Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Peste tot si nicaieri

xoxo - ai inceput sa intelegi ... acesta este energia vietii ... prezenta in abundenta in toti oamenii geniali, artistii de asemenea o au, scriitorii, oamenii care poseda puteri supranaturale si evident si practicantii autentici ai artelor martiale ...

raspunsul este categoric da - ba chiar exact acesta este scopul - folosirea energiei vitale pentru implinirea scopului existentei pe pamant

tin sa te felicit si pt ca faci asa o alegere la o varsta buna pt asa ceva ... eu am inceput antrenementele la 28 de ani.

Link spre comentariu

xoxo - ai inceput sa intelegi ... acesta este energia vietii ... prezenta in abundenta in toti oamenii geniali, artistii de asemenea o au, scriitorii, oamenii care poseda puteri supranaturale si evident si practicantii autentici ai artelor martiale ...

raspunsul este categoric da - ba chiar exact acesta este scopul - folosirea energiei vitale pentru implinirea scopului existentei pe pamant

tin sa te felicit si pt ca faci asa o alegere la o varsta buna pt asa ceva ... eu am inceput antrenementele la 28 de ani.

exista undeva scris/documentat acest studiu ? te intreb pentru ca esti documentat/(a). Pune si tu cateva linkuri.

Nu te intreb de PE pt ca am studiile alea si functioneaza.

• Like 2
Link spre comentariu

@gigi

nu-ti trebuie nici un studiu ... acel studiu ori iti va implini ori nu iti va implini asteptarile mentale ...

este vorba de practica ba chiar mai mult decat atat de a-ti face un stil de viata foarte sanatos si natural.

Eu de exemplu nu am nevoie de nici un studiu ... experienta mea practica din ultimii 13 ani imi e mai mult decat suficienta :)

@xoxo - imagineaza-ti o lume unde toti au felurite capacitati potentate de pastrarea integrala a samantei ... aceasta imi doresc pt. viitorul planetei pamant.

oameni geniali, tot felul de compozitori si inventatori, eroi cum nu credem ca sunt posibili si despre care se fac filme ar fi fratii, surorile, vecinii si prietenii nostri ...

Link spre comentariu

Ti-am prezentat metoda, acum depinde de tine, pentru orice lamurire, pentru a depasi orice obstacol te pot ajuta.Nu uita regula de aur ... la nici un exercitiu nu fortam.

Antrenamentul nu e unul batut in cuie poti sa il adaptezi stilului tau de viata,,timpii de realizare pot varia insa e foarte important sa lucrezi in fiecare zi si cu seriozitate ...

Mult succes !

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj Napoca

Ce rezolvi daca nu ejaculezi ?

Rezolvi multe, dar problema este ca nu-i suficient doar sa nu ejaculezi. Sa nu ejaculezi este mai degraba o consecinta a unui psihic si fizic echilibrat care printr-o analiza atenta te vor conduce la stoparea ejacularii. Asa pe o alimentatie incorecta si pe un psihic dezechilibrat (cum il avem majoritatea) degeaba vii tu si incerci sa stopezi ejacularea ca nu vei reusi. Mai bine stai calm si ramai ceea ce esti.

• Like 1
Link spre comentariu

si energia asta pe care o capat si o inmagazinez pot sa o folosesc cumva in alte scopuri ?

Da, poti sa faci multe chestii cu ea pt ca energia asta te face mai inteligent. Cand esti mai inteligent ce poti face cu inteligenta? Raspuns: multe.

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator batranul george
Reputație: 0

Da, poti sa faci multe chestii cu ea pt ca energia asta te face mai inteligent. Cand esti mai inteligent ce poti face cu inteligenta? Raspuns: multe.

Pe mine ma apuca nervii daca nu fut 3 zile si degeaba sunt inteligent daca as fute si un caine mort si nu imi pot concentra in nici o directie nici inteligenta, nici energia pana nu fac un COF.Face sens?

Eu cred ca a nega ceea ce esti, e cea mai mare prostie.Daca suntem construiti sa futem si sa ejaculam la final si asta ne produce placere, pofta de viata, energie, dorinta de a fi mai buni pentru a fute si mai multe femei si mai frumoase de ce sa reprimam asta? Unde este Raul in toata chestia asta? Sa imi raspunda cineva Ananda, tu?

• Like 6
Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu
Reputație: 0

....Daca suntem construiti sa futem si sa ejaculam la final si asta ne produce placere, pofta de viata, energie, dorinta de a fi mai buni...

...

Dupa ce ejaculezi te simti trist, pacalit, obosit si fragil - chiar asa si esti.

Sa ejaculezi reprezinta o mare idiotenie.

Pulamea, daca eram un baiat de 16 ani  si citeam asta.... :laugh2

• Like 1
Link spre comentariu

Ti-am prezentat metoda, acum depinde de tine, pentru orice lamurire, pentru a depasi orice obstacol te pot ajuta.Nu uita regula de aur ... la nici un exercitiu nu fortam.

Antrenamentul nu e unul batut in cuie poti sa il adaptezi stilului tau de viata,,timpii de realizare pot varia insa e foarte important sa lucrezi in fiecare zi si cu seriozitate ...

Mult succes !

Cum ziceam : alimentatia corecta, sportul, odihna au un aport foartr in construirea energiei interioare.

Tu crezi ca acei caluguri shaolin nu se pregatesc toata viata meditand si facand exercitii ? Ei mananca mult orez (nu au delicatese in Tibet, etc), dar acel prez este foarte bun pentru refacerea de dupa efort.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Ucea
  • Oras:Ucea

Cum ziceam : alimentatia corecta, sportul, odihna au un aport foartr in construirea energiei interioare.

Tu crezi ca acei caluguri shaolin nu se pregatesc toata viata meditand si facand exercitii ? Ei mananca mult orez (nu au delicatese in Tibet, etc), dar acel prez este foarte bun pentru refacerea de dupa efort.

Tastezi cu pula, koae? Și-o fi și tastatura mică.

• Like 2
Link spre comentariu

Pe mine ma apuca nervii daca nu fut 3 zile si degeaba sunt inteligent daca as fute si un caine mort si nu imi pot concentra in nici o directie nici inteligenta, nici energia pana nu fac un COF.Face sens?

Eu cred ca a nega ceea ce esti, e cea mai mare prostie.Daca suntem construiti sa futem si sa ejaculam la final si asta ne produce placere, pofta de viata, energie, dorinta de a fi mai buni pentru a fute si mai multe femei si mai frumoase de ce sa reprimam asta? Unde este Raul in toata chestia asta? Sa imi raspunda cineva Ananda, tu?

Nu este nimic rau in a ejacula fara limite, la fel cum nu este nimic rau in a te face praf noapte de noapte in betii fara numar sau mai stiu eu cum. Deci orice este normal, organismul suporta multe, dar vine o vreme in care unii reusesc sa puna frana. Dar frana aceea nu este autoimpusa, vine natural, fara nici un efort. Cand intelegi ca betiile te fac praf si din cauza asta nu mai poti fute, spre exemplu, pai le dai dracu de betii, ca-i mult mai bine sa ai ciocanu tare si sa poti fute mult. Dar cand intelegi ca si fututul mult e tot un fel de betie, ce faci? Pai pui o frana, sau n-o pui, faci ce doresti. Unii pun frana, dar e ceva natural, ei considera ca au lucruri mai bune de facut cu energia lor decat sa se futa. Ei cum ajungi la concluzia asta , asta-i toata miza problemei....

Link spre comentariu

A opri ejacularea este deja ceva ce tine de maiestria calugarilor shaolin. Cel care reuseste chestia asta, este din punctul meu de vedere un maestru similar calugarilor shaolin. Fara nimic altceva in plus. Pt ca energia sexuala stocata te conduce ea singura inspre o maiestrie de calugar shaolin. N-ai nevoie de nimic altceva. Dar cati reusesc sa faca chestia asta?

• Like 1
Link spre comentariu

Face tot sensul, tocmai de aceea spuneam ca sa te apuci asa de opritul ejacularii fara multe alte pregatiri preliminare care sa-ti aduca un psihic si un fizic echilibrat este ca si cum te-ai duce sa dobori avioane de lupta de ultima generatie cu arcul si cu sageata.

Link spre comentariu

De-a lungul timpului multi au incercat sa realizeze aceasta continenta sexuala, de la calugarii shaolin, la calugarii ortodocsi, pt ca evident si-au dat seama de imensa energie si nenumaratele capacitati pe care le aduce aceasta practica.  Dar aproape toti au facut aceiasi greseala, adica au pus carul inaintea boilor. Au incercat sa realizeze continenta desi mental si psihic nu erau deloc pregatiti s-o faca si-atunci s-au transformat doar in niste frustrati pentru ca sa opresti ejacularea doar pt ca asa vor muschii tai implica o imensa frustrare.

Link spre comentariu

@ batranul George:

​George am mai explicat fenomenu: tu ai 2 problem mari de rezolvat: 

1.Obiceiul de a ejacula pe care tu ti l-ai creat, nu este natura ta ci pur si simplu tu in ani de zile singur ti l-ai creat fara macar sa te intrebi cu toata seriozitatea si inteligenta pe care o ai daca e bine sau nu(daca te ajuta sau nu) ci pur si simplu ai mers cu multimea ... asa fac ei asa o sa fac si eu ...

​2.Eu nu am sfatuit pe nimeni sa se abtina de la activitati sexuale sau sa nu ejaculeze si atat ... ci dimpotriva v-am dat o metoda studiata de mine personal in ani de zile si verificata si rasverificata si 100% merge de a redistribui excesul de energie sexuala .... Tie iti vine sa dai afara pentru ca pentru capacitatea ta de a tine ai la un moment dat prea mult ... de aceea te sfatuiesc din nou sa redistribui zilnic si astfel nu va fi nevoie sa arunci energia sexuala .... incet-incet te vei obisnui si vei constinetiza din ce in ce mai mult cata energie poti sa tii, cand creste ea, cand atinge un punct critic ... ce iti propun eu este autocunoastere la cel mai inalt nivel ... nivel atat de inalt incat majoritatii dintre voi nici nu ii pare posibil ... 

Link spre comentariu

Da aici ii dau cu totul dreptate lui estrogen: nu e vorba numai de a nu ejacula este necesara si o puritate a hranei, a modului de a gandi, a modului de a actiona, a modului de a vorbi ... continenta sexuala este primul pas catre o noua etapa in evolutia omului ... omul cel nou ca sa zic asa ... 

Hai sa va povestesc o istorie reala ...

Eu si Valentin acum 15 ani am citit anumite carti despre tantra care ne-au facut sa ne dorim sa devenim amandoi continenti dpdv amoros ... am aflat repede metodele ... si el a inceput imediat ... mie din cauza tampeniei care imi era caracteristica atunci am mai pierdut 2 ani ... Valentin se antrena extrem de mult ... ajunsese in doi ani la 8 ore pe zi de antrenamente in conditiile in care eu nici nu incepusem ... deocamdata amanam.

Acum 13 ani am inceput si eu sa ma antrenez pentru a atinge continenta amoroasa perfecta - rezultatele au aparut imediat ... inainte facusem sport si eram un sportiv bun, nu de olimpiada dar bun dupa cateva luni de antrenament cam la toate probele eram mult peste media sportivilor(tractiuni, flotari la paralele, ridicare pe franghie viteza, skandenberg, sprint 100 si 200 de m daca va zic ce performante am ajuns sa am imi dadeati sanse si sa castig campionatele nationale ... totusi comparativ cu cat se antrena Valentin(ca timp) eram un incepator ... iar la Valentin inca nu se vedeau rezultatele ...

Sa va dau niste exemple: Ma suna la un moment dat mama lui Valentin si imi spune ca Valentin sta in postura Lumanarii de 4-5 ore si ca ar vrea sa se dea jos insa estimeaza ca nu poate pt ca dupa prima ora a amortit complet si  ii e teama ca daca coboara asa amortit poate sa isi rupa ceva si nici macar sa nu isi dea seama.

Eu stiindu-ma pe mine ca reuseam sa stau pe vremea aceea in postura lumanarii maxim 2 minute ... cand am auzit de 4 ore mi-a cazut palaria ... am fugit repede si l-am dat jos pe Valentin ...

Dupa alte cateva exemple asemanatoare am inceput cu toata seriozitatea sa analizez de ce in conditiile in care el este de sute de ori mai performant ca mine la practica posturilor totusi el pastreaza energia maxim o luna iar eu reuseam cu lejeritate 3 luni ... dupa ceva meditatii pe aceasta tema m-am prins: era de la hrana, modul de gandire, atitudinea despre viata ... eu eram lacto-ovo vegetarian de 10 ani atunci el manca carne, eu priveam optimist si deschis el era incrancenat chiar cu tendinte obsessive, atunci a fost prima oara cand am ajutat pe cineva pt a atinge macar nivelul meu de continenta amoroasa ... Valentin a fost primul ...sincer imi parea rau pentru tot efortul lui ... din nefericire el nu a depasit nici acum acel nivel insa asta s-a datorat numai faptului ca s-a infumurat si desi rezultatele ii aratau clar ca nu are performante i-a aparut un soi de orgoliu si nu a ascultat sfaturile pe care i le-am dat, nu le urmeaza nici azi ... 

Sfaturile mele pt Valentin erau: 1.faci posturile si contractile cat mai destins, nici vorba sa fortezi, trebuie sa fie ca o plinbare in parc, insa esti perseverent si nu faci nici un compromis ... exemplu: daca ti-ai propus ca in urmatoarele 2 saptamani sa faci lumanarea o ora pe zi iar tu nu poti sta lejer decat 3 minute atunci tu esti obligat sa faci exact cum ti-ai propus ... te ridici de 20-25 de ori in fiecare zi din acele 2 saptamani ... iti duci hotararea la in final ... nicidecum nu renunti sau fortezi.

2.Tii macar posturile crestine daca nu poti sa devii lacto-ovo vegetarian sau chiar vegetarian permanent. - deci o purificare a dietei

3.Lupti cu orice ganduri malefice iti vin ... el de exemplu avea obiceiul sa injure ... I-am spus ca pt fiecare injuratura sa spuna de 7 ori Doamne Dumnezeule miluieste-ma pe mine Valentin.

Cate din cele 3 idei pe care i le-am dat credeti ca le-a respectat Valentin ... una singura cea de-a treia(aceasta chiar a integrat-o complet in viata lui) ... iar acum din punctul de vedere al vorbirii Valentin este atat de pur el nici nu suporta sa stea langa un om pe care l-a auzit vreodata ca a injurat, vorbeste extraordinar de pur, el daca at intra pe aici si at auzi macar odata cum spune-ti voi organului genital masculin at sterge pentru totdeauna si adresa site-ului :)

Si in ciuda acestei puritati extraodrinare manifestate la nivelul vorbirii el nu a reusit niciodata mai mult de 3 luni in care sa nu ejaculeze si acelea au fost in conditii de abstinenta activa, iar eu am stability in record de 2 ani si 7 luni fara nici o pierdere seminala in conditii de amor aproape zilnic, as zice chiar orgasm multiplu de multe ori zilnic.

Va recomand tuturor celor care vreti sa vedeti sincer ce nivel aveti voi ... sa va faceti in carnetel cu calendar unde sa notati toate evenimentele amoroase:

exemple: evenimente: masaj erotic primit, amor oral primit, amor cu continenta etc si evenimente negative: polutie nocturna, ejaculare, ejaculare jumatate, etc

Iar perioada pe care o calculati ca timp cat ati fost continenti amoros perfect este timpul intre 2 evenimente negative.

Aceasta statistica veti vedea va spulbera practice nivelul de "LEU" la care credeti ca sunteti si va va arata ce pisicuta sovaitoare si ciufulita sunteti cu adevarat .... va spun ca e grea confruntarea cu realitatea ... am trait-o pe propria piele.

Insa pe masura seriozitatii vin si rezultatele, poate reusi oricine ! 

• Like 1
Link spre comentariu

sirtek,nustiu daca ai mai citit topice de-ale mele ... daca nu , nu te grabi sa etichetezi cum iti vine mai repede la indemana ... citeste atent ... ce discutam aici este cum faci practic sa fii mai viril, mai masculin  cu autocontrol mai mare, cum poti trai orgasmul multiplu masculin ... oricine este liber sa probeze oricand metoda pe care v-am prezentat-o oricine o aplica correct va reusi ...  nu va costa nimic si pe drum si spre final este plin de mari surprize .... uluitoare

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...