Sari la conținut

masaj erotic de foarte buna calitate 0756849484

Postări Recomandate

• Oras:Braila
Postat

esti stresat, obosit, sau pur si simplu vrei sa te relaxezi? te asteptam pentru a-ti satisface orice fantezie intr-un cadru romantic. suntem 2 fete, una bruneta si una roscata. oferim masaj erotic cu sampanie sau cu frisca. pentru mai multe detalii sunati la nr 0756849484

pret 80 

sursa: forum braila-galati

Poze maine ca nu merge nush ce are

Postat

Pfff sorry doamna am copiat titlul topikului de unde am luat anuntul, rog un moderator sa lase doar masaj erotic si numarul

pozele nu merg nush ce are sunt tot jpg dar au peste 1 mega, daca reuseste altcineva sa le puna de pe forum braila-galati, desi nu cred ca am incercat si alte poze iar acelea merg.

• Oras:peste tot
  • Oras:peste tot
Postat

esti stresat, obosit, sau pur si simplu vrei sa te relaxezi? te asteptam pentru a-ti satisface orice fantezie intr-un cadru romantic. suntem 2 fete, una bruneta si una roscata. oferim masaj erotic cu sampanie sau cu frisca. pentru mai multe detalii sunati la nr 0756849484

pret 80 

sursa: forum braila-galati

Poze maine ca nu merge nush ce are

Nu te supara pe mine,insa daca ne-am pune acum sa postam toate anunturile de pe forum galati braila si de pe raid am umple sectiunea asta cu intrebari si raspunsuri.

Si mai spuneai ca astepti sa sune colegii(vad ca ulterior ai revenit si ai sters partea asta),poti suna tu si sa pui informatii mai exacte.

Postat

Titlul anuntului poate sa fie la fel cu titlul topicului deschis. Ramona ar fi avut dreptate daca era un topic deschis fara sa fie adiacent unui anunt public. S-a grabit....

Bosssu unde oare trebuia deschis acest topic?  :350x Meriti numai  :sado  :D 

Mutam la intrebari si raspunsuri pana apare o recenzie.

Postat

Confrate imperfect, si tu nu te supara pe mine, dar eu cand am zis de anunturile alea sa sunati, am vorbit de alea care nu au nici o poza, dar doamna din topik are si poze pe braila-galati dar nu merg incarcate, si are si cont acolo, deci anuntul ii valabil, stai linistit ca nu postam daca era doar un anunt simplu fara nici un fel de poza, sau comentariu.

Gabriel iti voi explica pe PM de incurcatura creata.

Imperfect avem PM nene si iti spuneam frumos dc am postat.

Numai bine.

• Oras:Galati
  • Oras:Galati
Postat

sunt defapt 3,undeva prin tiglina 3 e locatia,cea din poza pusa de bosssu este allice,care este si singura care practica analul :D ...na ca am stiut-o si pe asta! :))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...