pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 17, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 17, 2019 Mamaie,te-ai născut prostituata,prostituata mori,asta este destinul tau Prostituata am fost la 33-34 ani, cum explici paradoxul din dementa ta?
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Mai 17, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 17, 2019 Prostituata am fost la 33-34 ani, cum explici paradoxul din dementa ta?Acum ce PLM esti?
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 17, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 17, 2019 Acum ce PLM esti? Ultima data am facut sex anul trecut, you tell me.Eviti sa spui ce meserie ai tu.
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Mai 17, 2019 Postat Mai 17, 2019 Ultima data am facut sex anul trecut, you tell me.Eviti sa spui ce meserie ai tu.Io cre'ca tu vrei să-l faci pe Ananda ăla :))))
zero__tolerance Reputație: 463 Postat Mai 17, 2019 Oras:Ping 3 Ms Oras:Ping 3 Ms Postat Mai 17, 2019 Acum ce PLM esti? Corect ! O lady nu se exprimă ca birjarii și nici nu-i cu plm în gură la 3 din 8 fraze. Zdreanța ordinară, ea chiar nu înțelege căt de penibilă este de câte ori zice : în plm. Meskinuitului îi recomand la fel. Sa nu mai vorbească de plua lui în nicio conversație, ptr ca n-are. 1
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 17, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 17, 2019 Acum ce PLM esti? Te tine 3 zile, asa se spune, apoi trebuie sa faci singur un efort... Io cre'ca tu vrei să-l faci pe Ananda ăla :)))) Nu mai pot face sex. Ma scarbeste.
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Mai 17, 2019 Postat Mai 17, 2019 Te tine 3 zile, asa se spune, apoi trebuie sa faci singur un efort... Nu mai pot face sex. Ma scarbeste.Nu e bine deloc, ești tânără încă.
el cule miskin Reputație: -59 Postat Mai 17, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Mai 17, 2019 Hahahahahahahahaha... Cum :) mea, ma, sa fii lacheul sconcsului? Opriti, ba, Planeta-n mama ei de lume, ai de :) mea.
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Mai 17, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 17, 2019 Corect ! O lady nu se exprimă ca birjarii și nici nu-i cu plm în gură la 3 din 8 fraze. Zdreanța ordinară, ea chiar nu înțelege căt de penibilă este de câte ori zice : în plm. Meskinuitului îi recomand la fel. Sa nu mai vorbească de plua lui în nicio conversație, ptr ca n-are.Missskin are pula,pula chinezoiului.
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Mai 17, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 17, 2019 Hahahahahahahahaha... Cum :) mea, ma, sa fii lacheul sconcsului? Opriti, ba, Planeta-n mama ei de lume, ai de :) mea.Singurul tău susținător Miky te-a părăsit. Iti înțeleg supărarea si invidia.
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Mai 17, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 17, 2019 Ultima data am facut sex anul trecut, you tell me.Eviti sa spui ce meserie ai tu.Nici sex anal nu ai facut?
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Mai 17, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 17, 2019 Nu mai pot face sex. Ma scarbeste Dupa ce s-au slobozit toti santieristii in gurata,normal ca ti-e scarba
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 17, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 17, 2019 Dupa ce s-au slobozit toti santieristii in gurata,normal ca ti-e scarba Maine o sa gandesti altfel.
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Mai 17, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 17, 2019 Ultima data am facut sex anul trecut, you tell me.Eviti sa spui ce meserie ai tu.Foarte urat sa minti la varsta venerabila a lu' matale.Vezi matale aici data anunțului tău pentru supt belite si alte stromeleaguri.https://nimfomane.com/forum/topic/125136-amada-0759100316/?p=5397081 9
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 17, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 17, 2019 Foarte urat sa minti la varsta venerabila a lu' matale.Vezi matale aici data anunțului tău pentru supt belite si alte stromeleaguri.https://nimfomane.com/forum/topic/125136-amada-0759100316/?p=5397081 Am 40 si arat maxim 35 cine vede, nu am riduri.Foarte urat ca-mi cauti postari cum faceam sex, ti-am spus ca nu fac, penibil!
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Mai 17, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 17, 2019 Am 40 si arat maxim 35 cine vede, nu am riduri.Foarte urat ca-mi cauti postari cum faceam sex, ti-am spus ca nu fac, penibil!N-am cautat nici-o postare,CSP isi face datoria si imi trimit informații direct la birou.
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 17, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 17, 2019 N-am cautat nici-o postare,CSP isi face datoria si imi trimit informații direct la birou.Cum sa nu?!Si eu iau OZN-ul de cate ori trebuie sa inteleg ca cineva e nebun. ;)
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Mai 17, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 17, 2019 Cum sa nu?!Si eu iau OZN-ul de cate ori trebuie sa inteleg ca cineva e nebun. ;)Cand vrei sa vezi cine este nebun citeste diagnosticul de la Obregia
Vizitator izabellasex&bdsm Reputație: 0 Postat Mai 17, 2019 Postat Mai 17, 2019 Prostituata am fost la 33-34 ani, cum explici paradoxul din dementa ta? Foarte urat sa minti la varsta venerabila a lu' matale.Vezi matale aici data anunțului tău pentru supt belite si alte stromeleaguri.https://nimfomane.com/forum/topic/125136-amada-0759100316/?p=5397081 Am 40 si arat maxim 35 cine vede, nu am riduri.Foarte urat ca-mi cauti postari cum faceam sex, ti-am spus ca nu fac, penibil!Amada, nu am nimic cu tine, dar vezi ca o dai de gard si te incurci in vorbe.Ai zis ca te prostituai la 33-34 ani si ca in prezent ai 40, desi vad ca anuntul postat de tine este din decembrie 2018-martie 2019, deci nu te prostituai doar acum 6 ani ci si acum 2-3 luni. Nu e treaba mea cand se fute fiecare si nu stau cu lumanarea la curul nimanui sa tin evidenta, dar nu mai posta in ceea ce nu esti, adica o civila de 6ani libera de aceasta bransa, cand tu acum 3 luni aveai anunt pe forum, desi in mod ciudat esti si ai fost legata de forum chiar si in anii de pauza, lucru pe care nu o sa il inteleg niciodata, de ce esti/erai omniprezenta aici daca nu mai ai/aveai nici o treaba cu aceasta comunitate.Te rog, nu imi raspunde caci nu vreau sa dau curs discutiilor inutile, doar te-am atentionat ca nu ai fost corecta, iar eu te stiu femeie integra!Numai bine!
mechanical ingineer Reputație: 273 Postat Mai 17, 2019 Oras:București Oras:București Postat Mai 17, 2019 Nu-l contactează nimeni. Sunt sigur că dumneavoastră știți mai bine și va cred pe cuvânt! Sunt nou pe aici și încă bâjbâi...
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 17, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 17, 2019 Amada, nu am nimic cu tine, dar vezi ca o dai de gard si te incurci in vorbe.Ai zis ca te prostituai la 33-34 ani si ca in prezent ai 40, desi vad ca anuntul postat de tine este din decembrie 2018-martie 2019, deci nu te prostituai doar acum 6 ani ci si acum 2-3 luni. Nu e treaba mea cand se fute fiecare si nu stau cu lumanarea la curul nimanui sa tin evidenta, dar nu mai posta in ceea ce nu esti, adica o civila de 6ani libera de aceasta bransa, cand tu acum 3 luni aveai anunt pe forum, desi in mod ciudat esti si ai fost legata de forum chiar si in anii de pauza, lucru pe care nu o sa il inteleg niciodata, de ce esti/erai omniprezenta aici daca nu mai ai/aveai nici o treaba cu aceasta comunitate.Te rog, nu imi raspunde caci nu vreau sa dau curs discutiilor inutile, doar te-am atentionat ca nu ai fost corecta, iar eu te stiu femeie integra!Numai bine! :no2Iza, prima data am fost la inceputul lui 2013, m-au bagat la top in 2 luni... :slap2M-am retras.Iti povestesc daca e sa vorbim, e interesant, dar si plictisitor.Nu mai pot, ar fi ceva, dar nu... :slap2 :hug1
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Mai 17, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 17, 2019 Sunt sigur că dumneavoastră știți mai bine și va cred pe cuvânt! Sunt nou pe aici și încă bâjbâi...Este o situație care tine de minima logica,prostituatele din Ro sunt puse pe făcut bani cât mai ușor posibil,pe prosteala,pe tepe.......Multe refuza chiar si virginii doar pentru ca au putin mai mult de munca cu ei.Si încă ceva,știm cu toții ca majoritatea prostituatelor sunt sclave ale proxeneților,deci decizia este la ei,iar aia nu se complica cu asa ceva.
mechanical ingineer Reputație: 273 Postat Mai 17, 2019 Oras:București Oras:București Postat Mai 17, 2019 Este o situație care tine de minima logica,prostituatele din Ro sunt puse pe făcut bani cât mai ușor posibil,pe prosteala,pe tepe.......Multe refuza chiar si virginii doar pentru ca au putin mai mult de munca cu ei.Si încă ceva,știm cu toții ca majoritatea prostituatelor sunt sclave ale proxeneților,deci decizia este la ei,iar aia nu se complica cu asa ceva. :) Mulțumesc frumos! Un răspuns sincer,scurt și la obiect! Respectele mele!
george.f Reputație: 277 Postat Mai 17, 2019 Telefon: george_filip_78 Oras:Peste tot Telefon: george_filip_78 Oras:Peste tot Postat Mai 17, 2019 Bro, sper sa gasesti fata cu care sa "spargi gheata". Sunt intr-o situatie similara cu a ta. 1. Cu 400 lei la hotel nu vei gasi. Preturile outcall pleaca de la 400 lei ora.2. Putine fete accepta persoane cu dizabilitati.3. Cele care accepta, ori au preturi prea mari (pt noi), ori nu sunt pe placul nostru, ori nu ofera anumite servicii care pt noi ar conta ffff mult. Crede-ma... Stiu ce vorbesc. Caut de 3-4 saptamani o fata care sa se incadreze in standardele mele... Si nu am gasit (inca). E de tot rahatul atunci cand ti se cer 700 lei pe ora de o tipa de etnie care tocmai s-a intors din UK. Insa nu renunta. Pana la urma, vei gasi pe cineva. Dar trebuie sa mai umbli putin si la buget. Stiu cum e sa nu poti vorbi cu familia despre asemenea lucruri, sa nu ai acces la 50%+ hoteluri din Bucuresti, sa intrebi o fata daca accepta persoane cu dizabilitati, sa rada de tine si sa-ti inchida telefonul (crezand ca o iei la misto) si multe altele. Dar nu dezarma. Vei gasi pe cineva si dupa primul futai vei avea impresia ca te-ai nascut a 2-a oara (sanatos). 1
mechanical ingineer Reputație: 273 Postat Mai 17, 2019 Oras:București Oras:București Postat Mai 17, 2019 Bro, sper sa gasesti fata cu care sa "spargi gheata". Sunt intr-o situatie similara cu a ta. 1. Cu 400 lei la hotel nu vei gasi. Preturile outcall pleaca de la 400 lei ora.2. Putine fete accepta persoane cu dizabilitati.3. Cele care accepta, ori au preturi prea mari (pt noi), ori nu sunt pe placul nostru, ori nu ofera anumite servicii care pt noi ar conta ffff mult. Crede-ma... Stiu ce vorbesc. Caut de 3-4 saptamani o fata care sa se incadreze in standardele mele... Si nu am gasit (inca). E de tot rahatul atunci cand ti se cer 700 lei pe ora de o tipa de etnie care tocmai s-a intors din UK. Insa nu renunta. Pana la urma, vei gasi pe cineva. Dar trebuie sa mai umbli putin si la buget. Stiu cum e sa nu poti vorbi cu familia despre asemenea lucruri, sa nu ai acces la 50%+ hoteluri din Bucuresti, sa intrebi o fata daca accepta persoane cu dizabilitati, sa rada de tine si sa-ti inchida telefonul (crezand ca o iei la misto) si multe altele. Dar nu dezarma. Vei gasi pe cineva si dupa primul futai vei avea impresia ca te-ai nascut a 2-a oara (sanatos). :( Cu tot respectul,întreb din pura curiozitate,daca faci programare și te prezinți la fata,ești refuzat,se schimba tariful,ce se întâmplă,ai incercat? Scuze pentru indiscreție! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum