adriancorhaneanubz Reputație: 16 Postat Iunie 8, 2019 Oras:Buzau Oras:Buzau Postat Iunie 8, 2019 Analul este inclus in pret dar daca este prea mare pula nu face... Daca ai pula mare te costa 100 lei extra pt anal. Voi ati inteles??.. E analfabeta, la fel ca si ursoaica aia de carla care e pestele ei
adriancorhaneanubz Reputație: 16 Postat Iunie 8, 2019 Oras:Buzau Oras:Buzau Postat Iunie 8, 2019 Cum sa dai 250 pe ora cu aschilopata asta 1
adriancorhaneanubz Reputație: 16 Postat Iunie 9, 2019 Oras:Buzau Oras:Buzau Postat Iunie 9, 2019 Cum sa dai 250 pe ora cu aschilopata astaVoibati vazut cum arata? Strambatura draq
tudor52002 Reputație: 7 Postat Iunie 9, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 9, 2019 Bună. Am fost la ea azi după amiaza,e fata de nota 10 drăguță simpatica cu forme frumoase. Am stat la ea o ora. În acea ora am avut parte de momente minunate. PS. Face anal la o ora. E o fire sociabila cu sâni medi fermi,frumușică la fata, are un corp de invidiat. Oralul excepțional. O sa mai revin la ea❤️❤️❤️
Vizitator mika_ador_orgasmull Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2019 Postat Iunie 9, 2019 Bună. Am fost la ea azi după amiaza,e fata de nota 10 drăguță simpatica cu forme frumoase. Am stat la ea o ora. În acea ora am avut parte de momente minunate. PS. Face anal la o ora. E o fire sociabila cu sâni medi fermi,frumușică la fata, are un corp de invidiat. Oralul excepțional. O sa mai revin la ea❤️❤️❤️Ms te aștept cu cel mai mare drag!
Postări Recomandate