Sari la conținut

Forum...

Postări Recomandate

Vizitator mc hammer
Reputație: 0
Postat

Am spus ca ma retrag...

Hahahahaha

• Oras:Oriunde m-as afla
  • Oras:Oriunde m-as afla
Postat

Nu am simtit un barbat de anul trecut...

Vrei prea multe. ;)

Ori ti ai extirpat ceva ori esti prea larga ori nu ai chef ;) 

Vizitator izabellasex&bdsm
Postat

Sa notam. In lipsa de argumente, s-a ales metoda "deviam de la subiect", ciocu mic, sau spalam putina.

Ca sa fiu on toppic. Este clar. Daca esti nefututa de anul trecut, chiar si pe gratis, este clar ca pe bani, nu aveai cum, daca nici pe gratis nu se ofera nimeni  :laugh2  :slap2

• Like 4
Reputație: 1046
  • Oras:hai să ne însingurăm împreună!
  • Oras:hai să ne însingurăm împreună!
Postat

Ba, mie unul mi-a placut Iza asta. Mi-a provocat trei sferturi de erectie. Le scrie bine, din multe puncte de vedere.

sa extrapolam: mi-am inchipuit-o pe iza talking dirty & sucking :)))))))))))))

Vizitator jack k
Postat

Pizdă gratis? Unde? :))))

• Telefon: 0748405863
  • Oras:Bucuresti
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Pizdă gratis? Unde? :))))

La cimitir😀😀
Vizitator jack k
Postat

La cimitir

la care? Dă nume, locație :)))
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

la care? Dă nume, locație :)))

Vezi si tu cand mai scot popii moastele, da' si acolo e cu coada😀😀
Vizitator jack k
Postat

Vezi si tu cand mai scot popii moastele, da' si acolo e cu coada

Eeeeee.... Ce țeapă, acolo numae loc dă lezbiene
Vizitator sleepingfox
Postat

Sa notam. In lipsa de argumente, s-a ales metoda "deviam de la subiect", ciocu mic, sau spalam putina.

Ca sa fiu on toppic. Este clar. Daca esti nefututa de anul trecut, chiar si pe gratis, este clar ca pe bani, nu aveai cum, daca nici pe gratis nu se ofera nimeni  :laugh2  :slap2

Iza tu esti fata desteapta, las-o dreaq ca muia e tot la ea.

• Like 3
  • Minus 2
Vizitator beraru
Postat

sa extrapolam: mi-am inchipuit-o pe iza talking dirty & sucking :)))))))))))))

Doamne, ce imaginatie poti sa ai! Ptiu! Ptiu!

Mie nu mi-ar fi trecut prin cap asa ceva.

Postat

Ce oameni pervesi ! Au "trei sferturi de erectie" cand vad doua femei balacarindu-se  :laugh2

Ntz, ntz, ntz ! Ce vremuri! Ce oameni ! :laugh2

Vizitator beraru
Postat

Ce oameni pervesi ! Au "trei sferturi de erectie" cand vad doua femei balacarindu-se :laugh2

Lasa, ca era balacareala cu schepsis, nu d-aia de duzina. Avea talc si esenta.

Eu am sarit peste etapa erectiilor la bataile in noroi si wet T-shirt contests. Am pula cu ochelari.

• Like 1
Vizitator olʎ
Postat

Fara sa supar pe cineva si fara sa dau nume, dar jumatate din curvele prezente pe forum, nu ae fi avut parte de pula in viata reala. Garantat 100 %, zic.

Reputație: 30698
Postat

Ce oameni pervesi ! Au "trei sferturi de erectie" cand vad doua femei balacarindu-se  :laugh2

Dezobisnuierea de  privitul balacarelii a doua femei in noroi e periculoasa.

Risti sa aiba jumatate de erectie cand vede noroi

Postat

pana la urma ce vrea amada ?!

Pai zicea prin urma ca vrea "florile alea" de la nea Petre.

Atata tam-tam pt niste flori :laugh2

• Like 2
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Fara sa supar pe cineva si fara sa dau nume, dar jumatate din curvele prezente pe forum, nu ae fi avut parte de pula in viata reala. Garantat 100 %, zic.

