dacia1310 Reputație: 20 Postat Iunie 23, 2020 Oras:Turda Oras:Turda Partajează Postat Iunie 23, 2020 Pfoai ce buna esti. Ai o p... A tare dulce. Oare gust are sperma. As vrea sa o gust. Te pup in fundulet. Link spre comentariu
adriana- Reputație: 127 Postat Iunie 23, 2020 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat Iunie 23, 2020 😘🌠1 Link spre comentariu
orli Reputație: 14 Postat Iunie 24, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 24, 2020 Esti bomba, in August daca te prind prin Bucuresti mi-ar face o mare placere sa te intalnesc 😘â¤ï¸â¤ï¸â¤ï¸â—ï¸ðŸ¤© Link spre comentariu
adriana- Reputație: 127 Postat Iunie 24, 2020 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat Iunie 24, 2020 Tin sa va anunt ca sunt in Iasi pentru cateva zile Locatie vizavi de Palas â—ï¸150 fin 300 ora 😘😘😘😘 Link spre comentariu
gladiatorul39 Reputație: 5 Postat Iunie 24, 2020 Partajează Postat Iunie 24, 2020 Heyyyyy, buna Adriana!! Dupa Iasi revii iar la Suceava? Data trecuta nu am avut cum sa ne vedem, dar imi doresc foarte tare sa ne vedem. Pup si astept un semn. Multumesc!! Link spre comentariu
adc2020 Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2020 Partajează Postat Iunie 24, 2020 buna! accepti si cupluri? Link spre comentariu
adriana- Reputație: 127 Postat Iunie 24, 2020 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat Iunie 24, 2020 Heyyyyy, buna Adriana!! Dupa Iasi revii iar la Suceava? Data trecuta nu am avut cum sa ne vedem, dar imi doresc foarte tare sa ne vedem. Pup si astept un semn. Multumesc!!Nu stiu bby Am sa anunt daca am sa vin Link spre comentariu
adriana- Reputație: 127 Postat Iunie 24, 2020 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat Iunie 24, 2020 buna! accepti si cupluri?Nu :)) Link spre comentariu
pandispan Reputație: 16 Postat Iunie 24, 2020 Oras:braila Oras:braila Partajează Postat Iunie 24, 2020 Astazi ești in Galați? Link spre comentariu
alexandruftw Reputație: 43 Postat Iunie 25, 2020 Oras:Piatra Neamt Oras:Piatra Neamt Partajează Postat Iunie 25, 2020 Hai si in Piatra Neamt daca tot esti la Iasi Link spre comentariu
florin1601 Reputație: 11 Postat Iunie 25, 2020 Partajează Postat Iunie 25, 2020 Wow! Wow! Wow!!!Am avut placerea sa o vizitez pe Adriana aseara... exceptionala!Am optat sa fiu pasiv si pot spune ca a fost o eperienta unica. Am inceput cu un oral in executat in genunchi, apoi, dupa cateva minute, m'a intins pe pat s'a urcat peste mine si a inceput sa ma futa efectiv in gura hard in timp ce ma sugea astfel incat in 5 minute am ejaculat. Pula ei fenomenala de 18.. 19 cm isi facea loc tot mai adanc in gatul meu .. ii place mult sa i se faca oral .Dupa cateva minute bune am trecut in pozitia capra si a inceput sa ma penetreze... senzatia, chiar daca a durut un pic la inceput, eu fiind novice, a devenit in scurt timp foarte placuta. A pompat in mine minute bune dupa care i'am mai facut oral 2...3 minute si a ejaculat. Note :10 pe linie .Clar de revenit... i'am si zis ca imi fac abonament cat sta in Iasi :)) Te pup. Sper sa ne revedem curand ;) 1 1 Link spre comentariu
adriana- Reputație: 127 Postat Iunie 25, 2020 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat Iunie 25, 2020 Iti multumesc frumos pentru vizita bby ❤️Te mai astept cu mare drag ❤️ Link spre comentariu
adriana- Reputație: 127 Postat Iunie 25, 2020 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat Iunie 25, 2020 Heyyyyy, buna Adriana!! Dupa Iasi revii iar la Suceava? Data trecuta nu am avut cum sa ne vedem, dar imi doresc foarte tare sa ne vedem. Pup si astept un semn. Multumesc!!De mains voi fi disponibila in Suceava ❤ Link spre comentariu
creative89 Reputație: 26 Postat Iunie 26, 2020 Partajează Postat Iunie 26, 2020 Tm ai in plan? Link spre comentariu
adriana- Reputație: 127 Postat Iunie 26, 2020 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat Iunie 26, 2020 De mains voi fi disponibila in Suceava ❤Se pare ca planurile sau schimbat datorita proprietarilor de la case din Suceava Si ma voi reintoarce la Iasi Zona Palas Moldovei nr 30 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Link spre comentariu
gladiatorul39 Reputație: 5 Postat Iunie 26, 2020 Partajează Postat Iunie 26, 2020 Din pacate eu ajung luni in oras, cat timp o sa stai in Suceava? Multumesc!! Link spre comentariu
adriana- Reputație: 127 Postat Iunie 26, 2020 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat Iunie 26, 2020 Am spus destul de clar bby ca mam reintors in Iasi ..... in Suceava nu prea gasesti regim hotelier 🤦ðŸ½â€â™€ï¸Si se poate intampla sa bati drumul de pomana 🤬si cand ajungi acolo sa nu mai raspunda la telefon ....Asta am patito dis de dimineata 🤣😂 Link spre comentariu
adriana- Reputație: 127 Postat Iunie 26, 2020 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat Iunie 26, 2020 🤬🤦ðŸ½â€â™€ï¸ Link spre comentariu
excelg Reputație: 4 Postat Iunie 27, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Iunie 27, 2020 Salut tuturor. Am decis sa scriu prima mea recenzie in urma vizitei la Adriana. Chiar daca sunt vechi pe forum, nu am scris pana acum deoarece nu am avut completari de adaugat la recenziile colegilor. Sa revenim...Confirmarea ca este in localitate si programarea pana la usa s-a facut prin whatzapp (lucru agreat de mine). Mi-a deschis o tipa inalta, focoasa, pe tocuri care m-a cucerit la prima privire. Am mers la baie si apoi in dormitor unde am discutat ce prefer eu. Nu as vrea sa intru in detalii cu privire la ce s-a intamplat in pat insa am gasit o atitudine pozitiva si o tipa plina de idei cu o jucarie perfect functionala care s-a excitat foarte repede. Eu am optat pentru o ora insa nu am reusit sa raman atat de mult.Pentru amatori, astazi in Iasi, ar fi fost posibil sa se alature si o colega simpatica (dupa spusele Adrianei). Ca note as acorda un 10 pentru toate capitolele, exceptie facand faptul ca nu a avut suficiente prezervative. Per total recomand sa o vizitati cu toata increderea. P.S. Arata mai bine decat in poze. 1 1 Link spre comentariu
adriana- Reputație: 127 Postat Iunie 27, 2020 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat Iunie 27, 2020 Iti multumesc frumos pentru vizita bby 💋â¤ï¸ðŸ’‹ðŸŒ Link spre comentariu
gladiatorul39 Reputație: 5 Postat Iunie 28, 2020 Partajează Postat Iunie 28, 2020 Buna dimineata Adriana! Se poate sa atasezi o poza asa faina cu colega ta? Multumesc!!! 😘😘😘🌷🌷🌷🥰🥰🥰🥰 Link spre comentariu
adriana- Reputație: 127 Postat Iunie 29, 2020 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat Iunie 29, 2020 Disponibila in Iasi â—ï¸â—ï¸ðŸ–¤ Zona Palas (Moldovei 30) Oral in functie de igiena -fin corporala Anal -doar protejat (ori-ce pozitie ) 🔞 150 fin 300 ora Va pup â¤ï¸ðŸ’‹ðŸŒ 1 Link spre comentariu
adriana- Reputație: 127 Postat Iunie 29, 2020 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat Iunie 29, 2020 Pentru cei interesati de senzatii tari 🔞🖤detin si diverse jucarii â—ï¸â—ï¸ðŸ’‹ Link spre comentariu
gladiatorul39 Reputație: 5 Postat Iunie 29, 2020 Partajează Postat Iunie 29, 2020 Foarte fain Adri, dupa Iasi ai sanse sa te intorci la Suceava? As vrea sa le incerc pe toate. 😘😘😘😘 Link spre comentariu
adriana- Reputație: 127 Postat Iunie 29, 2020 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat Iunie 29, 2020 Nustiu nu cred 💋 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum