giuliaa Reputație: 53 Postat Noiembrie 21, 2013 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 21, 2013 Datorita unor probleme personale ce nu au legatura cu activitatea mea, sunt nevoita sa iau o pauza. Voi anunta aici cand voi reveni. Pupici multi si dulci tuturor! ps: cine are chef de barfa poate folosi mailul: [email protected] 2 Link spre comentariu
Feliciano Reputație: 216 Postat Noiembrie 25, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 25, 2013 Abia asteptam sa revii printre noi, Giulia. Iti ducem lipsa deja!Cer scuze pentru Link spre comentariu
arm1n Reputație: 210 Postat Decembrie 18, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucharest Telefon: [email protected] Oras:Bucharest Partajează Postat Decembrie 18, 2013 Am reusit sa ajung de 2 ori la Giulia desi ar fi trebuit sa fie 3 !Acum o sa fac o recenzie in paralel : Locatia - Am fost si cand lucra langa magazinul EVA si in locatia de langa SEPHORA ambele pe Bd Magheru , 1 locatie nota 9 , a 2 a locatie si cea actuala nota 8, prosop curat , gel de dus , insa am avut ghinionul ca la baie sa fie becul ars , iar pe langa asta nu este asa cocheta precum prima . Program - Prima data am vizitat`o in jurul orei 13:00 , iar a 2 a oara in jurul orei 20:00 . Aspect - O fata draguta cu trasaturi fine , sani micuti spre medii , cur bombat , picioare frumoase , nota 9 Atitudinea - De fiecare data a reusit sa se faca placuta si discreta nota 9 Actiunea - De fiecare data am fost pentru cate un oral cu finalizare . Tipic , sunat , programat , dus si eu si ea . Mers in camera de "actiunea" unde in ambele cazuri am avut parte de un oral foarte bun cu finalizare in gurita damezei . Dus si GO! Sex oral - 9 Sex normal - 0 nu a avut loc Gfe - nu am ce sa punctez Halatul - de fiecare data am lasat cate 200 R inainte de concluzie mai fac o precizare , ar fi trebuit sa existe si o a 3 a intalnire dar din cauza Giuliei nu a avut loc si am sa detaliez . Pe cand statea langa magazinul EVA am sunat undeva in jurul orei 23:00 si am facut o programare in 20 d minute , totul ok si plec spre locatie , in timp ce parcam desi intarziasem 5 minute la programare primesc mesaj "ca a intervenit ceva si nu ne mai putem intalni si sa o lasam pe alta data" . Am sunat sa cer lamuriri dar degeaba nu a raspuns si am plecat dezamagit spre casa . Concluzia - O recomand 5 Link spre comentariu
Feliciano Reputație: 216 Postat Decembrie 20, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 20, 2013 Mda, buna recenzia dar...din pacate Giulia, fie ca vrem fie ca nu vrem, pare sa se fi retras din meseria. Nu stiu daca definitiv sau temporar insa a inchis telefoanele, s-a mutat din locatie si e..marea muta. Asa ca cei care au cunoscut-o raman cu amintirile, ceilalti cu imaginatia. Link spre comentariu
george.f Reputație: 277 Postat Decembrie 21, 2013 Telefon: george_filip_78 Oras:Peste tot Telefon: george_filip_78 Oras:Peste tot Partajează Postat Decembrie 21, 2013 Seara buna, Tocmai am vorbit cu Giulia si mi-a spus ca s-a stabilit in afara tarii. A mai precizat ca atunci cand se va intoarce in Romania, va fi doar sub forma de vacanta. Din punctul ei de vedere acest topic poate fi inchis. Pacat... 1 Link spre comentariu
Feliciano Reputație: 216 Postat Decembrie 23, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 23, 2013 Hehe, George, poate o "prindem" cand vine in vacanta si ne rezolvam nevoile carnale ...doar sa dea un semn sa stim cand sa o sunam. Ea zisese in tomna acestui an ca are de gand sa plece ceva vreme in UK sau Italia dar nu era hotarata cand sa faca asta, credea ca prin aprilie. Iata ca a grabit momentul. Dar o inteleg. Aici primea cam 60 euro pe ora iar acolo 100-150 euroi, plus ca italienii si britanicii nu vor neaparat ca in ora aia sa aiba 2 finalizari... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum