Sari la conținut

Adela 0740347967 / 0754684687

Postări Recomandate

• Oras:-
  • Oras:-
Postat

BogdiP, mi-ai transformat seara aceasta anosta intr-una de vis.

Dupa ce 2 ani si jumatate doar ai citit forumul si ai facut laba afland cine ce-a mai futut, ai iesit din anonimat, dar nu oricum, ci in stil de mare campion si ne-ai transmis un mesaj pozitiv 100%!

Multumim!

• Like 5
  • Minus 8
  • Oras:ENISALA
  • Oras:ENISALA
Postat

"BogdiP" ... apreciez maxim toate topicele citite de tine, toate site-urile pe care le-ai vizitat si studiat in amanunt, toate experientele tale - virtuale sau nu, in urma carora am primit(scris) de la tine cea mai de pret recenzie/constatare

Un Da! Hotarat.

• Like 4
  • Minus 1
  • Oras:Oradea
Postat

Da! :X

Chiar nu stiu de unde le scoti, "frate"! Din punctul meu de vedere e un "NU" categoric.

Numerele din titlul topicului nu-s valabile, poze ioc, detalii servicii din parti asa ca de unde "da"? Doar "ridicam" topicul fara rost, mai bine ar fi trecuta la "Inactive". Parerea mea, hic!

• Like 3
Postat

Draga "mucalit", a intrebat fata daca are rost sa mai vina. Mie una mi.a placut cu ea (am avut si recenzie dar pe alt user, restul is doar povesti inutile, precum topicurile tale). Asa ca singur care a raspuns aiurea esti tu. Numai cele bune.

Postat

De aproape 2 saptamani n-a avut vreme sa-si faca 2-3 poze, sa posteze serviciile si tarifele? Ma mir! Eu cred ca nici macar nu-i Adela in spatele userului ci doar cineva care se "joaca". In fine, daca ma insel imi cer scuze anticipat. :hihat

• Oras:Iași
Postat

De aproape 2 saptamani n-a avut vreme sa-si faca 2-3 poze, sa posteze serviciile si tarifele? Ma mir! Eu cred ca nici macar nu-i Adela in spatele userului ci doar cineva care se "joaca". In fine, daca ma insel imi cer scuze anticipat. :hihat

• Like 1
Postat

Eu încă nu am ajuns în tara doresc sa mă întorc în decembrie...da știu e ceva timp însă vroiam sa mă anunț nu am număr de telefon de România încă pentru ca sunt plecata de ceva timp...poze pe site-ul ăsta nu știu unde sa pun...😡😘😘

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Adela21 jos in dreapta ai butonul Foloeste editor complet .Il deschizi si apoi tot jos scrie Ataseaza poze-Chose File.

Vizitator
Postat

Very nice. Te asteptam cu mare drag la Oradea. :)

Vizitator
Postat

Ca sa nu-si suceasca baietii gatul. :P

post-30433-0-49262700-1443618892_thumb.jpg

• Like 18
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Deci.............dai un semn de viata in decembrie cand ajungi. Dar pana atunci ne mai poti delecta cu cateva pozisoare.  :maninlove

Postat

Deci serviciile mele sunt oral/diptro+finalizare înghit tot :)) normal,anal,masaj

Fac și dominant...

Preturile sunt aceleași

• Like 2
Vizitator
Postat

Preturile sunt aceleași

Adica? Ca unii dintre noi suntem mai batrani si mai uitam. :D

• Like 10
  • Minus 1
Postat

Sunt și iar mă chinui sa pun o poza de aceia tot scriu va pup în continuare mor de ras :))))

post-182869-0-22308000-1443619776_thumb.jpg

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...