Sari la conținut

0767579066 sonia bragadiru

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

salutare stimati colegi de breasla, vreau sa va detaliez un pic despre Sonia, din Bragadiru,str Cactusului.

Detaliere:

Locatie- la capatul Bragadirului, intr-un bloc de langa camp..etaj 4, locatia ca o mansarda cu acoperis inclinat,fara apa potabila..deci am spus tot.

Am luat legatura cu tipa in urma anuntului de pe publi si mi-a comunicat serviciile: oral cu cim,normal protejat si anal protejat:170ron/h

Am ajuns cu greu la locatie,mergi si pe drum de camp..parchezi unde poti si mai mergi un pic pe jos..

in fine...ajuns in locatie,imi spune ca nu are apa..nici macar servetele umede dar a avut ceva hartie igienica.

tipa e de aprox 40+ani,1.62,55kg ceva burtica..satena,sani nr 3..la pasarica era nerasa..deci...

Actiunea a inceput cu o laba trista de unde am si oprit-o,a incercat un oral nereusit asa ca i-am spus sa se aseze pe spate sa o bag intre tate unde m-am jucat un pic pe acolo si am terminat pe sani,fata..perna...necomentand nimic

Pauza de o tigara..apoi actul 2 iar a inceput cu o laba trista,apoi am pus un prez no name si am bagat-o in pasarica in poz caprita unde s-a umezit natural si am pompat vreo 10min pana am terminat.

Nu am mai incercat anal ca nu avea lubrifiant si nu cred ca as fi reusit.

Este o tarancusa venita pe aici sa faca bani rapid.

Notw: locatie: 2 datorita zonei grele de ajuns,mansarda,apa deloc si mereu mi-a spus sa nu vorbesc tare ca deranjez vecinii

actiune: 5 din cauza ca la primul nr am terminat pe fata

cotatie:170 ron/h total

Nu recomand sub nici o forma.

• Like 5
  • Oras:Ibiza
Postat

Face sex total neprotejat, cu finalizare anală, vaginala pt 30 sau 50 in plus. E forța femeia.

ai incercat ? de unde ai aceste informatii ?

• Oras:in rond
Postat

am incercat eu catel, du te repede poate futi si tu fara balon pt prima oara in viata asta de caine =))

• Like 1
Postat

tu sa imi zici, ca doar te-am intrebat :slap2  Probleme in paradis ? de ce vorbesti urat de sange ba pastila de sculat pula :))))

• Minus 1
Postat

catel ai ajuns batjocura forumului =)) tu ajutatoru da comunitate :(

te ia toata lumea in balon

Vizitator sleepingfox
Reputație: 0
Postat

Ba de-te dreaq de obsedat ca n`are treaba votka_tuicar cu obsesia ta, nebunule din coceni.

Iti spun diseara pa centru daca iesi

• Like 1
Postat

Ba de-te dreaq de obsedat ca n`are treaba votka_tuicar cu obsesia ta, nebunule din coceni.

Iti spun diseara pa centru daca iesi

E retardat =))), are boala lui calache :x
Postat

eram pe bdul ghencea si am zis...hai sa ma duc. ultimele 2 poze sunt reale. anal zice ca face dar nu ...plus ca fara ceva gel e imposibil.

deci..nu mergeti ca e teapa totala.

• Oras:București
  • Oras:București
Postat

Mie mi.a spus că stă pe prelungirea Ghencea, că are 24 de ani și că o cheamă Bianca.

așa mi-a zis și mie!

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...