xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 1, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 1, 2019 Incep sa ma lamuresc, finalul de sezon 1 consta in sex oral intre baietzi :slap2 sper ca totusi sezonul 2 sa aiba un final mai misto decat GoT Finalul ...Picon emigreaza in Olanda cu Xoxo ca sa se sodomizeze linistiti Amada cade pe linia de tren beata muci intrebandu.se de ce exista site-ul nimfomaneXoxo o sa si faca injectii cu furadan in _)_ ca sa arda grasimile
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 1, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 1, 2019 Am rugamintea sa nu-i mai scrie nimeni macar 30 minute tiganului basit.O sa vedeti de ce.Multumesc anticipat!
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 1, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 1, 2019 Am rugamintea sa-i nu-i mai scrie nimeni macar 30 minute tiganului basit.O sa vedeti de ce. Hai sa vad =))Vb frumos in mm de caminista
evaforyou Reputație: 22137 Postat Iunie 1, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Postat Iunie 1, 2019 Furadanul e neuroparalizant, trebuie injectat cand e organu' sculat, daca tot mori macar sa fie cu catargu' sus si sa se chinuie dusmanii sa-ti puna capacu' la cosciug :laugh2
Administrator pisicuts Reputație: 114583 Postat Iunie 1, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iunie 1, 2019 Te mananca?Bine, sa vad inelul, apoi stai cum iti spun eu. O sa-ti placa, promit. :) o sa iti placa tie amada si fara inel
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 1, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 1, 2019 Furadanul e neuroparalizant, trebuie injectat cand e organu' sculat, daca tot mori macar sa fie cu catargu' sus si sa se chinuie dusmanii sa-ti puna capacu' la cosciug :laugh2 Pai sa fi sigura ca o sa fie sculat doar nu degeaba ia pastile de sculatoare =)) 2
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Iunie 1, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Iunie 1, 2019 o sa iti placa tie amada si fara inel iti place de ea, este ? 1
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2019 Postat Iunie 1, 2019 Destul! M-ați îngrozit, bietul de mine. :)
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 1, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 1, 2019 o sa iti placa tie amada si fara inel Uneori am impresia ca scrii cu pula sculata! :laugh2Pe vremea lui Pazvante, vorba vine, ziceai ca nu faci cunni, nu-mi place fara. :no2
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Iunie 1, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Iunie 1, 2019 i'auzi 2
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 1, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 1, 2019 i'auzi
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 1, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 1, 2019 Mi ai citit gandu =)) 2
anuntul Reputație: 91 Postat Iunie 1, 2019 Postat Iunie 1, 2019 lasa-l pe moldovean sa-ti faca recenziepizdadera e forta la Buc, la toate le da 10 Numai la pula lui daniel te gandesti lingaule :xEpic, lingaul brett e necajit ca a fost abandonat de Deea. Fata e isteata, nu da un muc pe lingai ca brett, asta sufera rau de tot =))) 2
anuntul Reputație: 91 Postat Iunie 1, 2019 Postat Iunie 1, 2019 Ontopic: xoxo doar capul pulii suge, e prafao =)) 3
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 1, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 1, 2019 2 baieti intra intr.un magazin Buna ziua haine pentru gay aveti ?Da mai in fund 2
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 1, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 1, 2019 A inceput sezonul 2 by AMC :X Tu zi cum a fost azi lasa sezoanele 2
anuntul Reputație: 91 Postat Iunie 1, 2019 Postat Iunie 1, 2019 Tu zi cum a fost azi lasa sezoanele Am fost la Izvor, nu stiam care e xoxo. Imi zice ca e chelios si are haine de firma. Singurul de langa buda era unul imbracat de bogdaproste. Are cam 1.80, e uscat, stau hainele ca pe gard pe el, merfem discret in spate. Imi spune asa: eu sunt mai curajos. Nu am inteles initial, coboara si baga botul la stromeleag. Am simtit ceva dinti, capul pulii supt si cam atat. Imi zice ca e prea mare si el a supt doar cativa baietii, dar sa merg la el in penthouse-ul lui din Militari sa i-o var la ochiul maro..cam atat a fost. Face CIM si inghite, dar pacat ca nu face deep 3
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 1, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 1, 2019 i'auzi :laugh2Nu are ce sa rapunda ca nu stie cum reactionez... :laugh2
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 1, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 1, 2019 Am fost la Izvor, nu stiam care e xoxo. Imi zice ca e chelios si are haine de firma. Singurul de langa buda era unul imbracat de bogdaproste. Are cam 1.80, e uscat, stau hainele ca pe gard pe el, merfem discret in spate. Imi spune asa: eu sunt mai curajos. Nu am inteles initial, coboara si baga botul la stromeleag. Am simtit ceva dinti, capul pulii supt si cam atat. Imi zice ca e prea mare si el a supt doar cativa baietii, dar sa merg la el in penthouse-ul lui din Militari sa i-o var la ochiul maro..cam atat a fost. Face CIM si inghite, dar pacat ca nu fa e deepIn miros de fum si nalba
anuntul Reputație: 91 Postat Iunie 1, 2019 Postat Iunie 1, 2019 In miros de fum si nalba mi-a placut ca nu s-a grabit dupa ce mi-am dat drumul in gura lui. A inghitit pana la ultima picatura, stii cum e ? am simtit pana in maduva spinarii un fior rece :laugh2 2
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 1, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 1, 2019 mi-a placut ca nu s-a grabit dupa ce mi-am dat drumul in gura lui. A inghitit pana la ultima picatura, stii cum e ? am simtit pana in maduva spinarii un fior rece :laugh2 Stiu cum e Nu stiu cum e cand persoanele sunt de acelasi sex :slap2 :slap2 :slap2
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 1, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 1, 2019 mi-a placut ca nu s-a grabit dupa ce mi-am dat drumul in gura lui. A inghitit pana la ultima picatura, stii cum e ? am simtit pana in maduva spinarii un fior rece :laugh2 Nu te supara, se pare ca esti gay, prea le spui cu foc. :)Iar asta da din codita pe langa tine... :laugh2 1
anuntul Reputație: 91 Postat Iunie 1, 2019 Postat Iunie 1, 2019 Stiu cum e Nu stiu cum e cand persoanele sunt de acelasi sex :slap2 :slap2 :slap2 nu am nici o problema, nu sunt homofob, e ok ca experienta. Poti apela la serviciile lui cu incredere, e baiat finut, pe forum e bestie, dar in realitate o suge misto, pacar de acel deep ca nu stie. Dar e o vorba din popor: repetitia e mama invataturii ! Recomand 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum