sorina4u Reputație: 79 Postat Iulie 31, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 31, 2015 Iubi, din pacate nu am decat un amarat de S4 care nu rezista la apa, valuri si cateva contre. Anul viitor imi iau telefon sau camera sa fac poze si in apa, pana acum nu am avut nevoie....acum am. 1 1 Link spre comentariu
phoenix Reputație: -585 Postat Iulie 31, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 31, 2015 Am inteles,te-ai dat la fund,era pacat sa nu experimentezi Link spre comentariu
brtx Reputație: 9 Postat August 1, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat August 1, 2015 In perioada 15-18 August vin in țara te sun si ne punem de acord 1 Link spre comentariu
andrei255 Reputație: -28 Postat August 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 2, 2015 Haoleuuuu...ce tiganca/taranca borâtă... Buna ziua dragii mei, Incepand de maine voi fi disponibila pentru intalniri, programul este 1100-1900. 5 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 2, 2015 Partajează Postat August 2, 2015 Bine ca esti tu un mare domn si caracter. Mare mai poate fi gradina Domnului!!! 3 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114287 Postat August 2, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat August 2, 2015 Haoleuuuu...ce tiganca/taranca borâtă... 5 Link spre comentariu
refresh Reputație: 84 Postat August 2, 2015 Oras:Sub Oras:Sub Partajează Postat August 2, 2015 Doar fotograful varza.... Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat August 3, 2015 Partajează Postat August 3, 2015 Ai avut bani de sezlong nebunoo Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat August 3, 2015 Partajează Postat August 3, 2015 Cat sarm inspira prima poza cata senzualitate.....vai de noi 1 1 Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat August 3, 2015 Partajează Postat August 3, 2015 Asa mai merge ..... dar ai avut un alt fotograf care facea cadrele mai sexi Link spre comentariu
andrei255 Reputație: -28 Postat August 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 5, 2015 La cat e de zgarcita ma si mir.... Ai avut bani de sezlong nebunoo Link spre comentariu
rockefeler Reputație: 136 Postat August 6, 2015 Oras:.... Oras:.... Partajează Postat August 6, 2015 Rcenzie So....sau ”ard in flacari” Nu mai detaliez ce si cum am aj. programat. Deci...... locatie.... baie 6 , sufragerie7 , dormitor9. Aspect fizic 9 (fatza si corpul o strica) Oral 10 cu fin Normal subtire.... 9,99 Restul ie tacere 6 Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat August 6, 2015 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat August 6, 2015 Ce recenzie grăbită))Erai pe motor la 200km/h??Sau era radar în mers când erai la volan?! )) 2 Link spre comentariu
rockefeler Reputație: 136 Postat August 7, 2015 Oras:.... Oras:.... Partajează Postat August 7, 2015 Ce recenzie grăbită ))Erai pe motor la 200km/h??Sau era radar în mers când erai la volan?! ))Am scris dupa Sorina cand o Scriam mai dadeam o pompa Nu prea aveam spatiu de manevra Link spre comentariu
rockefeler Reputație: 136 Postat August 7, 2015 Oras:.... Oras:.... Partajează Postat August 7, 2015 Cu So... esti un tip super ,te iubesti cu ea pana la ultimul banDaca esti ghertoi mai bine stai tranquilo Link spre comentariu
leonidass Reputație: -570 Postat August 7, 2015 Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Partajează Postat August 7, 2015 Buna ziua dragii mei, Incepand de maine voi fi disponibila pentru intalniri, programul este 1100-1900.Cam saracacios concediul anul acesta....analizand cele 2 poze.....vremuri grele.....😂 Link spre comentariu
sex_valcea Reputație: 93 Postat August 11, 2015 Telefon: sex_valcea Oras:valcea Telefon: sex_valcea Oras:valcea Partajează Postat August 11, 2015 @Andrei 255, te asigur ca Beautiful chiar exista...A vizitat si alte fete, acesta este modul lui de povestire. Este un baiat cu mult bun simt , si face un efort sa vina special in Bucuresti pentru o astfel de intalnire. Ar trebui sa incurajam scrierea de recenzii, nu sa ii faultam... Ps. Crezi ca mai are nevoie Sorina de promovare? Scuze Sorina pt offtopicElisa,si eu am facut eforturi mari sa ajung de cateva ori la bucuresti pentri tine.La Sorina am fost si as vrea sa te vizitez si pe tine.Putem rezolva ceva? Link spre comentariu
dhdjxjsb Reputație: 17 Postat August 11, 2015 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat August 11, 2015 Is departe de tn da o laba cat ma costa uitanduma la pozele tale ? Link spre comentariu
poc pic Reputație: 181 Postat August 14, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat August 14, 2015 Buna ziua dragii mei, Incepand de maine voi fi disponibila pentru intalniri, programul este 1100-1900.Cele mai urate poze. Nu ai nicio forma...ti-au intrat si silicoanele la apa? 1 1 Link spre comentariu
rockefeler Reputație: 136 Postat August 20, 2015 Oras:.... Oras:.... Partajează Postat August 20, 2015 " n-ai timp sa o vezi, ea va intelege n-ai timp s-o faci femeie, ea va intelege n-ai timp s-o faci sa zambeasca, ea va intelege n-ai timp s-o asculti, ea va intelege n-ai timp sa faci dragoste cu ea, va intelege/ Dar si daca ea va intalni pe altcineva, spera ca tu sa intelegi" Link spre comentariu
no_body Reputație: 6681 Postat August 20, 2015 Oras:outside Oras:outside Partajează Postat August 20, 2015 " n-ai timp sa o vezi, ea va intelege n-ai timp s-o faci femeie, ea va intelege n-ai timp s-o faci sa zambeasca, ea va intelege n-ai timp s-o asculti, ea va intelegen-ai timp sa faci dragoste cu ea, va intelege/Dar si daca ea va intalni pe altcineva, spera ca tu sa intelegi" Bai, eu nu prea inteleg ... Cine n-are timp? Cine va intelege? Si cine e altcineva?Nu ne lasa in ceata, pleaseeeee! Link spre comentariu
dolores rld Reputație: -518 Postat August 20, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Partajează Postat August 20, 2015 Bă, ce pula mea e aici? Bar dă negrii? Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat August 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 20, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=rS_S1bd-SjQ 1 1 Link spre comentariu
capitanul burcea Reputație: 26 Postat August 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 20, 2015 Sorina ce biboashca frumoasa ai, nu vrei sa ne incanti si pe noi cu niste poze la pedichiura? Link spre comentariu
laurelian Reputație: 2012 Postat August 20, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 20, 2015 Sorina ce biboashca frumoasa ai, nu vrei sa ne incanti si pe noi cu niste poze la pedichiura? Nu cred că-și face pedichiura la biboașcă... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum