Sari la conținut

Eforie nord?

Postări Recomandate

Vizitator proxenet
Reputație: 0
Postat

NU

in perioada asta gasesti doar la strada ... Lazu sau la iesire Agigea spre Ef N.

Postat

NU

in perioada asta gasesti doar la strada ... Lazu sau la iesire Agigea spre Ef N.

la fetele de pe centura nu am oprit niciodata , ai idee cum se procedeaza ? daca vin si cu tine acasa sau doar in masina ?

Vizitator proxenet
Reputație: 0
Postat

la fetele de pe centura nu am oprit niciodata , ai idee cum se procedeaza ? daca vin si cu tine acasa sau doar in masina ?

aceasta este o intrebare la care nu pot sa-ti raspund

Postat

ai revenit cu aceeasi intrebare "chestie " a ta? dar acum ai al user...

PS...aici ai mai incercat sa afli de ea...https://nimfomane.com/forum/topic/143527-o-cunoaste-cineva/

este ceva atat de rau daca incerc sa aflu de ea ?  Nu cred ca am deranjat pe nimeni de aici, plus ca unii, cum bine ai vazut au acuzat ca pozele ar fi nu stiu cum, uite acum am pus si 2 filmulete, ...... daca am deranjat cu postarile mele imi cer iertare sincer

• Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
Postat

este ceva atat de rau daca incerc sa aflu de ea ?  Nu cred ca am deranjat pe nimeni de aici, plus ca unii, cum bine ai vazut au acuzat ca pozele ar fi nu stiu cum, uite acum am pus si 2 filmulete, ...... daca am deranjat cu postarile mele imi cer iertare sincer

Ai gresit cand ai postat FB tipei, sunt date cu caracter personal! In rest nu cred ca ai deranjat.

PS.  o stiu pe tipa de cand statea in Cta!! Chiar am fost uimit cumva,stiam ca ii" mai  ", nu stiam de video chat sau ca ar oferi sex pe lovele.

• Like 2
Postat

Ai gresit cand ai postat FB tipei, sunt date cu caracter personal! In rest nu cred ca ai deranjat.

PS.  o stiu pe tipa de cand statea in Cta!! Chiar am fost uimit cumva,stiam ca ii" mai  ", nu stiam de video chat sau ca ar oferi sex pe lovele.

a stat in cta inainte ?

Deci sa inteleg ca era cunoscuta ca sugatoare in carter ?

Postat

a stat in cta inainte ?

Deci sa inteleg ca era cunoscuta ca sugatoare in carter ?

crezi ce vrei!!.

• Like 2
Postat

chiar ma interesa daca stiai mai multe despre ea

vb cu ea pe fb...Eu o stiu printr=o  verisoare a unei foste gagici de ale mele.Eu si pe vremea aia remarcasem ca este asa"mai"!.Nu am facut nebunii cu ea.Nu am ce sa iti relatez.

PS multa sanatate :beex2

• Like 2
Postat

vb cu ea pe fb...Eu o stiu printr=o  verisoare a unei foste gagici de ale mele.Eu si pe vremea aia remarcasem ca este asa"mai"!.Nu am facut nebunii cu ea.Nu am ce sa iti relatez.

PS multa sanatate :beex2

ok ms !

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...