Sari la conținut

0761541286 Dana Blonda Slim

Postări Recomandate

• Oras:Brasov

Salutări!

De regulă, nu mai incerc sa stabilesc o programare, daca domniță respectiva m-a cam tepuit. Dar cum omul invata numai din greselile lui!! Am trimis mesaj pe wp la numărul din titlu, răspuns destul de tarziu. Stabilit data si ora, precum și confirmarea programării. Așadar.. un pic de atenție în recepționarea mesajelor de la ea. Pe unii îi poate pune in situatii cam dificile. Confirmarea a decurs ok, schimbul de mesaje s-a desfășurat destul de promt, unde am primit detaliile despre adresa exactă. Comunicare= 8.

Ajuns în locație, Dana m-a așteptat în lenjerie intimă, am fost invitat sa iau loc la masa si ne-am aprins cate o țigară. Apoi..liniste totala.

Socializarea, daca pot sa spun asa, a durat cam 5 minute, în care eu am întrebat si ea a răspuns scurt, mai aruncând cate o privire pe telefon. După care am fost invitat la dus.

Am mers in dormitor unde lucrurile s-au desfășurat relativ ok.

Locatia: 9 apartament standard langa Coresi. Curat, baia cu cateva geluri de dus.

Prosop curat, papuci de unică folosință.

Dana: 8 chip, drăguță, satena vopsită blond, trăsături comune, pare un pic mai in varsta fata de cum declara.

8 corp, cam 1,65 inaltime, slim, sanii mari cam molicei, trebuie sa recunosc, piesa de rezistenta. Un piercing in buric, un tatuaj pe mana. Chiar dacă este slim, tonifierea lipseste. Probabil amatorii de fete slăbute vor da mai mult.

OP: 7 un singur ritm, atenție la oute, mai bine zis, a supt, cam dur pentru mine. Mi-a aruncat cateva priviri sugestive.

NP: 8 preludiul a fost ok, s-a jucat cu instrumentul peste sani, de altfel punctul forte.

Am schimbat două poziții în care s-a implicat oarecum, geme credibil, soft.

FK: 5, mai bine zis, niste pupături pe gura.

GFE: 7 A salvat finalul, cand a dat senzația că ia plăcut.

Igiena: 9 nu a facut dus in prezenta mea, dar nu am simtit mirosuri suspecte.

Tarif: 300h înmânati de mine din proprie inițiativă, la începutul întâlnirii.

Timp: 1h si cinci minute.

Atitudine: nu pot nota, pentru că nu am ce.

Vorbeste doar daca deschizi tu discutia, si atunci răspunde scurt, zâmbește foarte puțin.

M-am simțit stingher, nu a facut nimic sa ma atragă, sa se faca dorita. Bănuiesc că mizează doar pe aspect.

Nu am fost servit cu nimic. La cererea mea am beneficiat de un pahar de apa de la robinet.

Per ansamblu, o prestație mediocră.

De recomandat: NU, pentru cei ce apreciaza GFE-ul si atitudinea unei fete.

De revenit: Eu NU

Concluzie: trebuie lucrat temeinic la partea de atitudine si GFE, parerea mea.

PS: imi cer scuze fata de Dana, (nu am nimic personal cu tine), si fata de cei care se vor simti vizați de ce voi scrie in continuare..

Nu demult am deschis un topic la DG, "Top", în care am descris cum ar trebui să arate si sa se comporte o fata de top, din punctul meu de vedere.

Daca, voi considerati ca Dana este o fata de top, va spun cu mana pe inima, ca aveti standarde foarte scăzute.

Total de acord cu tine!!aceeasi problema legată de comunicare am avut o și eu, însă de atunci a modificat și tarifele fără sa aducă nici o creștere a serviciilor!!!
Link spre comentariu
  • Super Premium

@altadata.. “ca aveti standarde foarte scazute†😂 ..sincer sa iti spun nu am nimic cu ce ai scris in recenzie.. tu stii cum te-ai simtit in compania Danei, dar, parerea mea este ca deja exagerezi cu ce ai scris acolo, ca avem standarde scazute... eu simt, indirect , ca si mie mi-ai spus-o 🤨.. Daca tie nu ti-a placut Dana nu inseamna ca noi ceilalti care am vizitat-o (si nu suntem putini) suntem cu standardele scazute... Parerea mea!!

Ps: scuze Dana de off topic

Link spre comentariu
  • Oras:Transylvania
  • Oras:Transylvania

@altadata.. “ca aveti standarde foarte scazute” ..sincer sa iti spun nu am nimic cu ce ai scris in recenzie.. tu stii cum te-ai simtit in compania Danei, dar, parerea mea este ca deja exagerezi cu ce ai scris acolo, ca avem standarde scazute... eu simt, indirect , ca si mie mi-ai spus-o .. Daca tie nu ti-a placut Dana nu inseamna ca noi ceilalti care am vizitat-o (si nu suntem putini) suntem cu standardele scazute... Parerea mea!!

Ps: scuze Dana de off topic

Cu siguranta nu se refera la tine, deci nu trebuie sa fie cu suparare. Totusi, sunt de aceeasi parere cu el, intru-cat am vazut o gramada de recenzii notate cu note de 10 pe linie la fete pe care le-am vizitat si nici nu au meritat efortul sa scriu cateva randuri despre ele. 

P.S.: Propun sa continuam discutia asta la rubrica https://nimfomane.com/forum/forum/239-discutii-generale/

• Like 2
Link spre comentariu

Hey salut.

Asta e ultima mea recenzie penru Dana. Deoarece am fost a 4a oară și deja ma simt super atras de ea și nu vreau sa dau în penibil. Am vzut la alții cat de penibili sunt după ce se îndrăgostesc de vreo fata iar eu nu vreau asta. Deci voi încerca să fiu cât mai subiectiv și profi.

Locația tot Coresi Avantgarden dar alt apartament față de unde a mai activat. E superb oricum, cu de toate.. Foarte modern.. punctul forte al locației zic eu e oglinda din dormitor. E cât tine tot patul... Și ce vezi e foarte frumos 🙂. 9/10

Aspect Dana: Arată bine rău! Super slim, nu foarte înaltă.. 1.60 poate... Si Maxim 45 kg. E tinerica, frumoasă, sâni mari naturali, fund mic dar rotund.. cu siguranță întoarce priviri pe stradă.. Mai ales vara. Pt mine arată de 10/10. Nici eu nu sunt malac.. Și tocmai de aia mi se pare perfectă.

Oral doar protejat. Dar bun. 8/10

NP diverse poziții.. La misionar ii simt oasele în unele unghiuri dar pr mine e mult mai bine decât grăsime.. Subiectivitate, ncfs.. Pt mine la normal e nota 10/10.

De poze nu mai ce sa spun.. sunt cât se poate de reale și actuale. Poza de mai sus e fix de azi și fix în outfit ul cu care m-a primit pe mine. La capitolul corectitudine, sinceritate, onestitate 10/10.

Mi s-a mai părut drăguț la ea ca nu vrea sa butonez telefonul prea mult când are companie. Eu a stat o oră (de fapt o oră 20 chiar pt ca e foarte plăcut timpul petrecut cu ea) și în tot timpul asta a pus mana pe telefon când mergeam eu la dus și când veneam a avut tendința sa îl ascundă 😆.

Legat de partea cu gfe din nou multă subiectivitate.. Puteam vorbi ore în șir.. E glumeța, simpatică.. Deschisă.. Are acea timiditate simpatică.. Eu o simt ca prietena mea.. Deci 10/10.

Cado 300 plătiți la început ca nu ne-am mai văzut de anul trecut. 😊

• Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...