Sari la conținut

vine papa

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Vine papa pentru 900 000 catolicii ...

nu vine sa vadă idioți ca tine

• Like 2
Vizitator olʎ
Reputație: 0
Postat

Papa vine si pentru ortodocsi, vrea sa ne lipeasca :)))

• Like 1
  • Minus 3
Vizitator jack k
Postat

Ce ai comandat? :)

Vizitator jack k
Postat

Papa vine si pentru ortodocsi, vrea sa ne lipeasca :)))

aduce muieri cu el?sau super glue?
Vizitator dr parnassus
Postat

Adoratori de superstiții ... 

Un bun ateu! 

:)

Vizitator dr parnassus
Postat

Ei se vor pupa.

Vizitator mc hammer
Postat

Ei se vor pupa.

Du-te si te culca, dottoreee

• Like 1
  • Telefon: 0748405863
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Vine Papa, se pare ca e "omul care aduce ploaia", cod portocaliu de ploi si vijelii in capitala... plus circulatie restrictionata, foarte taree... numai catolic sa nu fii intr-o zi ca asta, vine un papa la 20 de ani in Romania si tocmai atunci se strica vremea

Reputație: 30698
Postat

Vine Papa, se pare ca e "omul care aduce ploaia", cod portocaliu de ploi si vijelii in capitala... plus circulatie restrictionata, foarte taree... numai catolic sa nu fii intr-o zi ca asta, vine un papa la 20 de ani in Romania si tocmai atunci se strica vremea

Ahahahahahah

Gata ! M-ai convins ca esti femeie :))))

• Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Ahahahahahah

Gata ! M-ai convins ca esti femeie :))))

Unii cred ca si Dumnezeu e femeie, prea face uneori glume proaste😀
Vizitator caproshu
Postat

Tocmai ce l am vazut...pe kiseleff..intr un logan bleu marin..

Postat

Unii cred ca si Dumnezeu e femeie, prea face uneori glume proaste

Unii cred ca universul e plat si e tinut in spate de o broasca testoasa.Banuiesc ca si tu crezi :laugh2

• Like 1
Vizitator samkara
Postat

Ce i-ai  spune Papei daca te-ai intalni cu el?

E frumos, coaie, ca ai blocat Bucurestiul? 

• Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Ce i-ai spune Papei daca te-ai intalni cu el?

E frumos, coaie, ca ai blocat Bucurestiul?

In nici un caz... Vizita aceasta este un eveniment memorabil, ca sunt si unele neajunsuri asta e, se intampla si cu alte ocazii mai putin importante. Pur si simplu ma gandeam la cei care vor sa participe la acest eveniment ca s-ar putea sa aiba ghinion cu vremea
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Unii cred ca universul e plat si e tinut in spate de o broasca testoasa.Banuiesc ca si tu crezi :laugh2

Da, cum sa nu, ai ghicit, sunt convinsa chiar ca e testoasa de Galapagos, sa reziste la asa sarcina grea...
Postat

Da, cum sa nu, ai ghicit, sunt convinsa chiar ca e testoasa de Galapagos, sa reziste la asa sarcina grea...

Deci pfff toata lumea stie asta  please.....intreaba-l pe papa daca nu crezi  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Vizitator samkara
Postat

In nici un caz... Vizita aceasta este un eveniment memorabil, ca sunt si unele neajunsuri asta e, se intampla si cu alte ocazii mai putin importante. Pur si simplu ma gandeam la cei care vor sa participe la acest eveniment ca s-ar putea sa aiba ghinion cu vremea

Memorabil? Pentru cine? Nu dau doi bani pe ce reprezinta el asa cum nu dau doi bani pe biserica si pe astia in sutane de pe la noi.  Se aloca o caruta de bani  pentru o bazaconie(in  loc ca banii astia  sa se duca spre sananate sau educatie). 

• Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Memorabil? Pentru cine? Nu dau doi bani pe ce reprezinta el asa cum nu dau doi bani pe biserica si pe astia in sutane de pe la noi. Se aloca o caruta de bani pentru o bazaconie(in loc ca banii astia sa se duca spre sananate sau educatie).

Pentru tine, pantru mine si multi altii poate fi un eveniment de categoria "si altele", pentru credinciosii catolici chiar este ceva special, si ei sunt cetateni romani si au fix aceleasi drepturi ca ortodocsii sau ateii. Si sa nu uitam totusi ca papa nu e un simplu popa, are rang de sef de stat si trebuie tratat ca atare
  • Like 1
Vizitator beraru
Postat

... sa nu uitam totusi ca papa nu e un simplu popa, are rang de sef de stat si trebuie tratat ca atare

Da, chiar! Sa nu uitam!

• Like 1
Vizitator olʎ
Postat

Mie imi place de Papa.

Vizitator olʎ
Postat

Samkara este suparata pe papa ca nu a putut ea sa mearga cu masina la serviciu, din cauza Papei :))) :)))

Vizitator breakingbad
Postat

Ce mi se pare foarte interesant este faptul ca papa merge cu loganul in timp ce preafericitul daniel foloseste de obicei masini de top gen a8 s line,sau mercedes e class.

• Oras:Decebal
  • Oras:Decebal
Postat

Ce mi se pare foarte interesant este faptul ca papa merge cu loganul in timp ce preafericitul daniel foloseste de obicei masini de top gen a8 s line,sau mercedes e class.

Asta e si ideea, sa apara multi sa se gandeasca asa, hop, galusca unde e 🤣

Vizitator breakingbad
Postat

Asta e si ideea, sa apara multi sa se gandeasca asa, hop, galusca unde e 🤣

Au si popii vrajeala in ei ca politicienii 😂

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...