ananda777 Reputație: 245 Postat August 28, 2019 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Autor Partajează Postat August 28, 2019 Este foarte important sa intelegem ca intreaga umanitate este ca un organism(momentan bolnav) insa fiecare daca actioneaza asa cum simte in sufletul sau aceasta este vindecarea, renasterea si curatarea completa a omenirii de tot ce este murdar, impur, impus si momentan ne face sclavi ... Trezirea constiintei individuale in masa este solutia ... si evident tehnologizarea tinde sa prosteasca sa divida omenirea si in locul trezirii constiintei se poate produce ori indobitocirea ori amplificarea egoismului ... retelele wi-fi incepand de la generatia a 4-a (4G) au fost acordate special pe anumite frecvente care bruiaza introspectia(cei care mediteaza zilnic inteleg ce spun acum) - afecteaza negativ puterea de concentrare, memoria, practic ne transforma in sclavi(toti mergeti la servici in fiecare zi si acolo serviti interesele anumitor corporatii sau sisteme de control a populatiei majoritatea dintre voi nestiind macar carui scop slujiti) ... Mult succes in acest proces de desteptare(trezire a constiintei) tuturor ! Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 4, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Septembrie 4, 2019 Raman de parere ca @ananda va trolleaza frumos, cu calm si cu suficient bun simt , chiar daca scrie mai mult aberatiiDoar ca , sunt unii mai agitati si mai tampiti de fel care se tot simt deranjati de ceeea ce scrie el aici , ba chiar despica firul in 4 , incepand cu veritabile lor analize pe text , incearcand o examinare imbecila a frazelor de-a fir a par . De ce ? Ca nu inteleg si trebuie musai sa-si exprime delirul si febra lor (ajunsa la convultii permanente) undeva , nu ?Recunosc , in cele mai multe cazuri nu-i citesc Topicul si tot ceea ce posteaza pe aici , ma oboseste , dar cand citesc (pe sarite) ma amuz copios , mai ales cand intervin cate unii cu vechea lor sminteala , pe care vesnic nu si-o pot stapanai si mentine in frau.Acum , am si eu o intrebare ptr, tine @anandaMai demult am primit o oferta , sa-i ajut pe unii sa-si monteze un stalp pe un teren propriu (relee , antene , cam tot ce cuprinde acea lucrare , nu intru prea mult in detalii) , motivul fiind extinderea semnalului pe zona respectiva. Ptr. asta primesc acum (desigur , ca nimic nu este gratis) remuneratie lunara plus alte beneficii , nu pot spune despre ce suma este vorba , deci nu o sa intru nici aici in detalii.Recent , am primit o alta oferta de la o alta companie de tel mobila ptr. acelasi lucru . Ce sa fac ? Sa o accept si pe aceasta ? Tu ce ai face in locul meu ? Raspunde-mi sincer.Ca sa spun pe sleau , pe mine nu ma deranjeza aceste radiatii , nici nu locuiesc acoloAdica , ce pot sa zic , daca pe cei care convietuiesc la bloc nu-i deranjeaza (gandeste-te ca sunt sute de mii in tara aceasta , chiar milioane , care s-au lasat influentati ) cand au permis sau si-au dat acceptul (multi , fara sa ia niciun banut sau sa aiba vreun beneficiu) montarii acestor antene GSM , care emit radiatii electromagnetice periculoase (chiar daca studiile "prelucrate" ANCOM ii contrazic permanent) , chiar si in starea lor actuala de 4G , atunci , de ce m-ar deranja pe mine ?Nu mai bine le iau banutul si acelora si ....Doamne ajuta , sa va radieze pe toti , ca d'aia aveti smartphone si internet activ pe acestea . Era mai bine daca nu aveati semnal ? Nu cred . Multi , in perioada actuala , ati intra cu siguranta in depresie , o boala la fel de greu tratabila ca si aceea provocata in timp si dupa noroc de aceste antene , mai ales ca nici nu veti mai putea sa scrieti pe aici , pe Nimfomane , de fapt nu veti mai putea sa va expuneti opiniile pe nicaieri prin online .Astept raspunsul tau . Poate ma lamuresti :hihat Link spre comentariu
cristiansen1 Reputație: -616 Postat Septembrie 4, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 4, 2019 Raman de parere ca @ananda va trolleaza frumos, cu calm si cu suficient bun simt , chiar daca scrie mai mult aberatiiDoar ca , sunt unii mai agitati si mai tampiti de fel care se tot simt deranjati de ceeea ce scrie el aici , ba chiar despica firul in 4 , incepand cu veritabile lor analize pe text , incearcand o examinare imbecila a frazelor de-a fir a par . De ce ? Ca nu inteleg si trebuie musai sa-si exprime delirul si febra lor (ajunsa la convultii permanente) undeva , nu ?Recunosc , in cele mai multe cazuri nu-i citesc Topicul si tot ceea ce posteaza pe aici , ma oboseste , dar cand citesc (pe sarite) ma amuz copios , mai ales cand intervin cate unii cu vechea lor sminteala , pe care vesnic nu si-o pot stapanai si mentine in frau. Acum , am si eu o intrebare ptr, tine @anandaMai demult am primit o oferta , sa-i ajut pe unii sa-si monteze un stalp pe un teren propriu (relee , antene , cam tot ce cuprinde acea lucrare , nu intru prea mult in detalii) , motivul fiind extinderea semnalului pe zona respectiva. Ptr. asta primesc acum (desigur , ca nimic nu este gratis) remuneratie lunara plus alte beneficii , nu pot spune despre ce suma este vorba , deci nu o sa intru nici aici in detalii.Recent , am primit o alta oferta de la o alta companie de tel mobila ptr. acelasi lucru . Ce sa fac ? Sa o accept si pe aceasta ? Tu ce ai face in locul meu ? Raspunde-mi sincer. Ca sa spun pe sleau , pe mine nu ma deranjeza aceste radiatii , nici nu locuiesc acoloAdica , ce pot sa zic , daca pe cei care convietuiesc la bloc nu-i deranjeaza (gandeste-te ca sunt sute de mii in tara aceasta , chiar milioane , care s-au lasat influentati ) cand au permis sau si-au dat acceptul (multi , fara sa ia niciun banut sau sa aiba vreun beneficiu) montarii acestor antene GSM , care emit radiatii electromagnetice periculoase (chiar daca studiile "prelucrate" ANCOM ii contrazic permanent) , chiar si in starea lor actuala de 4G , atunci , de ce m-ar deranja pe mine ?Nu mai bine le iau banutul si acelora si ....Doamne ajuta , sa va radieze pe toti , ca d'aia aveti smartphone si internet activ pe acestea . Era mai bine daca nu aveati semnal ? Nu cred . Multi , in perioada actuala , ati intra cu siguranta in depresie , o boala la fel de greu tratabila ca si aceea provocata in timp si dupa noroc de aceste antene , mai ales ca nici nu veti mai putea sa scrieti pe aici , pe Nimfomane , de fapt nu veti mai putea sa va expuneti opiniile pe nicaieri prin online . Astept raspunsul tau . Poate ma lamuresti :hihat Vai pl ta, iar nu ti-ai luat medicamentele? :laugh2 :laugh2 :laugh2 Link spre comentariu
the_same Reputație: 54 Postat Septembrie 4, 2019 Partajează Postat Septembrie 4, 2019 Mi-am cumparat la reducere camera de meditatie din Pb, nici la bascheti nu ma doare Link spre comentariu
s_pipilica Reputație: 98 Postat Septembrie 4, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 4, 2019 Ne poate spune Ananda daca vidul și gravitația cuantică ne afectează și în ce măsură? 1 Link spre comentariu
zero__tolerance Reputație: 463 Postat Septembrie 4, 2019 Oras:Ping 3 Ms Oras:Ping 3 Ms Partajează Postat Septembrie 4, 2019 Ne poate spune Ananda daca vidul și gravitația cuantică ne afectează și în ce măsură? Dacă magnetarii ar fi lipsiți de cauză și scop (LOL), atrăgând printre altele și prostia, Bulă de Michael77 dă Bușteni era demult asimilat vidului absolutului. Chemare ancestrală fizică, gravitație inversă, sau cum să-i zic. A la Ion Barbu, poetul matematician, cu "zboru-i invers".... Ne zice mai multe Ni-No-Nino de Ananda, după ce consultă încă vreo 2-3 video pe youtube, acolo în categoria iluminaților ce susțin și că pământul e un disc, străjuit de ghețari dedesubt, ca să țină toate apele, cele 75 % din Terra... 1 Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2019 Partajează Postat Septembrie 4, 2019 Ananda e furios ca are un device iot pe 5g montat de serviciile secrete in prostata ca sa-i controleze orgasmul Link spre comentariu
s_pipilica Reputație: 98 Postat Septembrie 4, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 4, 2019 Dacă magnetarii ar fi lipsiți de cauză și scop (LOL), atrăgând printre altele și prostia, Bulă de Michael77 dă Bușteni era demult asimilat vidului absolutului. Chemare ancestrală fizică, gravitație inversă, sau cum să-i zic. A la Ion Barbu, poetul matematician, cu "zboru-i invers".... Ne zice mai multe Ni-No-Nino de Ananda, după ce consultă încă vreo 2-3 video pe youtube, acolo în categoria iluminaților ce susțin și că pământul e un disc, străjuit de ghețari dedesubt, ca să țină toate apele, cele 75 % din Terra...Io zic să te rogi la Sfântul Părinte că mintea lui Miky să nu intre superpoziție cuantica. Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2019 Partajează Postat Septembrie 4, 2019 Io zic să te rogi la Sfântul Părinte că mintea lui Miky să nu intre superpoziție cuantica.Adica atinge masa critica si da partz? Link spre comentariu
ananda777 Reputație: 245 Postat Septembrie 5, 2019 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2019 @miky77 - bani se pot face din orice deci nu e cazul sa ai pe constiinta participarea la imbonavirea sau omorarea anumitor fiinte umane - chiar daca tu intuiesti sau nu acum asta iti va aduce regret si suferinta ... In locul tau le-as spune ca aceasta tehnologie pune in pericol sanatatea si chiar viata mai ales a bebelusilor si batranilor dar si a intregii populatii precum si a animalelor si chiar plantelor(deci ajuti la informare in legatura cu periccolele) si as refuza aceasta oferta. Poti lucra in multe alte locuri insa conteaza foarte mult si ce faci atunci cand lucrezi ... este o alegere care chiar daca tu stii sau nu, chiar daca tu intuiesti sau nu iti influenteaza puternic destinul ... Mult succes intai in a intelege si apoi in a alege plin de curaj calea cea corecta pentru tine si pentru oameni ! Link spre comentariu
s_pipilica Reputație: 98 Postat Septembrie 5, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 5, 2019 Adica atinge masa critica si da partz?Înseamnă că prostia lui Miky se poate afla in același timp peste tot Link spre comentariu
kensei Reputație: 579 Postat Septembrie 6, 2019 Partajează Postat Septembrie 6, 2019 anumite persoane de pe acest thread in frunte cu ananda lasa impresia ca nu si-au mai luat supozitoarele cu rudotel Link spre comentariu
ananda777 Reputație: 245 Postat Septembrie 8, 2019 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2019 Despre calea cea corecta(implinirea destinului) si fericire ... Ca o continuare a mesajului de mai devreme ... va aduc niste informatii probabil pentru majoritatea dintre voi auzite in premiera ... Intregul univers(adica si noi rasa umana) este ca un imens organism ... astfel analogic vorbind intr-un organism sanatos toate celulele fac ceea ce trebuie(sunt pe drumul cel bun) - exact la fel si noi oamenii la nivel individual daca vrem sa fim fericiti trebuie sa facem ceea ce am fost meniti sa facem(spiritual vorbind sa indeplinim menirea asumata inainte de aceasta intrupare) ... dar care este aceasta ? Ei bine aici fiecare este provocat de catre viata sa isi descopere talentul - fiecare dintre noi straluceste(daca vreti este campion mondial) intr-o anumita directie: exemple: unul este designer, altul desenator, altul poet, altul om de stiinta capabil sa descopere secrete, altul este un bun executant intr-un domeniu mecanic etc Deci avem 2 metode de cautare: 1. - prin obiectivarea talentului(descoperirea practica a lui)si 2. prin atentia la stari(cand faci acel lucru la care esti foarte bun - exersezi talentul) apar stari de spirit exceptionale(de la transa creatoare la pace launtrica, la fericire fara cauza etc) Atat pt miki77 cat si pentru ceilalti ... nu faceti nici u ncompromis nici pentru bani, nici pentru sex, nici pentru putere sau faima - faceti mereu exact ce ati fost menit sa faceti ... chiar daca pentru unii nu e modern, nu e platit bine etc In acest fel poate nu veti avea succes in viata asta sau confort insa veti fi cu mult mai fericiti decat toti cei din jur care inca nu au curajul sa isi manifeste liber talentul(inzestrarea nativa) ... Mult succes intai in a intelege si apoi in a pune perseverent in aplicare acest principiu al "locului potrivit in acest univers" ! Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2019 Partajează Postat Septembrie 8, 2019 Ananda, de cand s-a lansat 5G stau cu pula sculata non stop si imi dau tot salariu pe femei iar amanta m-a parasit ca nu mai face fata. Io zic ca e de bine 5G-ul 1 Link spre comentariu
xoxo24b1tcoini Reputație: 2049 Postat Septembrie 8, 2019 Oras:NATO Oras:NATO Partajează Postat Septembrie 8, 2019 Lol, ce prost 1 Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2019 Partajează Postat Septembrie 8, 2019 Lol, ce prost sunt. Ma bag in seama de aiurea si am un mic retardAdevaraaat 1 Link spre comentariu
the_same Reputație: 54 Postat Septembrie 8, 2019 Partajează Postat Septembrie 8, 2019 Despre calea cea corecta(implinirea destinului) si fericire ... Ca o continuare a mesajului de mai devreme ... va aduc niste informatii probabil pentru majoritatea dintre voi auzite in premiera ... Intregul univers(adica si noi rasa umana) este ca un imens organism ... astfel analogic vorbind intr-un organism sanatos toate celulele fac ceea ce trebuie(sunt pe drumul cel bun) - exact la fel si noi oamenii la nivel individual daca vrem sa fim fericiti trebuie sa facem ceea ce am fost meniti sa facem(spiritual vorbind sa indeplinim menirea asumata inainte de aceasta intrupare) ... dar care este aceasta ? Ei bine aici fiecare este provocat de catre viata sa isi descopere talentul - fiecare dintre noi straluceste(daca vreti este campion mondial) intr-o anumita directie: exemple: unul este designer, altul desenator, altul poet, altul om de stiinta capabil sa descopere secrete, altul este un bun executant intr-un domeniu mecanic etc Deci avem 2 metode de cautare: 1. - prin obiectivarea talentului(descoperirea practica a lui)si 2. prin atentia la stari(cand faci acel lucru la care esti foarte bun - exersezi talentul) apar stari de spirit exceptionale(de la transa creatoare la pace launtrica, la fericire fara cauza etc) Atat pt miki77 cat si pentru ceilalti ... nu faceti nici u ncompromis nici pentru bani, nici pentru sex, nici pentru putere sau faima - faceti mereu exact ce ati fost menit sa faceti ... chiar daca pentru unii nu e modern, nu e platit bine etc In acest fel poate nu veti avea succes in viata asta sau confort insa veti fi cu mult mai fericiti decat toti cei din jur care inca nu au curajul sa isi manifeste liber talentul(inzestrarea nativa) ... Mult succes intai in a intelege si apoi in a pune perseverent in aplicare acest principiu al "locului potrivit in acest univers" !Hai sictir 1 Link spre comentariu
ananda777 Reputație: 245 Postat Septembrie 8, 2019 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2019 :)) unii viseaza cu ochii deschisi si chiar daca le spui ca viseaza ei nu te cred si viseaza in continuare ... Dupa niste criterii orientale stravechi oamenii se impart in 5 categorii: 1. Cei care percep pe Dumnezeu si pot fi mediatori inter Dumneeu si om - mai evoluati dpdv spiritual dar care d p d v material pot fi in clasa de mijloc sau chiar saraci cateodata ... - brahmanii ex: Iisus, Sf Petru, Arsenie Boca, Osho, etc2. Cei care sunt buni Conducatori - acestia sunt lideri si menirea lor este sa conduca grupuri de oameni ... ex: Decebal, V Putin, Mircea cel Batran, M Gandhi etc3. Muncitorii - acestia sunt meseriasi in diferite domenii de activitate Ex: Mesterul Manole, etc4. Negustorii - acestia sunt foarte materialisti si au inzestrari pe partea de comunicare, manipulare ... in aceasta categorie sunt de exemplu toti afaceristii, tiganii din piata, politicienii etc5. Sclavii - acestia nu sunt buni de nimic, nu inteleg mai nimic, nici cand muncesc ceva nu iese ... fiind fiinte inferioare unii dintre ei prima oara veniti ca oameni ... scopul lor este sa fie cat mai daruiti si sa fie sclavi cat mai supusi ... in cazul nostru ei sunt sclavii sistemului, la ei alegerea este sa fie supusi unei cauze nobile si e posibil ca data viitoare sa se intrupeze in ceva mai bun cum ar fi casta negustorilor ex: asa-zisii angajati - din pacate si cei care scriu aici sunt in majoritate din aceasta categorie ... totusi chiar si pentru ei desi Dumnezeu nu le cere prea mult au sanse de evolutie in aceasta viata ... Mult succes tuturor ! Link spre comentariu
s_pipilica Reputație: 98 Postat Septembrie 8, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 8, 2019 :)) unii viseaza cu ochii deschisi si chiar daca le spui ca viseaza ei nu te cred si viseaza in continuare ... Dupa niste criterii orientale stravechi oamenii se impart in 5 categorii: 1. Cei care percep pe Dumnezeu si pot fi mediatori inter Dumneeu si om - mai evoluati dpdv spiritual dar care d p d v material pot fi in clasa de mijloc sau chiar saraci cateodata ... - brahmanii ex: Iisus, Sf Petru, Arsenie Boca, Osho, etc2. Cei care sunt buni Conducatori - acestia sunt lideri si menirea lor este sa conduca grupuri de oameni ... ex: Decebal, V Putin, Mircea cel Batran, M Gandhi etc3. Muncitorii - acestia sunt meseriasi in diferite domenii de activitate Ex: Mesterul Manole, etc4. Negustorii - acestia sunt foarte materialisti si au inzestrari pe partea de comunicare, manipulare ... in aceasta categorie sunt de exemplu toti afaceristii, tiganii din piata, politicienii etc5. Sclavii - acestia nu sunt buni de nimic, nu inteleg mai nimic, nici cand muncesc ceva nu iese ... fiind fiinte inferioare unii dintre ei prima oara veniti ca oameni ... scopul lor este sa fie cat mai daruiti si sa fie sclavi cat mai supusi ... in cazul nostru ei sunt sclavii sistemului, la ei alegerea este sa fie supusi unei cauze nobile si e posibil ca data viitoare sa se intrupeze in ceva mai bun cum ar fi casta negustorilor ex: asa-zisii angajati - din pacate si cei care scriu aici sunt in majoritate din aceasta categorie ... totusi chiar si pentru ei desi Dumnezeu nu le cere prea mult au sanse de evolutie in aceasta viata ... Mult succes tuturor !Cauta un psihiatru bun pana nu este prea tarziu 1 Link spre comentariu
filofteu Reputație: 663 Postat Septembrie 8, 2019 Partajează Postat Septembrie 8, 2019 nu pot sa vad efectele cincige-ului pana nu-mi frec un contor geiger de coaie, scuzati-mi limbajul. ramane de discutat. Link spre comentariu
stapan_87 Reputație: 306 Postat Septembrie 8, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 8, 2019 Daca ingrijorarea ar fi venit dintr-o directie gen undele 5g sunt daunatoare, pot cauza cancer, etc ,etc.. cred ca ar fi avut mai multe sanse sa castige adepti. Insa sa zici ca 5G este o conspiratie care se va sfarsi cu controlul total al populatiei... mi se pare ca tintesti prea sus. M-ar mira daca macar 5% din cei ce citesc ii vor tine isonul. E drept, si cei ce o vor face, sunt atat de ignoranti, ca poti sa-i faci sa creada orice. Gloata perfecta ca sa-ti portnesti un cult propriu, poate chiar o religie noua. Si cum initiatorul (sau initiatoarea) topicului pare sa aiba inclinatii izoterice, as zice ca nu e cea mai rea idee :) Link spre comentariu
zero__tolerance Reputație: 463 Postat Septembrie 8, 2019 Oras:Ping 3 Ms Oras:Ping 3 Ms Partajează Postat Septembrie 8, 2019 Despre calea cea corecta(implinirea destinului) si fericire ... Ca o continuare a mesajului de mai devreme ... va aduc niste informatii probabil pentru majoritatea dintre voi auzite in premiera ... Intregul univers(adica si noi rasa umana) este ca un imens organism ... astfel analogic vorbind intr-un organism sanatos toate celulele fac ceea ce trebuie(sunt pe drumul cel bun) - exact la fel si noi oamenii la nivel individual daca vrem sa fim fericiti trebuie sa facem ceea ce am fost meniti sa facem(spiritual vorbind sa indeplinim menirea asumata inainte de aceasta intrupare) ... dar care este aceasta ? Ei bine aici fiecare este provocat de catre viata sa isi descopere talentul - fiecare dintre noi straluceste(daca vreti este campion mondial) intr-o anumita directie: exemple: unul este designer, altul desenator, altul poet, altul om de stiinta capabil sa descopere secrete, altul este un bun executant intr-un domeniu mecanic etc Deci avem 2 metode de cautare: 1. - prin obiectivarea talentului(descoperirea practica a lui)si 2. prin atentia la stari(cand faci acel lucru la care esti foarte bun - exersezi talentul) apar stari de spirit exceptionale(de la transa creatoare la pace launtrica, la fericire fara cauza etc) Atat pt miki77 cat si pentru ceilalti ... nu faceti nici u ncompromis nici pentru bani, nici pentru sex, nici pentru putere sau faima - faceti mereu exact ce ati fost menit sa faceti ... chiar daca pentru unii nu e modern, nu e platit bine etc In acest fel poate nu veti avea succes in viata asta sau confort insa veti fi cu mult mai fericiti decat toti cei din jur care inca nu au curajul sa isi manifeste liber talentul(inzestrarea nativa) ... Mult succes intai in a intelege si apoi in a pune perseverent in aplicare acest principiu al "locului potrivit in acest univers" ! N-aș vrea neapărat să fiu în asentimentul lui The_Same, dar la fel îți zâc: Marș dracului de parafilc din lumea noastră și hai sictir ! :bow :pope Băă labă uscată și fără sloboz, coaile-ți sunt doar o atârnare inutilă ptr corpul tău, ca un apendice. Clar! Ești o pizdă care se minte pe sine însăși că e MASCUL!!! Afirmă-te pe la secțiunea TS. Vei fi star acolo și vei avea multe de împărtășit cu cei ca tine. Cheers, dement poponar tantra-ayurvedenic! Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Septembrie 9, 2019 Partajează Postat Septembrie 9, 2019 N-aș vrea neapărat să fiu în asentimentul lui The_Same, dar la fel îți zâc: Marș dracului de parafilc din lumea noastră și hai sictir ! :bow :pope Băă labă uscată și fără sloboz, coaile-ți sunt doar o atârnare inutilă ptr corpul tău, ca un apendice. Clar! Ești o pizdă care se minte pe sine însăși că e MASCUL!!! Afirmă-te pe la secțiunea TS. Vei fi star acolo și vei avea multe de împărtășit cu cei ca tine. Cheers, dement poponar tantra-ayurvedenic!E imun la orice opinie, feedback exterior, inclusiv injuraturi. Abereaza aici si pe softpedia de peste 5 ani Link spre comentariu
ucenicul69 Reputație: 6 Postat Septembrie 9, 2019 Partajează Postat Septembrie 9, 2019 Daca ingrijorarea ar fi venit dintr-o directie gen undele 5g sunt daunatoare, pot cauza cancer, etc ,etc.. cred ca ar fi avut mai multe sanse sa castige adepti. Insa sa zici ca 5G este o conspiratie care se va sfarsi cu controlul total al populatiei... mi se pare ca tintesti prea sus. M-ar mira daca macar 5% din cei ce citesc ii vor tine isonul. E drept, si cei ce o vor face, sunt atat de ignoranti, ca poti sa-i faci sa creada orice. Gloata perfecta ca sa-ti portnesti un cult propriu, poate chiar o religie noua. Si cum initiatorul (sau initiatoarea) topicului pare sa aiba inclinatii izoterice, as zice ca nu e cea mai rea idee :)Pentru mințile înguste e greu de crezut că există o elită de oameni, care conspiră împotriva lor. N-o fi ăsta motivul pentru care a fost dezvoltată tehnologia 5g, dar în cele din urma în scopul acesta va fi folosită. Link spre comentariu
ananda777 Reputație: 245 Postat Septembrie 9, 2019 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2019 Privind din perspectiva spirituala(noi suntem aici intrupati doar o mica perioada(60-100 de ani), adevarata viata a sufletelor este in ceea ce este cunoscut sub numele de "lumea de dincolo" sau "lumea spiritelor") este important cat de mult evoluam aici in aceasta lume adica ce lectii de viata experimentam si mai apoi asimilam in fiinta noastra ... pentru a se produce aceasta evolutie este necesar sa alegem cat mai corect(adica sa facem alegeri corespondente unui nivel de constiinta cat mai inalt) ... din aceasta perspectiva daca promovam 5G, daca lucram in echipele care realizeaza practic aceste nenorociri sau intr-o masura mai mica daca folosim sau incurajam aceasta industrie de la un nivel mic(de cumparator) din pacate ne asteapta cel putin o trecere prin ceea ce se numeste iadul, lumea de jos sau infernul. Sa stiti ca aceste lumi de purificare a celor rai si decazuti exista cum de asemenea exista si raiurile ... mai mult decat atat omul a fost facut pentru raiuri si demonii si diavolii incearca deturnarea lui catre iaduri ... aceasta nu este o gluma ... sa stiti ca raiul si iadul se trezesc in fiinta umana inca din timpul vietii ... va spun toate acestea pentru a va feri cat se poate de suferinte pe care nu are rost sa le experimentati ... este chiar un lucru verificabil ... va dau doar cateva exemple: priviti fetele lui Hitler sau Openheimer ... tradeaza o suferinta adanca ... evident aceasta suferinta este o consecinta a unor alegeri deosebit de neinspirate ... Mult succes si atentie va doresc tuturor ! Link spre comentariu
Postări Recomandate