Sari la conținut

Recomandare

Postări Recomandate

Postat

Bună Prieteni, aș dori să-mi recomandați o excortă de care ați fost mulțumiți de calitatea serviciului prestat (mă interesează la aspectul igienă...)mulțumesc și futaiuri de calitate vă doresc

• Membru Premium
Reputație: 26738
  • Oras:Iasi
Postat

Sunt destule recenzii pe forum,trebuie doar să le citești și să alegi ceea ce-ți place.

Spun destule recenzii fiindcă ar trebui să fie mult mai multe,dar foarte mulți colegi dintre cei foarte activi,cu ceva timp în urmă,au dispărut în ceață.Lista cu cei care nu mai scriu e foarte lungă,îmi vin în minte acum,la întâmplate,câteva nume: Midas,Danrobert,Messi,Muhamad și foarte multi alții.

• Like 3

Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu  despre noi.
Ele ne spun cine suntem. Ne  definesc.

Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!

• Membru Premium
Reputație: 26738
Postat

@titisinistru,uite că nu sunt de acord cu tine.Cine a dorit cu adevărat să scrie,a scris fără să-i pese de ce spune x sau y.Cele mai multe discuții au apărut în contextul nerespectării regulamentului de unii dintre noi sau pe marginea unor întrebări naive,ca să nu spun altfel,din partea unora.Sunt foarte mulți colegi,mai noi sau mai vechi,care au scris sau scriu în continuare,fără să aibă nici o problemă cu colegii mai vechi,cum faci tu trimitere,indiferent că au scris de bine sau de rău,dar au respectat în lunii mari regulamentul.

Să ai spor în toate și la toate!Spor la scris în continuare!

• Like 3

Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu  despre noi.
Ele ne spun cine suntem. Ne  definesc.

Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!

Postat

lasa k am citit eu destul pe aici din umbra asa....si am vazut k unii prea tatici se vad.tine ti parerea ta eu pe a mea nu i nici o pb in asta.Si da din cei enumerati de tine si altii de asta s au retras fac pariu din cauza unora care cred k au coaiele mai mari.eu`s curios daca si in realitate au coaiele asa de umflate.unii o fac doar sa fie cocosi in fata fetelor care intra aici.

Postat

iti spun daca citesti asa k un oarecare din exterior pe aici ai sa vezi k ce spun este adevarat.cand o sa va nvatati sa fiti colegi...dar nu prea cred.

Postat

Daca ar fi sa recomand ar fi 2 fete la care am fost in Iasi si mi-au placut atat serviciile cat si atitudine si nu numai. Una ar fi o fata care vine periodic in Iasi mai exact de Inna vorbesc si cealanta ar fi Serena.parerea este strict a mea si sper sa nu apara discutii. Referitor la ce am citit mai sus eu sunt de parere ca multi nu scriu si din cauza de a nu fi criticati.eu unul nu prea scriu pentru a nu fi acuzat ca nu sunt subiectiv sau ca nu am scris cum trebuie.

Toate cele bune

• Like 1
Postat

uite un baiat inteligent care scrie frumos corect si fara sa o arda in besini pe aici.ii dau perfecta dreptate,un comentariu elegant.exact asta am vrut si eu sa spun ca aici se critica unul se da mai cocos ca e vechi ca pula mea tu esti nou esti prost mars la regulament sau ca sa fie el sa iasa in evidenta incepe cu comentarii de sus...ti am zis domnule baron58 sau cum te numesti cam asta e treaba pe aici si multi s au dat deoparte si prefera sa si faca treaba si fara forum crede ma.pune pe cineva sa intre aici sa citeasca putin si la fel iti va spune.

• Like 1

Postat

bv lui totalxxx.apar acusi cocosii virtuali sa comenteze ceva ori sa critice ei putin un pic sa mai jigneasca pe unul de asta care se conecteaza si el pt prima oara 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.