta "la 4 maini". Fetele OK amandoua, insa intransigente. Le-am propus sa dublam suma (care a fost 150 de lei), chiar sa o triplam pentru o finalizare fie ea si manuala. O sa ziceti ca sunt nebun sa dau 450 de lei pentru o laba. Insa mi s-a pus mie atunci pata pe ele(si pe intransigenta lor) si am vrut sa incerc. Am fost refuzat categoric, spunandu-mi-se ca nu fac finalizare indiferent de suma oferita. Acum ma gandesc ca daca le ziceam 1000 de Euro imi faceau o laba. Sau cine stie. Cat despre masaj, ce sa  zic, senzatie faina sa te maseze in tandem doua fete. O nota de 9 sa zic.

• Like 2
  • Membru Premium
Postat

:)) fete cu coloana ... arată bine ? Îs grase ?

Mai degraba comune. Nu intorci capul dupa ele pe strada, insa nici urate nu sunt. Am "bulit" altele mai urate decat ele.

• Like 1
Postat

Mai degraba comune. Nu intorci capul dupa ele pe strada, insa nici urate nu sunt. Am "bulit" altele mai urate decat ele.

Ce simpatic vorbesti :)

Postat

MS FRUMOS am vizitato pe acesta tipa am facut si eu cateva masaje la ea ea este membra misa dar nu face masaj pe gustul meu ,Danchisan pentru oferta :)

Pozele sunt ale ei. O am pe insta si apare in Bucuresti...

Postat

Andreea face un masaj f bun la 100 lei.

Nu face nimic in plus.

Are o garsoniera pe Tache Ionescu, unde are biroul.

Postat

Buna dragilor am vizitato eri pe doamna ca locatie zona soarelui str rachetei nr 8 .Sunt doua tipe membre Misa locatie faina curat muzica ambiantala masaj relaxare 60 minute pret 80 de lei  tipa e inalta 1.80 constructie atletica comunicativa varsta in jur de 40 ani recomand pentru masaj de relaxare 

Postat

Confirm si eu ca face doar masaj terapeutic. Evita sa te atinga (chiar din greseala) stiti voi unde. Masajul e OK (am fost de trei ori cred), insa nu te da pe spate. Am avut parte de altele si mai bune. Per general masajul ar fi de 8, poate 8,5, tinand cont de faptul ca te maseaza o femeie frumoasa.

P.S. Am intrebat-o daca face si finalizare (chit ca e manuala), insa m-a refuzat categoric.

Recomanda unde ai facut masaj si mai bun ?

• Membru Premium
Postat

Recomanda unde ai facut masaj si mai bun ?

Tipa de aici face un masaj bun:https: //www.publi24.ro/anunturi/servicii/cosmetica-wellnes-medicale/anunt/masaj-relaxare-terapeutic-ventuze/7b0f67707d696053.html

E si frumusica pe deasupra. Are niste sani bestiali. Insa la fel, fara nimic in plus. Nici macar atingeri nevinovate. Am fost de 4-5 ori la ea. Ca locatie e undeva in Sagului pe langa Piata Doina.

• Like 2
Postat

Tipa de aici face un masaj bun:https: //www.publi24.ro/anunturi/servicii/cosmetica-wellnes-medicale/anunt/masaj-relaxare-terapeutic-ventuze/7b0f67707d696053.html

E si frumusica pe deasupra. Are niste sani bestiali. Insa la fel, fara nimic in plus. Nici macar atingeri nevinovate. Am fost de 4-5 ori la ea. Ca locatie e undeva in Sagului pe langa Piata Doina.

Ms bine de stiut ::)

Postat

https://www.publi24.ro/anunturi/servicii/cosmetica-wellnes-medicale/anunt/masaj-de-relaxare-combinat-cu-terapeutic-si-ventuze/566geg52e8dh775f20eg0f32855g2ef8.html

Postat

Da, e aceeasi duduie.

Am repostat ca de le linkul tau nu se putea intra automat :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...