Fara sa supar pe cineva si fara sa dau nume, e valabil si pentru futaci... 😀
  • Like 1
Vizitator beraru
Postat

pana la urma ce vrea amada ?!

Daca nu reintra in urmatoarele trei zile, te rog sa-mi stergi contul. In spirit de solidaritate, nu ca as fi 100% sigur ca nu va fi cazul.

Da' ai grija, nu pune botu' la vrajeala; ia-o dupa IP.

• Like 1
  • Oras:Ping 3 Ms
  • Oras:Ping 3 Ms
Postat
Sunteți răi, duri și intransigenți cu ființa asta oropsită de soartă ce "caută ajutor, în eter". It is good to know what the fook I'm doing, hitting again and again the wrong direction :)))

Probabil că formularea ei este totalmente greșită, poate că alcoolul joacă un rol determinant în abordarea-i. Am spus și repet, eroarea fundamentală din creierul ei, este că se crede stăpănă nu pe topicele ei de servitoare sexuală, ci pe la DG, unde se pișă cam toți pe ea. Apropo, Iza, cu cele scrise de tine azi, te trec în lista mea de prieteni (și mă feresc să pic vreodată în gura ta, deși abia aștept...) :)))

După lungi căutări, i-am găsit un bărbat hotărât şi tenace, un model de suflet pereche, înalt ca bradul și... Perfect match. S-o combinăm pe duduie, că tare trist e sexul când ea tot stă dedesubt şi deasupra e mereu nimeni... 

Moromete din clip trânteşte şi el apoteotic și teatral  uşa ( nu a forumului, ce-i drept...), plecând ptr că de ce? Ca să aibă de unde se întoarce!!

:)))

Vizitator jack k
Postat

Răi mai sunteți!

:)

Vizitator olʎ
Postat

Fara sa supar pe cineva si fara sa dau nume, e valabil si pentru futaci...

Corect :))

Cel mai jmecher banc pe care l am auzit vreodata, se termina cu " corect" .

Avea unul un SUV, pe care scria 4×4. Vede un betiv scris 4×4, ia un cui si scrie in continuare " =16.

Vede ala cu masina si innebuneste. Merge la vopsitorie si astupa aia ce scrisese ala. A doua zi, trece betivul iar si vede acelasi lucru. Ia cuiul si scrie : =16. Vede proprietarul a doua zi si innebuneste iar.Merge la service sinle spune alora sa scrie direct 4×4=16. A doua zi, trece betivul si vede, sta doua secunde, ia cuiul si scrie : " corect" .

• Minus 3
Postat

E clar ca esti proasta.

De cate ori vreau sa plec de pe site te umfli in pene. Te las sa te adore Pisi, sau ti-ai dat seama ca nu da un scuipat si ai sarit pe mine cand ai coada la usa cu bani in mana?

Pune postarea, zdearnta!

O discutie similara am avut cu Vis, pe aia o inteleg, am lins-o, tu ce, mortii tai, vrei?

Vizitator stau de sase
Postat

Corect :))

Cel mai jmecher banc pe care l am auzit vreodata, se termina cu " corect" .

Avea unul un SUV, pe care scria 4×4. Vede un betiv scris 4×4, ia un cui si scrie in continuare " =16.

Vede ala cu masina si innebuneste. Merge la vopsitorie si astupa aia ce scrisese ala. A doua zi, trece betivul iar si vede acelasi lucru. Ia cuiul si scrie : =16. Vede proprietarul a doua zi si innebuneste iar.Merge la service sinle spune alora sa scrie direct 4×4=16. A doua zi, trece betivul si vede, sta doua secunde, ia cuiul si scrie : " corect" .

E vechi, e de pe vremea lu' Ceausescu, inde SUV-ul era Aro ;)

PS fac un apel la chinez: baga-i, kinuitului, pe gaura cheii, in debara, macar 20MB de net, sa-si dea si el cu parerea.

• Like 1

Postat

E doar un user, imi dati prea multa importanta.

Imprastierea!

S-o cautati pe tarfa Iza, are prea mult timp liber se pare.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.