el cule miskin Reputație: -59 Postat Mai 22, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Partajează Postat Mai 22, 2019 Da, fa, ma mir si io, ca nu ma baneaza sarma veles cu, la cat m-am pisat pe rapandula, care l-o cacat pe picon. De fapt, nu ma mira, daca te-a lasat pe tine sa o blestemi pe nefericita aia, ca a avut cancer sau pe picon amenintand/santajand, o banala jignire de mama e vax albina... Ai de :) mea RIP Nikki. Link spre comentariu
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 22, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 22, 2019 Da, bai, doar tu le stii pe toate, doar pe asta nu o stii! ;) Link spre comentariu
el cule miskin Reputație: -59 Postat Mai 22, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Partajează Postat Mai 22, 2019 Bai ii spui lui KLM sau betivului/betivilor, care au incercat sa te violeze. Mie mi te adresezi cu Gogule. Link spre comentariu
thecat Reputație: 10279 Postat Mai 22, 2019 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Autor Partajează Postat Mai 22, 2019 Da, ma, tu la 12-14 ani vizionai pe RTL si intelegeai comentariile lui Lauda in germana. În principiu, care ar fi baiul cu unu' care "ştie nemţeşte" din copilărie (chiar dacă nu ţine să etaleze chestia asta pe un oarecare forum, că nu-i cine ştie ce realizare)..? Link spre comentariu
el cule miskin Reputație: -59 Postat Mai 22, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Partajează Postat Mai 22, 2019 Ba, opreste-te, ce :) mea... Link spre comentariu
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 22, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 22, 2019 În principiu, care ar fi baiul cu unu' care "ştie nemţeşte" din copilărie (chiar dacă nu ţine să etaleze chestia asta pe un oarecare forum, că nu-i cine ştie ce realizare)..? Nu cred ca aveai cablu pe atunci... Bai ii spui lui KLM sau betivului/betivilor, care au incercat sa te violeze. Mie mi te adresezi cu Gogule. Fai, cand meriti respectul meu, o sa-l primesti. Link spre comentariu
remus jack Reputație: 1443 Postat Mai 22, 2019 Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Partajează Postat Mai 22, 2019 Mie mi te adresezi cu Gogule.Gogule,nu bagi tu o postare d'aia buna in(in loc de virgula) topicul big(Berceni)Mango? Link spre comentariu
el cule miskin Reputație: -59 Postat Mai 22, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Partajează Postat Mai 22, 2019 Ba da, vineri, la ora 20, EET, cu poze, review Bangkok, haleala, metrou, ladyboy, tot ce vrei. Numa' sa nu-ti mai vad moaca de Dorel pe topic. Link spre comentariu
el cule miskin Reputație: -59 Postat Mai 22, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Partajează Postat Mai 22, 2019 Aport, Hahahahahahahahaha Link spre comentariu
remus jack Reputație: 1443 Postat Mai 22, 2019 Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Partajează Postat Mai 22, 2019 Ho,căluțul meu cabrat,stai puțin,Dorel e tatăl tău,deci:"Fiule,Mîșkin,tataAAAA... leapădă-te de satana!!!" Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Mai 22, 2019 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Mai 22, 2019 Mie mi te adresezi cu Gogule.Bulache, poate. Sau Bukkake. Link spre comentariu
el cule miskin Reputație: -59 Postat Mai 22, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Partajează Postat Mai 22, 2019 Stai calm, Dorele, ca poate-ti aluneca ghiulu' in pilaf. Link spre comentariu
remus jack Reputație: 1443 Postat Mai 22, 2019 Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Partajează Postat Mai 22, 2019 Bulache, poate. Sau Bukkake.Are pe satana in el... :(O sa l duc la Falastoaca ,crede săracul ca sunt tatăl lui,Dorel.Îl duc la parintele Pipilica,ca sa scoată pe satana din dansul. Link spre comentariu
remus jack Reputație: 1443 Postat Mai 22, 2019 Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Partajează Postat Mai 22, 2019 poate-ti aluneca ghiulu' in pilaf.Inel colegial,un ghiul dar mai pretentios. :) Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Mai 22, 2019 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Mai 22, 2019 Are pe satana in el... :(O sa l duc la Falastoaca ,crede săracul ca sunt tatăl lui,Dorel.Îl duc la parintele Pipilica,ca sa scoată pe satana din dansul.Stai calm, că-i rupe Pipilică găozu’. Link spre comentariu
remus jack Reputație: 1443 Postat Mai 22, 2019 Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Partajează Postat Mai 22, 2019 Stai calm, că-i rupe Pipilică găozu’.Clar.Dacă nu o sa l doară înseamnă ca satana încă e in el. :( Link spre comentariu
el cule miskin Reputație: -59 Postat Mai 22, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Partajează Postat Mai 22, 2019 Hahahahahahahahahahahahaha, parintzele..... 1 1 Link spre comentariu
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 22, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 22, 2019 Ho,căluțul meu cabrat,stai puțin,Dorel e tatăl tău,deci:"Fiule,Mîșkin,tataAAAA... leapădă-te de satana!!!" Are pe satana in el... :(O sa l duc la Falastoaca ,crede săracul ca sunt tatăl lui,Dorel.Îl duc la parintele Pipilica,ca sa scoată pe satana din dansul. Clar.Dacă nu o sa l doară înseamnă ca satana încă e in el. :( Ti-a mai spus cineva ca esti idiot?E retorica. Atat de multi si-au dat prostia in stamba pe aici, incat a devenit un trend, multi care se respecta nu mai scriu.Stai sa vedem de ce...Pisi, ce mai face Inesuka? :) Link spre comentariu
remus jack Reputație: 1443 Postat Mai 22, 2019 Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Partajează Postat Mai 22, 2019 Ti-a mai spus cineva ca esti idiot?E retorica. Atat de multi si-au dat prostia in stamba pe aici, incat a devenit un trend, multi care se respecta nu mai scriu.Stai sa vedem de ce...Pisi, ce mai face Inesuka? :)Ups.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum