Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:CONSTANTA
Postat

Buna. As vrea sa ajung in Bistruta, dar nu stiu pe unde sa-mi iau locatie.. m-ati putea ajuta cu o zona cunoscuta? Si inca ceva am auzit ca unele fete lucreaza pe hotel,daca mi iau apartament se feresc Bistritenii? Multumesc. Pupici.

• Oras:Bistrita
Postat

Buna. As vrea sa ajung in Bistruta, dar nu stiu pe unde sa-mi iau locatie.. m-ati putea ajuta cu o zona cunoscuta? Si inca ceva am auzit ca unele fete lucreaza pe hotel,daca mi iau apartament se feresc Bistritenii? Multumesc. Pupici.

Buna,

Postat

Destul de greu sa gasesti apartament in regim hotelier si care sa fie in oras. Hotelul Diana este plin de pestisori si cu reputatie proasta, fiind cuib. Locatie ok daca vrei la hotel este hotelul Select unde nu exista receptie iar intrarea se face pe baza de cod, fiid pe langa parc langa si aproape de centrul vechi al orasului.

Postat

Destul de greu sa gasesti apartament in regim hotelier si care sa fie in oras. Hotelul Diana este plin de pestisori si cu reputatie proasta, fiind cuib. Locatie ok daca vrei la hotel este hotelul Select unde nu exista receptie iar intrarea se face pe baza de cod, fiid pe langa parc langa si aproape de centrul vechi al orasului.

Iti multumesc frumos pt raspuns, ai cumva idee daca la hotel Select accepta cu animale de companie(catel) ? Si inca ceva,baietii din oras se feresc de apartamente?

Vizitator sarafin
Reputație: 0
Postat

Evita hotel diana,lumea e cam reticenta sa mearga acolo, e plin de tot felul de "specimene" si are o reputatie proasta, in rest poti incerca la alte hoteluri/pensiuni unde sa fie usor cu accesul. Poti gasi si apartament sau altceva nu cred ca se fereste lumea de asa ceva. E mai retras.

• Like 1
Postat

Iti multumesc frumos pt raspuns, ai cumva idee daca la hotel Select accepta cu animale de companie(catel) ? Si inca ceva,baietii din oras se feresc de apartamente?

Nu stiu daca accepta cu animale de companie, doar daca suni si intrebi. Nu evitam apartamentele doar ca e mai greu pentru tine sa gasesti apartament in Bistrita pentru activitati de genul.

Vizitator sarafin
Reputație: 0
Postat

Nu se fereste nimeni de apartamente, daca gasesti cu atat mai bine. De animale de companie nu stim daca accepta sau nu, indiferent daca e vb de hotel sau apartament.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...