fanebabane Reputație: -446 Postat Octombrie 14, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Octombrie 14, 2013 Dai la buci si intra soacra peste tine. Nu-ti moare? Asa si Oly.
Lubric Reputație: 707 Postat Octombrie 14, 2013 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Postat Octombrie 14, 2013 Nu! O chemi si pe soacra!
fanebabane Reputație: -446 Postat Octombrie 14, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Octombrie 14, 2013 Nu! O chemi si pe soacra! Ia sa mi-o prezinti si mie pe-a ta daca-i asa buna
Lubric Reputație: 707 Postat Octombrie 14, 2013 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Postat Octombrie 14, 2013 Daca vii...
fanebabane Reputație: -446 Postat Octombrie 14, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Octombrie 14, 2013 Chiar daca aveam pe altcineva in fruntea listei pentru cand ajung in zona aia, tocmai am reconfigurat si am pus-o in capul ei pe soacra-ta
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum