baddei89 Reputație: 2 Postat Mai 23, 2019 Oras:Arad Oras:Arad Postat Mai 23, 2019 Hello all, știe cineva vreo maseoza noua care face și finalizare? Exclus saloane
Vizitator nucontez Reputație: 0 Postat Mai 30, 2019 Postat Mai 30, 2019 0733492488. locatie undeva prin confecții, curata, usor de găsit, face masaj destul de ok. Ca minusuri:-vorbeste foarte foarte mult- face masajul si laba cu manusi ðŸ˜
baddei89 Reputație: 2 Postat Mai 30, 2019 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Mai 30, 2019 Mulțumesc,am vb cu ea, dar pare psyco tipa :D. Având în vedere ca a spus sa vin cu prosopul personal... Eu vroiam una mai old scholl cum era aia de pe episcopiei :D. 1
Vizitator nucontez Reputație: 0 Postat Mai 31, 2019 Postat Mai 31, 2019 Intradevar eate puțin psycho 😂😂 daca te refereai la varsta cand ai zis old school.. Este prin micalaca o doamnă mai in varsta dar din cate am înțeles face doar finalizare manuala, telefon: 0758205469
login2000 Reputație: 1841 Postat Mai 31, 2019 Oras:ÃŽn lume Oras:ÃŽn lume Postat Mai 31, 2019 0733492488. locatie undeva prin confecții, curata, usor de găsit, face masaj destul de ok. Ca minusuri:-vorbeste foarte foarte mult- face masajul si laba cu manusi ðŸ˜Salut . Ce prețuri are doamna?
login2000 Reputație: 1841 Postat Mai 31, 2019 Oras:ÃŽn lume Oras:ÃŽn lume Postat Mai 31, 2019 Intradevar eate puțin psycho 😂😂 daca te refereai la varsta cand ai zis old school.. Este prin micalaca o doamnă mai in varsta dar din cate am înțeles face doar finalizare manuala, telefon: 0758205469 La ce bani ?
Vizitator nucontez Reputație: 0 Postat Mai 31, 2019 Postat Mai 31, 2019 Salut, doamna psycho din confectii 100 lei iar cea in varsta din micalaca 50 lei.
Vizitator magarusulfutacios Reputație: 0 Postat Mai 31, 2019 Postat Mai 31, 2019 De ce dracu ai vrea sa iti faca laba o baba? Sau una cu manusi??? WTF oameni buni!!! Decat doua labe la baba, nu mai bine mai pui ceva si te duci la o femeie frumoasa???Nu comentez gusturile si fetishurile dar totusi...
nad Reputație: 30 Postat Iunie 1, 2019 Oras:arad Oras:arad Postat Iunie 1, 2019 aveti idee cea din micalaca se dezbraca?ms mult.
antonio25 Reputație: 133 Postat Iunie 1, 2019 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iunie 1, 2019 Nu,are costum de scafandru pe ea💦 1
login2000 Reputație: 1841 Postat Iunie 1, 2019 Oras:ÃŽn lume Oras:ÃŽn lume Postat Iunie 1, 2019 Nu,are costum de scafandru pe ea💦😂😂😂 1
robert78 Reputație: 160 Postat Iunie 2, 2019 Oras:arad Oras:arad Postat Iunie 2, 2019 Cati ani poate avea doamna din micalaca?
Vizitator nucontez Reputație: 0 Postat Iunie 3, 2019 Postat Iunie 3, 2019 Salutare, doamna din micalaca are undeva pe la 50 plus.. Nu știu dacă se dezbraca sau daca face mai mult decât o laba.. Eu când am fost am ales strict masaj de relaxare care il face destul de bine. Nu sunt genul căruia ii plac femeile mature deci nu am fost curios sa cer prea multe detalii.
Vizitator nucontez Reputație: 0 Postat Iunie 3, 2019 Postat Iunie 3, 2019 multumescDaca treci pe la ea sa ne spui și noua ce si cum face 😊 poate interesează pe vreun coleg.
fucker99 Reputație: 47 Postat August 28, 2019 Oras:Arad Oras:Arad Postat August 28, 2019 Salutare, Subscriu la ceea ce zice #nucontez.Incredibil cat de mult poate sa vorbeasca femeia aia. Per ansamblu pare ok, dar si eu tind sa cred ca e putin dusă. Am vizitat-o ... pe scurt:Nu-mi place locatia, camera sa zicem ca e ok-ish’ , dar pana sa ajungi in camera, horrrrrorrrr frate! Sta cu taica-su’ !As putea scrie un mic roman! 😂😂Pat de masaj, creme, lotiuni, ulei, etc.Am mers în principiu doar pt masaj, ii dau un 7, am avut parte si de mai bune.Ce m-a socat (oarecum) e faptul ca are niste sâni de nota 10. Mici spre medii, tari, perfect drepti! 43 de ani!!! Multe de 20 n-au asa sani tari si drepti!Masaj + labă , 1 ora, din care 30 labă! Cine se poate termina cand una ti-o freacă cu mănusi..e mare om!I-am propus ON , n a zis da, dar nici ba. N-am insistat.Halatul? Cică “ cat vrei tu, m am simtit bine vorbind cu tine†! Eu nu stiu daca am scos 6 fraze 🙄😳😂😂De revenit ? Sincer nu stiu, poate pt masaj, dar pt altceva nu ! 1
vass1982 Reputație: 11 Postat August 28, 2019 Postat August 28, 2019 Unde ati gasit anuntul cu masaj pt tipa din confectii ?
eugeneionesco Reputație: 711 Postat August 28, 2019 Oras:in cantareata cheala Oras:in cantareata cheala Postat August 28, 2019 Nu-mi place locatia, camera sa zicem ca e ok-ish’ , dar pana sa ajungi in camera, horrrrrorrrr frate! Sta cu taica-su’ ! :eek :eek :eek
toshibaa Reputație: 68 Postat August 29, 2019 Oras:Arad Oras:Arad Postat August 29, 2019 Salutare, Subscriu la ceea ce zice #nucontez.Incredibil cat de mult poate sa vorbeasca femeia aia. Per ansamblu pare ok, dar si eu tind sa cred ca e putin dusă. Am vizitat-o ... pe scurt:Nu-mi place locatia, camera sa zicem ca e ok-ish’ , dar pana sa ajungi in camera, horrrrrorrrr frate! Sta cu taica-su’ !As putea scrie un mic roman! 😂😂Pat de masaj, creme, lotiuni, ulei, etc.Am mers în principiu doar pt masaj, ii dau un 7, am avut parte si de mai bune.Ce m-a socat (oarecum) e faptul ca are niste sâni de nota 10. Mici spre medii, tari, perfect drepti! 43 de ani!!! Multe de 20 n-au asa sani tari si drepti!Masaj + labă , 1 ora, din care 30 labă! Cine se poate termina cand una ti-o freacă cu mănusi..e mare om!I-am propus ON , n a zis da, dar nici ba. N-am insistat.Halatul? Cică “ cat vrei tu, m am simtit bine vorbind cu tine†! Eu nu stiu daca am scos 6 fraze 🙄😳😂😂De revenit ? Sincer nu stiu, poate pt masaj, dar pt altceva nu !Sa dezbrăcat la finalizare?
fucker99 Reputație: 47 Postat August 29, 2019 Oras:Arad Oras:Arad Postat August 29, 2019 @toshibaNu, am dezbracat-o eu !Avea un tricou , fara sutien si mi se parea mie ca ar fi ceva frumos acolo!Cu tupeu , am ridicat in sus putin tricoul. Abia apoi am intrebat o daca vrea sa-l dea jos...😉 l-a dat jos si vreo’ juma’ de ora era toples, masandu-ma ... m am jucat cu sanii ei despre care ziceam mai sus ca , raportat la varsta ei sunt de nota 10!
dominus caligula Reputație: 53 Postat Septembrie 11, 2019 Oras:Arad Oras:Arad Postat Septembrie 11, 2019 Nu,are costum de scafandru pe ea💦Mwahaahaa... ahh vai mor 😂😂😂😂
hardrock Reputație: 139 Postat Septembrie 17, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 17, 2019 Mai oameni buni, am fost la d-na din ConfectiiMasajul ca masajul , de nota 7, dar cat vorbeste femeia aia sa-nebunesti, nu alta.Si sare de la un subiect la altul, mai ceva ca albinutza din floare in floare.. Deci: masaj - 7locatie: 4Nu face sex, speriata de microbi, germeni, etcMasturbare cu manusi :)))) 7Are sani mici spre medii, intradevar sunt tari, te lasa sa-i mangai cerut 80 ron, lasat 100 pe 1h-30 min door to door De revenit doar daca ai chef sa auzi pe cineva care vorbeste nonstop si fara noima
debian Reputație: 291 Postat Decembrie 24, 2019 Oras:ARAD Oras:ARAD Postat Decembrie 24, 2019 Am încercat și eu să ajung la eaEu cred că este de evitat.PunctAm scris un SMS și am cerut detalii,tarif 100-200 Ron/ oraOk...ce faci pentru 200 RonAm primit detalii.Aproape nimic în plus față de VioletaAm refuzatEste incredibil ce SMS- uri am primitM-am făcut în fel și chip....pentru cine dă o bere îi arăt mesajele!!!!Mare dreptate a avut un coleg aici care spunea că este psyhoDa, este 1
utared Reputație: 524 Postat Decembrie 25, 2019 Oras:Arad Oras:Arad Postat Decembrie 25, 2019 Am încercat și eu să ajung la eaEu cred că este de evitat.PunctAm scris un SMS și am cerut detalii,tarif 100-200 Ron/ oraOk...ce faci pentru 200 RonAm primit detalii.Aproape nimic în plus față de VioletaAm refuzatEste incredibil ce SMS- uri am primitM-am făcut în fel și chip....pentru cine dă o bere îi arăt mesajele!!!!Mare dreptate a avut un coleg aici care spunea că este psyhoDa, esteAm pățit o si eu.. Dau o bere fără stres.Nu pune mes nu merită.Eu o sa mai incerc o dată la anu si la mulți ani.. Ciocane tari.
debian Reputație: 291 Postat Ianuarie 1, 2020 Oras:ARAD Oras:ARAD Postat Ianuarie 1, 2020 Ar trebui trecută la " de evitat"Pe buneInclusiv azi am primit un SMS urâtNu înțeleg de ce nu am voie să refuz.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum