Sari la conținut

0760181203 bruneta hotel Basarab

Postări Recomandate

• Oras:EUROPA
Postat

Am vorbit cu don`soara la tel. O voce frumoasa in contradictie cu aspectul fizic mai colorat. Lucreaza dupa ora 15/16 pana noaptea tarziu. Am intrebat de preturi si a confirmat ca sunt exact ca in anunt iar ca locatie chiar in hotelul Basarab.

1/h oral nep si normal protejat =100 , 50ron=doar un oral , 150ron=total 1/h

BRUNETA noua, sunt o tanara nonconformista si fara prejudecati inalta 1.60 m, sani nr. 4, 62 kg, te astept la Hotel Basarab sa petrecem o ora cum vrei tu, oral neprotejat cu finalizare poze reale, contra cost anal,

0760.181.203
A fost careva sa ne ajute cu detalii de la locul cu pricina?

post-76236-0-89304500-1370513530_thumb.jpg

post-76236-0-71053600-1370513536_thumb.jpg

post-76236-0-14771700-1370513543_thumb.jpg

Postat

@sangre ai mare dreptate

Ieri am avut treaba in zona garii pe la 18. Dupa, am tras o talpa pana in apropierea hotelului cu pricina  care de fapt nu este decat un punct de reper , fetele prestand intr-o locatie lipita de hotel.

In strada , vis a vis de hotel exista un boutiqe cu o banca plasata in fatza, Pe acea banca sta o pestoica blonda care fluiera dupa tine sa-ti dea o fetita. :laugh2 .

Avand numarul de tel si fiind impins de curiozitate  care de multe ori nu-ti face bine am sunat si i-am zis mandrei ca sunt afara si as vrea sa o vad.

Lipit de hotel este un gang care duce intr-o casa cu un aspect jalnic(probabil cu bulina rosie). Exact de acolo a iesit mandra care este o cioara get beget. Eu de fapt eram in coltul unui bloc si la vederea ei am si taiat-o. Probabil toate cazaturile sunt comasate acolo. In drum spre gara unde imi lasasem masina am mai intalnit doua care isi ofereau serviciile , una dintre ele chiar frumusica , blonda , 30 ani , imbracata provocator ,insa tinand cont de locatiile mizerabile si de toti pestii care misuna in perimetru am zis pas.

Ma gandesc ca seara in masina ar fi ok o muie la 30 roni daca esti pe fuga insa nu recomand plasamentele.

Ca reper str Vespasian si Barierei. Cand mergi de la gara pe Dinicu Golescu spre Basarab prima si a doua strada pe stanga.

Nu recomand , ba chiar as zice de evitat.

Cu stima Fluke

• Like 1
Postat

Ceva mai bun, noaptea, gasim pe mircea vulcanescu, cum mergi spre spitalul militar, cuibul d p stanga, te intampina un tip inalt si-ti prezinta fetele disponibile. Am fost d multe ori in drumul meu si precizez k n-am intalnit nici un esec, ba chiar am intalnit fete mai bune k cele d la apartament. La pretul d 40ron pe finalizare,noaptea,cand eventual te asteapta si taxiu in fata, eu zic k e ok. Serviciile sunt protejate si asa recomand si eu. O alta alternativa in zona ar mai fi pe grivita zona baia grivita,sunt multe fete. Aveti grija la buzunare!

Postat

@sangre

Este corect ce zici si subscriu fiind o alternativa ptr o noapte calduroasa dupa un spritz cu prietenii si cand nu gasesti altceva disponibil printre cele recenzate.

Pe Grivita nu e chiar ok , zona fiind expusa, patrule de politie si multi cocalari , deci un pic mai riscant. 

Cu stima

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.