Sari la conținut

Fica sefului

Postări Recomandate

• Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr
  • Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr
Postat

Pana si Infernul are metrou, Drumul Taberei inca nu...

Eva,tu ești fica șefului ?
  • Telefon: 0748405863
  • Oras:Bucuresti
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Eva,tu ești fica șefului ?

Fica mea n-are sef😀😀 Chiar ea e sefa!
Vizitator olʎ
Reputație: 0
Postat

Poate ne faci cunoștință :date

O suta de lei si o cunosti toata  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:Acolo unde trebuie
Postat

La banii ăștia se vinde cam ieftin, maestre :hmmm

Vizitator olʎ
Postat

Nu-i problema noastra, zic.

• Oras:the buleni
  • Oras:the buleni
Postat

Draga mea, am si eu un copchil intre picioare, chiar se zbenguie azi nebunatic...nu vrei să comunici cu el? Vă pot pune pe amandoi in contact. Câti bani să aibă pe care pentru două ore? :slap2  :blushing2

post-215550-0-28832000-1559585143_thumb.jpg

• Like 1
Vizitator jack k
Postat

și sefu'? :D :D
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Ni la ei, nu e Amada de serviciu si va plictisiti, m-ati gasit pe mine paratrasnet... Ce naiba, sunteti curvari vechi, ati "cumparat" pe cineva vreodata? Nu ma vand pe mine, ci doar o scurta perioada din timpul meu 😠Si desigur, va pun la dispozitie in acel scurt timp exact ce va doriti

• Like 2
  • Oras:Neverland
  • Oras:Neverland
Postat

Salut.Va cer și eu ajutorul, sunt angajat sofer am 34 ani și plimb toată ziua prin toată tara și în străinătate pe fica șefului meu 24 ani care este o fata de bani gata și o fitoasa de te ia nervi câteodata și îmi vine sa o arunc din mașină jos. Eu o vad deseori cum se îmbracă și se dezbracă și cred ca o face de multe ori intenționat, dar nu cred ca ar vrea vreodată sa se futa cu mine. De aceea va cer sa îmi ziceți dacă știți ceva care sa o facă sa ii vina pofta de sex grozav deci practic sa Sara ea pe mine. Va mulțumesc

I l-ai bagat ma, pana la urma?! A guițat ceva? Intreb pentru un prieten, nu de alta...

Postat

Se pare ca am avut cea mai proasta idee sa scriu aici. Sunt unii care depind numai de lumea virtuala și aici pot fi și ei cineva

Postat

Ceva nu se leaga ...ai cumva o fantezie cu ,,fica sefului,, ...? nu inteleg daca esti sofer cum de o vezi cind se imbraca si se dezbraca...? o face in masina...? ai acces in camera Ei....? De ce trebuie sa o plimbi Tu cu masina prin tara asta la 24 ani... nu are carnet...? Ce naiba face fica sefului prin tara plimbata de Tine....? dar in alta tara...? Eu nu am vazut si nici nu am auzit pe nimeni sa-si lase  fata frumoasa la 24 ani sa fie plimbata de un angajat prin tara si strainatate....? Ai inventat totul ca sa deschizi un topic...? Cei care au bani multi angajeaza sofer pentru ai duce si aduce copii de la scoala sau gradinita acasa....este o fabulatie ca cineva sa angajeze un sofer pentru o tipa de 24 ani...aaaa.... poate in cazul ca este tiganca si nu o duce capul sa ia carnet sau consuma ,,nelegale,, ....Iar daca prin absurd sau in visul Tau este reala povestea....atunci cind o plimbi in alt oras 

mincati impreuna la restaurant....? dormiti in aceiasi camera la hotel ....? Daca luati masa impreuna tipa nu bea alchol...? daca bea urmatorul pas este o muzica care ai place...asfel cind eram chiar mai tanar decit este Tipa din ,,visul Tau,, combinatia era in felul urmator ...se merge la masa restaurant...mancare bautura...la inceput un cinzano 50 ml...pe urma un vin  rosu....se termina masa se merge pe ceva ,, bautura la pachet,, vodka sau coniac stropit cu pepsi ...la inceput mai mult pepsi sa nu se simta taria...pe urma schimbi subtil combinatia....vezi sa iti procuri si ceva ,,cantarina,, si strecori in cantitate mica in pahar fara sa te vada.....muzica o pui de pe telefon pe o boxa portabila ( sa ai in dotare ) iar cind vezi ca ochii au prins o stralucire ,,placuta,, bagi o muzica lenta bluzuri daca stii ce este aia....asfel o inviti la dans ...? asa ai spui sa vezi daca stie...?

urmatorul pas daca dansezi o simti daca are miinile calde si ochii de ,,jaratec,, dansezi la inceput pastrind ,,distanta,, iar usor usor o stringi in brate o mangii si asa ca si cum ar fi firesc mangii usor pe par iar imediat pina sa gindeasca o saruti pe git....imediat vezi cum se comporta ...nu vorbesti nimic si continuii incet fara graba ,,jocul,, daca nu simti nici un pic de ostilitate ....asfel fara sa treaca mult timp te opresti sa mai bei o gura din pahar ...dar atentie intii ai oferi tipei paharul Ei ...asfel daca apcepta ,,ritualul,, imediat pui alta melodie lenta si incepi ,,explorarea,, la modul ,,cocosul,, sculat in pantaloni o stringi in brate si intimplator sa-l simta pe piciorul Ei....daca se face ca nu observa...ai plimbi putin mina prin par sa-l dai la o parte sa o saruti din nou pe git...daca nu apare ostilitate treci mai departe ai pui incet si discret mina pe sani atunci cind o saruti pe git....daca si dupa pasul asta nu apare ostilitate...treci mai departe incet si fara sa vorbesti nimic si cauti o solutie sa poti sa o saruti pe sani....ajuns in stadiul asta....pasul urmator bagi mina usor la ,,pasarica,, o simti calda...frige ....nu ami stai pe ginduri ...ai dai chilotii jos si o saruti la pasarica mai mult in joaca mai mult pe linga....asfel daca totul este ok....te dezbraci si Tu rapid ...dicret ai ei mina Ei si o pui usor sa te atinga pe ,,cocos,,...daca se comformeaza ...mergi mai departe la lucruri serioase ....o masezi la pasarica si incerci sa o sarutii...daca ai experienta fara sa iti spuna ...o rabatezi pui rapid pe coccos un prezervativ ,,ca sa vada ca esti un gentelmen,, si pompezi...intii ,,muncitoreste,, pe urma incepi cu artificii umeri craci...pe la soate intr-o parte...dupa primul numar...te speli mai bei ceva mai pui putina ,,catarina ,,in pahar si alcol 70 % tarie si 30 % pepsi....si incepi jocul din nou cu forte prospete....sarutarii...degetele la pasarica ...si cind simti ca s-a incalzit treci la un 69 discret...ai soptesti sa o ia in mina si pe urma sa o pupe putin ca un joc...Tipa ametita de bautura placere si extaz daca esti meserias si frumos...te va face fericit...la modul daca ti-o ia in gura ...si nu se mai satura ...nu ezita sa-ti dai drumul chiar in gura Ei din prima....dar o scoti rapid si indrepti jetul pe sani.....nespunind nimic doar oftezi de palcere.....daca ai trecut si de testul asta...mergeti la dus ...pe urma te mai relaxezi putin si sa nu cumva sa adormi ...pui o muzica de  relaxare ...si acum merge un pahar de vin ( de vara ) jumate jumate....sau o sampanie....si spui cit de frumoasa este si cit de mult doreai sa faci dragoste cu Ea...

vezi cum reactioneaza si treci usor la inca o repriza variata de sex....deabia dupa aia ....faci nani...dar vezi sa nu sforai ca devii dizcratios si a doua zi nu mai bea cafeaua cu tine vei bea ceai...Nu uita dimineata sa ai la cafea o ciocolata sau un croasaint....usor dupa ce bea cafeaua o mangai si mai treci rapid cit e calda din nou la o partida de sex....Abia pe urma iti pui costumul camasa alba si cascheta de sofer.....Bai Tipule Tu ai vazut cumva serialul ,,Dinastia,, acolo in serial chiar asta se intimpla fata patronului care este frumoasa si fitoasa seduce soferul care este negru...si il fute de-i sar capacele .....Spune drept de acolo ti-a venit fantezia.....? vizionanid acest serial....? nu incerca sa o scalzi ca nu tine ....Daca nu raspunzi clar la primile intrebari este clar scnariul...Vezi daca io tragi ficei...conving io discret sa profite si de trupurile noastre ...iar ca sa aiba pretext sa nu creada cumva ca este vro curva in devenire ...sa perceapa o taxa pentru sofer...care este in timpul programului....si trebuie sa o astepte si sa minta pentru Ea daca o suna cumva taicasu si nu poate raspunde fiind pe meserie....Hai succes si o zi spectaculoasa...vezi ca daca conduci maine prin Bucuresti va fi haos in trafic ...vine suveranul pontif...mai simplu...PAPA de la Roma....

Termină cu sfaturile astea...auzi, să ii bage cantarină în pahar, de mai multe ori. Cantarina distruge rinichii)) Se ia cu mare precauție de către om. E dată de veterinari vacilor, cailor, ca sp aibă chef de futai si să se reproducă. La om e toxică...sau dacă o fuți după aia poa să și moară că nu mai e treaba ta?  :slap2

• Like 1
Postat

Termină cu sfaturile astea...auzi, să ii bage cantarină în pahar, de mai multe ori. Cantarina distruge rinichii)) Se ia cu mare precauție de către om. E dată de veterinari vacilor, cailor, ca sp aibă chef de futai si să se reproducă. La om e toxică...sau dacă o fuți după aia poa să și moară că nu mai e treaba ta?  :slap2

Tipule nu stii de gluma....nu se foloseste  ,,cantarina,, la cetateni sunt asa zise produse la magazinele specializate sau sampania...coniacul vinul rosu poate constitui un element convingator in situatii de genul asta.....Iar tipul nu este nici un soferpentru ,,fica sefului,, a vazut in film actiuni de genul asta si asfel are fanteziiii....exemple recente filme....futai cu fica sefului...,,Dinastia,, ...Power....sa mai caut....?

• Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

analfabeto, fiiiiica ta e curva ca ma-sa

. Scoate botu'din piiiiizda ca nu te-ai priiiins despre ce era vorbaðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜
  • Like 2
Vizitator olʎ
Postat

. Scoate botu'din piiiiizda ca nu te-ai priiiins despre ce era vorba

Evaaa, te-ai sculat devreme azi  :laugh2  :laugh2  :laugh2 , odata cu a mea  :laugh2  :laugh2

• Like 1
  • Minus 3
Vizitator caproshu
Postat

Se pare ca am avut cea mai proasta idee sa scriu aici. Sunt unii care depind numai de lumea virtuala și aici pot fi și ei cineva

Fa te ca nu i vezi si spune odata...i ai facut avansuri ,ceva propuneri?cum a rectionat??

• Oras:București
Postat

De aceea va cer sa îmi ziceți dacă știți ceva care sa o facă sa ii vina pofta de sex grozav deci practic sa Sara ea pe mine. Va mulțumesc

Este execrabil să-i faci așa ceva omului care-ți pune o pâine pe masa și are încredere în tine să-ți lase pe mana copilul. Urat urat urat!!!!!

• Like 3
Postat

Este execrabil să-i faci așa ceva omului care-ți pune o pâine pe masa și are încredere în tine să-ți lase pe mana copilul. Urat urat urat!!!!!

:clapp

Batman, batman... :slap2

Postat

Frate, ești sigur că fata nu are cont aici. Știi tu...

Sau poate ți-a descoperit pe telefonul deschis pe acest topic.

Apropo, sper că șeful tău nu a aflat povestea.

Postat

Paranoia si parsivitate, nu m-ai dezamagit! :)

Postat

Paranoia si parsivitate, nu m-ai dezamagit! :)

Te-au lăsat baltă partenerii incolori de conversație ?

• Like 2
Postat

Se referea la faptul că nu a primit răspunsurile așteptate... Pffff

Postat

Se referea la faptul că nu a primit răspunsurile așteptate... Pffff

Și-a ales greșit siteul pe care să adreseze interpelarea.

Părerea mea.

• Like 2

Postat

Și asta... Dar principiile sunt totul! Fara ele ajungem niste animale demente cu acțiuni lipsite de orice logică elementară!

...am o slujbă buna,nu mă omor cu munca,mă plimb cu mașina prin străinătate...cum să-mi foot eu existența asta linistita?

Cam așa ceva suna!

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...