oviii Reputație: -494 Postat Iunie 9, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Postat Iunie 9, 2013 Nenea Ciocan... exact asta imi doresc aici. Un muzeu al trollilor. Sunt multi care au fost tolerati tocmai din cauza ca sunt trolli mult prea buni si au in spatele lor puternice echipe de susținători.Am pus aici definitia trollului de internet ca membrii sa se obisnuiasca cu ea si sa mu mai sara in sus cand cei ca cristiborcea sau cautatorul sunt banati pentru troll-ing conform punctului 3 de la prima postare... si mai sunt si altii care se încadrează in celelalte motive.Stalingrad... nu mai evitam banarea trolli-lor. Eu cel putin m-am săturat. Chiar cu riscul de a se declansa din nou o cruciada impotriva mea.Bafta.Nenea Afriq...ma jignesti nene ( si mai stiu pe unul ...care amu are o culoare gen Barbie ) ca nu m-ai pomenit in randul trollilor de vaza...sau pe mine m-ati banat pentru altceva ?...pentru subminarea autoritatii ? Ce va mai dati loviti cand vi se pune cineva impotriva .
Afriq Reputație: 1265 Postat Iunie 9, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 9, 2013 Nenea ovii...am luat si io in ordine... Si... io niciodata nu o sa ma dau lovit
Sem-Sem Reputație: 1 Postat Iunie 10, 2013 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Iunie 10, 2013 http://nimfomane.com/forum/topic/13487-joc-competitie-energia-sexuala-punem-sau-pierdem/ Asta e definitia troll-ului. Unul care isi scutura pula de absolut toti de pe forum si n-are nici macar decenta sa finalizeze pe voi/noi. Stima si respect!
Clontosul Reputație: 535 Postat Iunie 10, 2013 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 10, 2013 ... io niciodata nu o sa ma dau lovit Afriq pregatit sa loveasca:
mast3rboy Reputație: 3 Postat Iunie 30, 2013 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Iunie 30, 2013 Au tot aparut discutii in ultima vreme... scandaluri, insinuari, etc... s-au tot facut acuze de troll-ing, unele indreptatite, altele nu... As propune o discutie mai ampla aici si cu exemple!h3107FEFC.jpg Deci... In definitie, 1. Un troll este un provocator fără cauză, cineva care lansează o discuție cu scopul de a crea un conflict de idei cu intentia de a determina un raspuns emoțional. Uneori, conflictul devine amuzant pentru troll, dar aproape niciodată pentru participanții inocenți.2. Troll-ul se folosește de subiecte cunoscute pentru pasiunea pe care o pot genera și pentru imposibilitatea de a le argumenta definitiv. Adesea, troll-ul se folosește de subiecte specifice comunității în care dorește să stârnească zâzania, cum ar fi regulile sau eticheta.3. Atunci când întâmpină rezistență, de cele mai multe ori troll-ul nu se va adresa unei singure persoane ci audienței, într-o speranță de instigare a acesteia în ajutorul său. De aceea el va răstălmăci de cele mai multe ori mesajele și le va modela cât mai tendențios prezentând această "dezvăluire" publicului larg cu scopul de a defăima.Troll-Brain-atsof-547620_550_381.jpg.png 4. Troll-ul atacă orice formă de autoritate care îl împiedică să creeze zâzanie. Cu termenul de trolling se descriu si actiunile intentionat provocatoare si hartuirea in afara unui context online. internet-troll anatomy.jpg
Fluke Reputație: 79 Postat Iulie 2, 2013 Oras:EUROPA Oras:EUROPA Postat Iulie 2, 2013 http://i3.silvergames.com/trollface-quest.gif
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum