givemepusssy Reputație: 0 Postat Mai 15, 2019 Oras:cluj Oras:cluj Postat Mai 15, 2019 Salut! Văzând majoritatea anunțurilor de pe acest site, mi-am dat seama că fetele au nevoie de niște poze puțin mai decente din punct de vedere al calității. Cele interesate de poze profesionale, aștept să îmi trimită mesaj în privat.
Vizitator anymu_ Reputație: 0 Postat Mai 16, 2019 Postat Mai 16, 2019 Salut! Văzând majoritatea anunțurilor de pe acest site, mi-am dat seama că fetele au nevoie de niște poze puțin mai decente din punct de vedere al calității. Cele interesate de poze profesionale, aștept să îmi trimită mesaj în privat.[/size]Mai bine un selfi în baie decât o poză profesională, în acest domeniu. Dacă dorești îți spun și de ce :) 2
legyonayre Reputație: 340 Postat Mai 23, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Mai 23, 2019 Mi-am luat multe tepe după poze profesionale.In spatele lor găseam cu totul altceva, care mizau pe faptul ca dacă tot am ajuns, voi ramane. Cu cât mai '' naturale'', cu atât mai bine... Pozele :)
andreicluj85 Reputație: 167 Postat Mai 23, 2019 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Mai 23, 2019 Mi-am luat multe tepe după poze profesionale.In spatele lor găseam cu totul altceva, care mizau pe faptul ca dacă tot am ajuns, voi ramane. Cu cât mai '' naturale'', cu atât mai bine... Pozele :) As adauga : cu cât mai recente , cu atât mai bine !
el_futador Reputație: 504 Postat Iunie 7, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iunie 7, 2019 da, plata in natura.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum