Vizitator izabellasex&bdsm Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2019 Postat Iunie 7, 2019 Unde ? Ce ai facut vere? V-ati mutat aici si nu ma chemai si pe mine ? :)) 3
evaforyou Reputație: 22137 Postat Iunie 7, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Autor Postat Iunie 7, 2019 Te las sa-i tii de urat, mi s-a facut dor de o... carte.Pe merit! De cate ori sa-ti spun? Pai lasa-l si nu ne mai intrerupe, ca ti se-ncalzeste "cartea" 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 7, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 7, 2019 Ce ai facut vere? V-ati mutat aici si nu ma chemai si pe mine ? :)) Pai daca nu ne ai zis am crezut ca te a plictisit subiectul :laugh2
evaforyou Reputație: 22137 Postat Iunie 7, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Autor Postat Iunie 7, 2019 Ce ai facut vere? V-ati mutat aici si nu ma chemai si pe mine ? :)) Nu ne-am mutat, am fost urmariti si ne-am refugiat, tot degeabaðŸ˜ðŸ˜ 1
Vizitator izabellasex&bdsm Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2019 Postat Iunie 7, 2019 Nu ne-am mutat, am fost urmariti si ne-am refugiat, tot degeabaDa. Asa e. Acolo zicea ca am venit noi peste ea. Am lasat-o acolo, da' ce, era fraiera sa ramana singura? A venit aici, macar asa simte si ea ca vorbeste cu cineva. Ps la 12 zicea ca pleaca. Vezi ca nu a zis unde. Nu a mintit. A plecat de pe topicul ala, pe asta :))) 3
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 7, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 7, 2019 Da. Asa e. Acolo zicea ca am venit noi peste ea. Am lasat-o acolo, da' ce, era fraiera sa ramana singura? A venit aici, macar asa simte si ea ca vorbeste cu cineva.Ps la 12 zicea ca pleaca. Vezi ca nu a zis unde. Nu a mintit. A plecat de pe topicul ala, pe asta :))) A uitat sa zic ce inseamna 12 Data de 12 Luna 12Ora 12...
evaforyou Reputație: 22137 Postat Iunie 7, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Autor Postat Iunie 7, 2019 Vrei o carte? =))))) Volumul 4, la doi litri... 1
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 7, 2019 Pai lasa-l si nu ne mai intrerupe, ca ti se-ncalzeste "cartea"Eva, cu toata modestia, puti de prostie!Iza trece peste, nu ma intreba de ce i s-a pus pata atat de tare, dar trece... Tu cand faci topicuri de genul asta, chemi persoana, tu stiai asta, eu stiam asta... Chemi, dar nu ai nimic de spus.Sunt bisexuala, femeile ma atrag la fel de mult ca barbatii, prostia ma scarbeste, iar tu, draga mea, ma faci sa vomit.Topic unde Amada nu poate veni, dar este chemata sa-ti faci reclama.... 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 7, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 7, 2019 Volumul 4, la doi litri... Ba te ai gandit vreodata ..daca asta cand bea face cum face de eu personal lesin de ras dapai daca nu ar bea =))
evaforyou Reputație: 22137 Postat Iunie 7, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Autor Postat Iunie 7, 2019 Eva, cu toata modestia, puti de prostie!Iza trece peste, nu ma intreba de ce i s-a pus pata atat de tare, dar trece... Tu cand faci topicuri de genul asta, chemi persoana, tu stiai asta, eu stiam asta... Chemi, dar nu ai nimic de spus.Sunt bisexuala, femeile ma atrag la fel de mult ca barbatii, prostia ma scarbeste, iar tu, draga mea, ma faci sa vomit.Topic unde Amada nu poate veni, dar este chemata sa-ti faci reclama.... Cine plm te-a chemat? Ai simtit tu in urina aia de la Lidl pe care-o bei vreo chemare? 1
evaforyou Reputație: 22137 Postat Iunie 7, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Autor Postat Iunie 7, 2019 Pizdi, pai vomita, poate te mai trezesti din betie 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 7, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 7, 2019 Eva, cu toata modestia, puti de prostie!Iza trece peste, nu ma intreba de ce i s-a pus pata atat de tare, dar trece... Tu cand faci topicuri de genul asta, chemi persoana, tu stiai asta, eu stiam asta... Chemi, dar nu ai nimic de spus.Sunt bisexuala, femeile ma atrag la fel de mult ca barbatii, prostia ma scarbeste, iar tu, draga mea, ma faci sa vomit.Topic unde Amada nu poate veni, dar este chemata sa-ti faci reclama.... Tu aia desteapta =)) Auzi tanti da n-ai si matale treaba gen menaj ( nu a trois ) copil de luat de la scoala barbat de ingrijit ca vine de la munca nah..Staaaai aici ca o rashnitza defecta bagata la 380 si ne freci la ficat ..
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 7, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 7, 2019 Pizdi, pai vomita, poate te mai trezesti din betie Taci taci poate avem noroc si se ineaca =)) 1
evaforyou Reputație: 22137 Postat Iunie 7, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Autor Postat Iunie 7, 2019 Mah Pizdi, e nasol ca nu te fute nici un barbat, dar nici femeile... E gravðŸ˜ðŸ˜ 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 7, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 7, 2019 Amado ai trecut la guests ? =))Sa ti iau berea de la gura daca nu vi online sa ne zici cum te a apucat cufureala aia de la hamsie
Vizitator izabellasex&bdsm Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2019 Postat Iunie 7, 2019 Amada. Tot repeti replica ca "iza trece peste", "iza nu o tinea langa pe subiect" etc.Lucrurile sunt simple. Trec peste cand sau daca am chef. Si ma opresc tot cand am chef. Expresia de " a trece peste", este valabila cand se intampla ceva. Cand inchid pagina, tu nu existi, deci real nu are ce sa ma framante . Daaar si cand intru aici si te vad...ehee..intrebi de ce mi s-a pus pata atat de tare pe tine si iti stric locul de joaca? Ti-am mai raspuns de cateva ori: pt ca mi-e sila cand te vad ca jignesti pe toata lumea si tu te crezi miez. Mai nou jignesti si sotiile userilor. 3
evaforyou Reputație: 22137 Postat Iunie 7, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Autor Postat Iunie 7, 2019 Amada. Tot repeti replica ca "iza trece peste", "iza nu o tinea langa pe subiect" etc.Lucrurile sunt simple. Trec peste cand sau daca am chef. Si ma opresc tot cand am chef. Expresia de " a trece peste", este valabila cand se intampla ceva. Cand inchid pagina, tu nu existi, deci real nu are ce sa ma framante . Daaar si cand intru aici si te vad...ehee..intrebi de ce mi s-a pus pata atat de tare pe tine si iti stric locul de joaca? Ti-am mai raspuns de cateva ori: pt ca mi-e sila cand te vad ca jignesti pe toata lumea si tu te crezi miez. Mai nou jignesti si sotiile userilor. Pai na, nevestele-s de vina ca-si tin barbatii acasaðŸ˜
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 7, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 7, 2019 Am gasit solutia pentru No Amada here definitiv ;)
evaforyou Reputație: 22137 Postat Iunie 7, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Autor Postat Iunie 7, 2019 Pana si Xoxo a fugit cand a dat de ea p-aiciðŸ˜
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 7, 2019 Amada. Tot repeti replica ca "iza trece peste", "iza nu o tinea langa pe subiect" etc.Lucrurile sunt simple. Trec peste cand sau daca am chef. Si ma opresc tot cand am chef.Expresia de " a trece peste", este valabila cand se intampla ceva. Cand inchid pagina, tu nu existi, deci real nu are ce sa ma framante .Daaar si cand intru aici si te vad...ehee..intrebi de ce mi s-a pus pata atat de tare pe tine si iti stric locul de joaca? Ti-am mai raspuns de cateva ori: pt ca mi-e sila cand te vad ca jignesti pe toata lumea si tu te crezi miez. Mai nou jignesti si sotiile userilor. Nu am spus pana acum ca trece peste, pune postarea ca ma tot cauti la minciuni.O sa treci pentru ca trebuie sa treci. Nu ai ajuns la varsta asta sa fii afectata de un fleac pe forum.. Sau?Femeile ma irita, mai bine ma intelg cu barbatii.Treci peste, si daca nu treci, mi se rupe mie si oricui de aici! Trebuie sa treci peste!
evaforyou Reputație: 22137 Postat Iunie 7, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Autor Postat Iunie 7, 2019 Am gasit solutia pentru No Amada here definitiv ;) Zici tu? Daca e asa iei Nobel, Palm d'Or si premiul 1 la 6 din 49ðŸ˜ðŸ˜ 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 7, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 7, 2019 Pana si Xoxo a fugit cand a dat de ea p-aici Inseamna ca a realizat pe undeva si el ca inca are o sansa de scapare =))
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 7, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 7, 2019 Zici tu? Daca e asa iei Nobel, Palm d'Or si premiul 1 la 6 din 49 Am rezolvat ai solutia
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 7, 2019 Tu aia desteapta =))Auzi tanti da n-ai si matale treaba gen menaj ( nu a trois ) copil de luat de la scoala barbat de ingrijit ca vine de la munca nah..Staaaai aici ca o rashnitza defecta bagata la 380 si ne freci la ficat .. Cine vorbeste... :slap2 1
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2019 Postat Iunie 7, 2019 ...Femeile ma irita, mai bine ma intelg cu barbatii....Pana acum nu m-am bagat decat cu puncte la "adversare". Pan' aici, 'ca-ti-as! Nu-s decat cateva zile de cand ai sustinut opusul. Nu ma pune sa caut, ca sunt lenes si te halesc dupa ce gasesc! Mergi pe mana mea, razgandacio :)!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum