pipweed Reputație: 0 Postat Mai 18, 2023 Postat Mai 18, 2023 Acum cateva zile am primit un mesaj de la Natalia ca a revenit asa ca ieri am vizitat-o dupa o lunga perioada de timp. Am cautat-o o vreme pe la colegele ei si m-am bucurat cand am vazut mesajul de la ea ca e din nou in Locatia din Rasarit si ma asteapta. Am retrait momente de relaxare alaturi de ea si am avut parte de o sedinta de masaj cum imi era dor sa primesc. Sedinta 300 lei, aproape de o ora. Acelasi apartament unde era si inainte sa dispara. A ramas la fel de amabila si draguta. Cred ca a mai slabit si are parul ceva mai scurt (o stiam cu parul foaarte lung).
sabinmeeee Reputație: 445 Postat Mai 18, 2023 Oras:București Disponibila Oras:București Disponibila Postat Mai 18, 2023 Acum 11 ore, pipweed a spus: Acum cateva zile am primit un mesaj de la Natalia ca a revenit asa ca ieri am vizitat-o dupa o lunga perioada de timp. Am cautat-o o vreme pe la colegele ei si m-am bucurat cand am vazut mesajul de la ea ca e din nou in Locatia din Rasarit si ma asteapta. Am retrait momente de relaxare alaturi de ea si am avut parte de o sedinta de masaj cum imi era dor sa primesc. Sedinta 300 lei, aproape de o ora. Acelasi apartament unde era si inainte sa dispara. A ramas la fel de amabila si draguta. Cred ca a mai slabit si are parul ceva mai scurt (o stiam cu parul foaarte lung). Confirm că a revenit, o puteți găsi la numărul de telefon 0792947828. Eu pe numărul acesta am discutat cu ea, urmează să o viziteze și eu cat de curând. Ciocane tari
javathehut Reputație: 56 Postat Iunie 1, 2023 Oras:Bucu Oras:Bucu Postat Iunie 1, 2023 Stie cineva ce tarife are domnisoara?
javathehut Reputație: 56 Postat Iunie 1, 2023 Oras:Bucu Oras:Bucu Postat Iunie 1, 2023 Acum 1 oră, javathehut a spus: Stie cineva ce tarife are domnisoara? Acum am vazut ca mentionase colegul ca ar fi 300.
tibosee Reputație: 172 Postat Iunie 6, 2023 Oras::) Oras::) Postat Iunie 6, 2023 revenit la Natalia pentru un masaj erotic de calitate. a fost si ramane o tipa exceptionala aviz celor care vor masaj foarte dimineata sau seara tarziu, accepta vizite in ambele parti ale zilei. o maseuza exceptionala. recomand! ps: tariful este 300 lei sedinta 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum