Sari la conținut

Slut! A fost cineva la ea?

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
Postat

Nu am fost la ea. Dar o știu destul de bine. E o distrusa. Are curul cât casa poporului, în mare parte umplut de grăsime și sânii sunt destul de afectați de gravitație. Iq ul tinde spre granița de retard. În concluzie nu prea recomand.

• Like 2
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara
Postat

Boss, am vrut sa nu ma cobor la nivelul tău! Da mai du-te-n morții tai de frustrat. Crezi ca altceva nu am de făcut decât da citesc regulile unui site de curve? Dacă nu poți sa spui frumos ceva mai bine țineți degetele-n cur!

• Like 2
Vizitator sixinyou
Reputație: 0
Postat

Nu am fost la ea dar am vazut-o la alegeri.  :offtopic  Sincer, n-arata rau... :laugh2

• Oras:Tm
  • Oras:Tm
Postat

Dar șase ani te-ai mulțumit să parazitezi și înloc să vii cu o recenzie drept contribuție, ai întins mâna ca un cerșetor. Și sunt și greu de găsit regulile FIIND PRIMUL TOPIC DIN SECȚIUNE! Sper să-ți spargă gaoaza un transsexual.

:laugh2  :laugh2  :laugh2

• Oras:Timișoara
  • Oras:Timișoara
Postat

Dar șase ani te-ai mulțumit să parazitezi și înloc să vii cu o recenzie drept contribuție, ai întins mâna ca un cerșetor. Și sunt și greu de găsit regulile FIIND PRIMUL TOPIC DIN SECȚIUNE! Sper să-ți spargă gaoaza un transsexual.

Frumoase urări

Postat

Am fost eu acum vreo luna!

Locatie ok, in spate la Euro hotel

ON: as zice un 7, destul de mecanic

NP: tot 7,LOT aici e punctul forte(dă binii din buci)+ doggy si sa nu dai prea tare

Fara GFE, fara artificii,totul e mecanic..ea nu arata rau, fund mare bombat, nu am vazut celulita, chiar m am uitat special..e putin figuranta, dar deschisa la vorba! Poate daca are chef te fute bine!!

Tarif: 100/200..as mai merge o data, sa ma conving!

• Like 3
Postat

pare genul care face prin boscheti cu multe bube la gura

• Like 2
Postat

Chiar e genul care face prin boscheți sau în toalete. Am vizitat o mai demult. Cred că e din Reșița dacă nu mă înșel, dar îi place Timișoara am impresia. E genul voyeur dacă înțelegeți.

• Like 1
Postat

Chiar e genul care face prin boscheți sau în toalete. Am vizitat o mai demult. Cred că e din Reșița dacă nu mă înșel, dar îi place Timișoara am impresia. E genul voyeur dacă înțelegeți.

Are un câine mereu cu ea. ðŸ˜
Postat

Da Thomson, e slută pe românește , dar e de bine pentru unii care adoră dogging. Dar nu cred că ar face dogging. Ea zice că acceptă petrecerea burlacilor etc. dar nu știu dacă prestează pe bune, e alt domeniu deja.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.