xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 7, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 7, 2019 Unde vorbim, la tine sau la mine? :)E pe riscul tau... tare mi-e ca nu mai scap de tine... De ce te au lasat puterile pulanormale?
evaforyou Reputație: 22137 Postat Iunie 7, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Autor Postat Iunie 7, 2019 Sa nu ramai afectata pe viitor ..Nu ti forta limitele mai mult decat poti Fac asta de vreo doi ani, e ok, vezi partea buna... Cand ajung, amaratzii aia efectiv sunt bucurosi ca am venit, stam de vorba, facem masaj, fizioterapie, cateodata mai jucam un rummy sau ceva... 1
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iunie 7, 2019 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iunie 7, 2019 scrieti fiecare ce si cat vreti, despre ce vreti, fara atacuri la persoana din titlul topicului si fara a pomeni de ea aici, please!Am spus ca esti proastaNu este frumos să jignești, Amada !
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 7, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 7, 2019 Fac asta de vreo doi ani, e ok, vezi partea buna... Cand ajung, amaratzii aia efectiv sunt bucurosi ca am venit, stam de vorba, facem masaj, fizioterapie, cateodata mai jucam un rummy sau ceva... Chestile care pentru noi sunt banale pentru ei sunt chiar o mare bucurie Din pacate noi nu ne mai dam seama ca pana si o zi insorita poate insemna un motiv de fericire dar trebuie sa sti sa l vezi..Am devenit prea straini de micile bucurii ale vietii :)
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 7, 2019 De ce te au lasat puterile pulanormale? Deloc.Din contra. :) Nu este frumos să jignești, Amada ! Tu lipseai...E frumos cand jignesti tu familia unui decedat? 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 7, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 7, 2019 Unde vorbim, la tine sau la mine? :)E pe riscul tau... tare mi-e ca nu mai scap de tine... Auzi fa ?Si daca ai zis tu ca .... care i maracu ?Zine si noua sa nu murim neinformati
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 7, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 7, 2019 Deloc.Din contra. :) Tu lipseai...E frumos cand jignesti tu familia unui decedat? Ia foloseste-le si incearca sa gusti din nataranga mea da soft ca hard nu mi place ...
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 7, 2019 Ia foloseste-le si incearca sa gusti din nataranga mea da soft ca hard nu mi place ... Nu e chiar asa de mare, cine te-a mintit? :)
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 7, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 7, 2019 Nu e chiar asa de mare, cine te-a mintit? :) Ai citit de curiozitate titlul pagini ?You are not welcome here go away!!!!!
evaforyou Reputație: 22137 Postat Iunie 7, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Autor Postat Iunie 7, 2019 Chestile care pentru noi sunt banale pentru ei sunt chiar o mare bucurie Din pacate noi nu ne mai dam seama ca pana si o zi insorita poate insemna un motiv de fericire dar trebuie sa sti sa l vezi..Am devenit prea straini de micile bucurii ale vietii :) Exact. Si eu eram nepasatoare si neimplicata, pana s-a imbolnavit tata si s-a stins. Am fost si eu si el ajutati si sustinuti de alti oameni care faceau voluntariat, atunci am inteles ca sunt lucruri care nu se cumpars cu bani... 2
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iunie 7, 2019 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iunie 7, 2019 Vorbești prostii.Ai luat-o pe ulei după ce România a scos un egal chinuit în Norvegia ? 3
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 7, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 7, 2019 Exact. Si eu eram nepasatoare si neimplicata, pana s-a imbolnavit tata si s-a stins. Am fost si eu si el ajutati si sustinuti de alti oameni care faceau voluntariat, atunci am inteles ca sunt lucruri care nu se cumpars cu bani... Prea tarziu cand intelegi niste lucruri si a trebuit sa treci prin drame ca sa o faci Dar niciodata nu e tarziu sa te indrepti trebuie doar sa vrei asta :)
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 7, 2019 Ai citit de curiozitate titlul pagini ?You are not welcome here go away!!!!! Era culmea sa nu vad, Deci nu vrei, asta este, mi-a venit azi de... citit carti. Vorbești prostii.Ai luat-o pe ulei după ce România a scos un egal chinuit în Norvegia ? Panarama parsiva, evita sa mai vorbesti cu mine, nu ma abtin in ce te priveste!
evaforyou Reputație: 22137 Postat Iunie 7, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Autor Postat Iunie 7, 2019 Prea tarziu cand intelegi niste lucruri si a trebuit sa treci prin drame ca sa o faci Dar niciodata nu e tarziu sa te indrepti trebuie doar sa vrei asta :) Sa stii ca e chiar o bucurie in viata mea, zambetele lor sunt priceless!! 1
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 7, 2019 Sa stii ca e chiar o bucurie in viata mea, zambetele lor sunt priceless!! Ce cacat de alte bucurii duci tu parte?
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 7, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 7, 2019 Era culmea sa nu vad, Deci nu vrei, asta este, mi-a venit azi de... citit carti. Panarama parsiva, evita sa mai vorbesti cu mine, nu ma abtin in ce te priveste! Dute repede la baie cand iti mai vine nu de alta dar deja pute daca te intrebai ma miram eu de la cine ...
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 7, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 7, 2019 Sa stii ca e chiar o bucurie in viata mea, zambetele lor sunt priceless!! Pentru tine da Pentru ei ...stiind ca mai au cateva ore zile saptamani de trait Cand se strange coarda in jurul gatului realizeaza omul valoarea vietii :)
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iunie 7, 2019 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iunie 7, 2019 Bună noapte, Amada ! 3
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 7, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 7, 2019 Ce cacat de alte bucurii duci tu parte? Tu nu mai vorbeste urat mai doamna !!! :)
evaforyou Reputație: 22137 Postat Iunie 7, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Autor Postat Iunie 7, 2019 Ce cacat de alte bucurii duci tu parte? Ai ajuns la un stadiu de nesimtire incredibil, poti sa arunci cu venin cat vrei, dar nu in legatura cu acei oameni suferinzi, Amada! Ai grija, poate intr-o zi ai sa doresti sa-ti zambeascs cineva si n-o sa aibs cine! Si am senzatia ca deja ti se intampla asta! 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 7, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 7, 2019 Ai ajuns la un stadiu de nesimtire incredibil, poti sa arunci cu venin cat vrei, dar nu in legatura cu acei oameni suferinzi, Amada! Ai grija, poate intr-o zi ai sa doresti sa-ti zambeascs cineva si n-o sa aibs cine! Si am senzatia ca deja ti se intampla asta! Ii zambeste sticla mereu ..problema si acolo e ca si aia zambeste pe bani ca nu ti o da nimeni moca =))
evaforyou Reputație: 22137 Postat Iunie 7, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Autor Postat Iunie 7, 2019 Pentru tine da Pentru ei ...stiind ca mai au cateva ore zile saptamani de trait Cand se strange coarda in jurul gatului realizeaza omul valoarea vietii :) Pentru ei trecerea e mai usoara cand te tine cineva de mana, majoritatea sunt batrani si singuri pe lume 2
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 7, 2019 Tu nu mai vorbeste urat mai doamna !!! :) Te las sa-i tii de urat, mi s-a facut dor de o... carte.Pe merit! De cate ori sa-ti spun?
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 7, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 7, 2019 Pentru ei trecerea e mai usoara cand te tine cineva de mana, majoritatea sunt batrani si singuri pe lume Sa dea Dzeu sa le fie bine la toti :) 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 7, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 7, 2019 Te las sa-i tii de urat, mi s-a facut dor de o... carte.Pe merit! De cate ori sa-ti spun? Vrei o carte? =)))))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum