Sari la conținut

SOC ȘI GROAZA

Vizitator gyulia94

Postări Recomandate

• Oras:Oriunde
  • Oras:Oriunde
Postat

habar nu am poza ăsta o avea la whatsapp fata care mi-a dat mesaj:))))

Pune mesajele dintre tine si ea sa te credem! Nu doar o poza
  • Like 1
  • Minus 1
Vizitator gyulia94
Reputație: 0
Postat

le-am pus mai devreme dar am preferat sa le șterg
Vizitator olʎ
Postat

Ești redusa mental.

:laugh2  :laugh2  :laugh2

• Minus 3
Vizitator olʎ
Postat

pai renunta amada

dar inainte de asta spune cum te simti cand ai primit minus din partea mea

De ce-i dai ma minus, nesimtitule, vrei sa-i strici reputatia ?  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 2
  • Minus 3
  • Oras:Bucuresti
Postat

Toanta asta e foarte bine că bea acasă între 4 pereți,EA Războinca Luminii din spatele pc-ului, împotriva lumii! La beție e tot cu plua în gură şi-şi bagă plua ei imaginară pe unde apucă. Bărbată, ce mai!!!

Meniul ei zilnic când e praf de beată şi se umflă fasolea în ea, îşi ia bukakke virtual unanim, se târăşte prin vizuină până la pat şi se culcă. Strămutare paşnică. Nimic nou sub soare.

Prin oraş ar cam fi altă treabă. Dacă dă de unul cu mult umor, se trezeşte dimineața plutind în vreun tomberon, pe un pat mătăsos de saci plini cu de toate, de glasul privighetorii dinspre ziuă...

Nasol e când a matoală şi îşi exercită prin oraş "stăpâna" pe unde şi cu cine nu trebuie. E culeasă din şanț plină de sânge pe bot şi dusă de la urgențe direct la rinoplastie şi ortopedie, din nou. Şi de acolo în cămaşă de forță la Obregia, tot din nou...

Vrei sa vii sa vezi ce fac? Asta sa nu te mai dai cu presupusul aiurea. Ai PM, iti dau adresa.

De ce-i dai ma minus, nesimtitule, vrei sa-i strici reputatia ?  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Stai pe spate ca le-am spus ca nu mai fac sex deloc si mi-au sarit curvele in cap! Unde dai si unde crapa!

• Minus 2
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Vrei sa vii sa vezi ce fac? Asta sa nu te mai dai cu presupusul aiurea. Ai PM, iti dau adresa.

Stai pe spate ca le-am spus ca nu mai fac sex deloc si mi-au sarit curvele in cap! Unde dai si unde crapa!

Da-mi mie adresa,am doua butelcute de palinca 2 L

Bem,ne fute si apoi de batem

• Like 3
Postat

Da-mi mie adresa,am doua butelcute de palinca 2 L

Bem,ne fute si apoi de batem

Nu-mi place palinca sau tuica, dar m-as fute, nu duci, si as bate, doar am fost Stapana... ma excita! :)

• Minus 2
  • Oras:Braila
  • Oras:Braila
Postat

O cunoaște cineva pe Mandra? Se intitulează ROXANA mi-a dat SMS ca vrea sa fim colege ca mă ajuta cu chiria :))) acum nu mai scap de ea eu cred ca e barbat ea spune nuuu ca e femeie ca are 42 de ani , nu știu ce sa fac sa rad sau sa plâng 

Cautare dupa poza da asta

https://www.imgrumweb.com/post/Bx1S3Jzl9eF

https://deskgram.net/p/2050628160274814853_13835281099

Postat

Baragladinele aste ne cred prosti. Arunca o fumigena la DG si isi bagă anuntul sau recenziile in semnatura,poate pune botul vreo molusca afumata.

• Like 8
Postat

Nu-mi place palinca sau tuica, dar m-as fute, nu duci, si as bate, doar am fost Stapana... ma excita! :)

Lasa ca vedem ce iese,tu fa-ti o programare ca am agenda aproape plina.

• Like 1
  • Oras:Oriunde m-as afla
Postat

Nu am ras de nimeni, înseamnă ca cineva a făcut mișto

Asta seamana cu Amada =))

Postat

Ai de gand sa o bagi sub fusta parinte? 

Postat

:laugh2

Ai veni, prin absurd, sa-ti pui sacii in caruta.

Nu merita, crede-ma, te citesc inainte sa te vad. ;)

Prin absurd, ca ar fi culmea, nu?

• Minus 2
  • Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr
  • Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr
Postat

Ți e frica sa nu te exorcizeze pipilica ?

Vizitator izabellasex&bdsm
Postat

Futu-ti mortii ma-tii de jartea!

Tu crezi ca ai cuvant in fatza mea?!

Cine ti-a dat cuvantul asta, panarama?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ia uite cine cine se compara cu mine, tu cu tarfa Iza nu aveti la un loc cati ani am eu pe cartea de munca!

Vomitati impresii,  niste curve!

Fa jigodie expandata de atat alcool, de ce o injuri pe fata asta DE MORTI, cand ea nu ti-a zis nimic??! Ai draci si te iei de cine iti pica la mana sau care e treaba?!

Fa cum iti permiti sa injuri pe altii de morti, cand tu ai mama moarta si te-ai suparat cand altii te-au injurat de morti??! Cata nesimtire zace in tine, putoare ce esti?

Mai radeai de Karla Dristor si te luai de ea ca injura userii si pe toata lumea de morti si vii, dar tu ce rahat faci ?

Te iei de Giulia si o mascaresti ca a deschis un topic aici ? Cum si-a permis ea sa aiba cuvant in fata ta ? Cand te-a intrebat frumos de ce o injuri si jignesti, tu o injuri de morti ?! Da' cine plm te crezi? Stapana pulii si a Universului ?!

M-ai injurat si pe mine de morti si nu ti-am raspuns cu aceias moneda, ca nu sunt atat de josnica sa ma cobor la nivelul tau, din respect ca ai zis ca mama ta e moarta !

Da dovada de o minima de decenta si nu mai injura de morti, ca mortii nu au nici o vina de disputele celor vii, altfel asuma-ti si tu cand se vor trezii unii sa te injure de morti, ca nu o sa iti convina, avand mama moarta.

• Like 6
  • Telefon: 0748405863
  • Indisponibila
  • Telefon: 0748405863
  • Indisponibila
Postat

Cine vrea popcorn cu pizza?? 😠+ o bere rece

• Like 3
Postat

Fa jigodie expandata de atat alcool, de ce o injuri pe fata asta DE MORTI, cand ea nu ti-a zis nimic??! Ai draci si te iei de cine iti pica la mana sau care e treaba?!

Fa cum iti permiti sa injuri pe altii de morti, cand tu ai mama moarta si te-ai suparat cand altii te-au injurat de morti??! Cata nesimtire zace in tine, putoare ce esti?

Mai radeai de Karla Dristor si te luai de ea ca injura userii si pe toata lumea de morti si vii, dar tu ce rahat faci ?

Te iei de Giulia si o mascaresti ca a deschis un topic aici ? Cum si-a permis ea sa aiba cuvant in fata ta ? Cand te-a intrebat frumos de ce o injuri si jignesti, tu o injuri de morti ?! Da' cine plm te crezi? Stapana pulii si a Universului ?!

M-ai injurat si pe mine de morti si nu ti-am raspuns cu aceias moneda, ca nu sunt atat de josnica sa ma cobor la nivelul tau, din respect ca ai zis ca mama ta e moarta !

Da dovada de o minima de decenta si nu mai injura de morti, ca mortii nu au nici o vina de disputele celor vii, altfel asuma-ti si tu cand se vor trezii unii sa te injure de morti, ca nu o sa iti convina, avand mama moarta.

Eu nu am ce sa mai discut cu o curva rasuflata care moare de invidie! Te-ai facut de ras, panarama, si nu ai ce invidia la mine!

Vomita, nu ai decat!

• Minus 2
Postat

Am fost prea blanda. ;)

Iza, de acum o sa spui numai adevarul si o sa faci numai ce simti!

• Minus 2
Postat

Ai veni, prin absurd, sa-ti pui sacii in caruta.

Nu merita, crede-ma, te citesc inainte sa te vad. ;)

Prin absurd, ca ar fi culmea, nu?

Stii prea bine ca sunt singura ta speranta

• Like 1
Postat

Stii prea bine ca sunt singura ta speranta

Stai cuminte, ca-ti schimb religia... ;)

:hug1

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator izabellasex&bdsm
Postat

Eu nu am ce sa mai discut cu o curva rasuflata care moare de invidie! Te-ai facut de ras, panarama, si nu ai ce invidia la mine!

Vomita, nu ai decat!

Mor de invidie? Pe cine, pe tine ?? :laugh2  :laugh2  :laugh2  Mooor

Tot eu m-am facut de ras, cand te-am "batut" cu propriile cuvinte?  :laugh2

Esti un caz pierdut, esti de Doamne Fereste!

• Like 6

Postat

Io o bag sub sutana,dar am agenda plina pana in Mai 2028

Propun sa incepem o campanie pentru fete #spovedanie ;) 

Stiu ca fara CSP nu misca nimic dar totusi nu s-ar putea face o exceptie?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...