mayasw33t Reputație: 1255 Postat Octombrie 31 Telefon: 0731533956 Oras:Romania Disponibila Telefon: 0731533956 Oras:Romania Disponibila Autor Partajează Postat Octombrie 31 Dragilor ,astăzi este ultima zi în oraș și voi fii disponibila până la 21 ! Va mulțumesc tuturor pt vizite și aprecieri !🤗🤗🥰🥰 Pupici , îmbrățișări,gânduri bune și sănătate va doresc!🥰🤗💋💋 💥🫦🥰❤️💋💋💋💥 Link spre comentariu
Membru Premium farafiltre Reputație: 4377 Postat Octombrie 31 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Partajează Postat Octombrie 31 . dag dal gas! Link spre comentariu
Membru Premium farafiltre Reputație: 4377 Postat Octombrie 31 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Partajează Postat Octombrie 31 Acum 47 minute, mayasw33t a spus: 🥰❤️ Multu'!!Te pup dulceeee și sper sa ne revedem curând 🤗🥰💋💋 Ovviamente, mia gioia!🤩 dag dal gas! Link spre comentariu
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14196 Postat Noiembrie 1 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 1 Dupa aproape 5 ani (fara 13 zile) si dupa vreo 3 incercari esuate, ieri am reusit sa o vizitez din nou pe Maya. Nu o sa scriu o recenzie in adevaratul sens al cuvantului, pentru ca m-as repeta, insa o sa scriu totusi cateva lucruri. Inca de cand am intrat ne-am sarutat ca doi indragostiti, ceea ce mie imi dadea siguranta ca intalnirea va fi una ...de povestit. Dupa tigara de socializare si dusul de igienizare, am trecut direct la fapte: vreo 5 minute (daca nu mai bine) de sarut pasional, din ala cu multa...limba, la inceput in picioare dupa care in pat, urmat de oral din partea mea. Aici recunosc ca a trebuit sa zabovesc putin (mai mult), dar a meritat. Nu de alta, dar Maya s-a terminat intr-un mare fel si am primit si multumiri pentru asta (care pareau a fi sincere) 😁. A urmat oralul senzational al Mayei, foarte umed, cu scuipat juniorul, cu deep, cu luat in gura satelitii...un deliciu. Si cred ca a si durat vreo 7-8 minute, ceea ce pentru mine e mult. Dupa echiparea juniorului am trecut la normal, la inceput cu Maya peste mine (cateva minute bune), misionar si umeri-craci (aicii...si mai multe minute) si am terminat (si m-am terminat) in.... Maya pe burtica si eu deasupra (aici nu cred ca am rezistat mai mult de 2-3 minute). Inca un dus, doua tigari de final si ...pe data viitoare. Care sper sa nu fie peste alti 5 ani (nu de alta, dar pana atunci, daca voi mai ajunge la ea, foarte probabil nu voi stii de ce sunt acolo☺️). Pentru servicii, la pachet, 10 cu felicitari si stelute. P.S. Sincer, chiar ma bucur ca Maya a plecat de la noi (glumesc). Nu de alta, dar daca mai ramanea tare ma tem ca se ducea pe pula toata nunta mea. Si nu-mi doresc asta. Sunt un sot fidel, nu ca altii😁. CIOCANE TARI SA AVETI! 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum