superbu Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2019 Postat Iunie 15, 2019 Ori va plateste so futeti ori sunteti pescalei ei .. eu am sunato si mia zis ca face fara normalul si cand am ajuns mi-sa zis ca nu face. Eu cred ca spune asa dor sasi atraga clienti si dupa care vrea ramane care nu,nu .. si mai arata si nasol pizele sunt faine dar in realitate lasa de dorit ... si nu las recenzia asta doar ca nu a vrut sa faca fara dar ma deranjat cum isi atrage ia clienti sau poate ca am fost eu prea nasol ca sa faca cu mine fara.. vam pupat futiciosilor . DE EVITAT
crysty29 Reputație: 97 Postat Iunie 15, 2019 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Iunie 15, 2019 Nu cred ca sunt pestii ei...dar am mai observat aici pe forum, multe care pentru altii sunt prin aratare de 8 ...9 sau 10, la mine deabia trec coringenta.Chiar nu ii pot intelege... Ori va plateste so futeti ori sunteti pescalei ei .. eu am sunato si mia zis ca face fara normalul si cand am ajuns mi-sa zis ca nu face. Eu cred ca spune asa dor sasi atraga clienti si dupa care vrea ramane care nu,nu .. si mai arata si nasol pizele sunt faine dar in realitate lasa de dorit ... si nu las recenzia asta doar ca nu a vrut sa faca fara dar ma deranjat cum isi atrage ia clienti sau poate ca am fost eu prea nasol ca sa faca cu mine fara.. vam pupat futiciosilor . DE EVITAT
neros Reputație: 521 Postat Iulie 10, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 10, 2019 poza nouaea e in poza doar ca pare putin prelucrata poza
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum