Vizitator izabellasex&bdsm Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2019 Postat Iunie 7, 2019 Nu am spus pana acum ca trece peste, pune postarea ca ma tot cauti la minciuni.O sa treci pentru ca trebuie sa treci. Nu ai ajuns la varsta asta sa fii afectata de un fleac pe forum.. Sau?Femeile ma irita, mai bine ma intelg cu barbatii.Treci peste, si daca nu treci, mi se rupe mie si oricui de aici! Trebuie sa treci peste!Se pare ca nu ai citit clar cand am scris ca atunci cand inchid pagina forumului, tu nu existi ! Pt ca atunci ma raportez la real, nu la virtual si fac diferenta clara intre cele doua.Da. Trec peste tine de cate ori te voi vedea ca bati campii sau jignesti.Mai tii minte cand ti-am zis ca peste 2 ani, adica in 2021 vei fi tot aici? Iti mai amintesc ocazional, ca sa nu uiti, pana fix in 2021 cand iti voi zice: ai vazut fă, ca tot aici esti si spumegi in continuare? Tot singurica, cu sticla, tigarea si forumul? Mai vb pana atunci ;) 2
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 7, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 7, 2019 Cine vorbeste... :slap2 Fa daca erai asa de tare n gura si cand sugeai nu e de mirare ca te au scos la pensie anticipat Sa moara Craica daca te mint
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 7, 2019 Pana acum nu m-am bagat decat cu puncte la "adversare". Pan' aici, 'ca-ti-as! Nu-s decat cateva zile de cand ai sustinut opusul. Nu ma pune sa caut, ca sunt lenes si te halesc dupa ce gasesc! Mergi pe mana mea, razgandacio :)! Fii mai explicit, mi-e ca nu m-am exprimat pe intelesul tau... Spune ca perfecta nu sunt. Se pare ca nu ai citit clar cand am scris ca atunci cand inchid pagina forumului, tu nu existi ! Pt ca atunci ma raportez la real, nu la virtual si fac diferenta clara intre cele doua.Da. Trec peste tine de cate ori te voi vedea ca bati campii sau jignesti.Mai tii minte cand ti-am zis ca peste 2 ani, adica in 2021 vei fi tot aici? Iti mai amintesc ocazional, ca sa nu uiti, pana fix in 2021 cand iti voi zice: ai vazut fă, ca tot aici esti si spumegi in continuare? Tot singurica, cu sticla, tigarea si forumul? Mai vb pana atunci ;) Iubire, in ochii mei esti o femeie cu crize, frustrari, nemultumiri, ce o fi...Nu sunt eu sunt cauza problemelor tale, nu vad de ce trebuie zilnic sa te suport.Tentativele cu care incerci sa ma ataci nici nu citesc, stiu ce sunt, de ce mi-as pierde timpul in plus cand se pare ca sunt obligata de tine sa te tin brate ca asa vrea pizda ta... M-ai gasit mai sufletista si ai zis ca e loc.Sunt, dau totul pentru cineva care conteaza pentru mine, nu dau nimic pe tine.
evaforyou Reputație: 22137 Postat Iunie 7, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Autor Postat Iunie 7, 2019 Gata circu', noapte buna!!! Maleficent, pune-ti pampersu' sa nu uzi patu' de la bere si sa crezi dimineata c-ai facut squirt! 2
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 7, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 7, 2019 Amado mai stau mult aici ?Zi cum te ai cocat pe tine de la hamsie in mijlocu strazi =))
Vizitator izabellasex&bdsm Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2019 Postat Iunie 7, 2019 Fii mai explicit, mi-e ca nu m-am exprimat pe intelesul tau... Spune ca perfecta nu sunt. Iubire, in ochii mei esti o femeie cu crize, frustrari, nemultumiri, ce o fi...Nu sunt eu sunt cauza problemelor tale, nu vad de ce trebuie zilnic sa te suport.Tentativele cu care incerci sa ma ataci nici nu citesc, stiu ce sunt, de ce mi-as pierde timpul in plus cand se pare ca sunt obligata de tine sa te tin brate ca asa vrea pizda ta... M-ai gasit mai sufletista si ai zis ca e loc.Sunt, dau totul pentru cineva care conteaza pentru mine, nu dau nimic pe tine.1. Tu nu ai ce sa imi oferi mie!2. Mi se rupe presul de la intrare de ceea ce crezi tu despre mine!3. Eu nu am venit sa caut mila aici, ci tu!4. Tu esti cauza propriilor tale probleme!5. Tu nu esti sufletista! S-a pierdut de mult orice urma de umanitate din tine, in caz ca a existat vreodata.6. Fă, tu chiar nu realizezi cat de neimportanta esti, pt toti?7. Tu chiar nu ai nici o putere, har. Sa iti mai zic, sau sa te las in lumea ta imaginara? 2
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2019 Postat Iunie 7, 2019 Fii mai explicit, mi-e ca nu m-am exprimat pe intelesul tau... Spune ca perfecta nu sunt. Nu-i mare jmecherie. Ai spus ca barbatii te irita, te intelegi mai bine cu femeile versus femeile te irita, te intelegi mai bine cu barbatii. Nu-ti imagina ca ma deranjeaza. E o simpla sicana. Tu decizi daca musti sau nu :).
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 7, 2019 Nu-i mare jmecherie. Ai spus ca barbatii te irita, te intelegi mai bine cu femeile versus femeile te irita, te intelegi mai bine cu barbatii. Nu-ti imagina ca ma deranjeaza. E o simpla sicana. Tu decizi daca musti sau nu :). Mi-e mai usor cu barbatii, cei care sunt barbati, sunt mai pragmatici. ;)
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 7, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 7, 2019 Sa iese Amada sa bage un striptease am chef sa stau cu prosopu pe ceafa la ora astaHai Amado ca vreau sa ti vad slanina 2
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 7, 2019 Cred ca mi-a plans in poala destul.
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 7, 2019 Sa iese Amada sa bage un striptease am chef sa stau cu prosopu pe ceafa la ora astaHai Amado ca vreau sa ti vad slanina Vorbeam de barbati, tu nu esti unul. Baga putza repede in nisip ca te vad fetele....
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 7, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 7, 2019 Vorbeam de barbati, tu nu esti unul. Baga putza repede in nisip ca te vad fetele.... Hai bine cum vrei tu Dar o sa auzi in curand despre putza mea chiar de la cine nu te astepti =))
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 7, 2019 Hai bine cum vrei tu Dar o sa auzi in curand despre putza mea chiar de la cine nu te astepti =)) Chiar nu cred, nu am gay in anturaj. :)
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 7, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 7, 2019 Chiar nu cred, nu am gay in anturaj. :) Nu ma confunda cu parinti tai transexuali te rog frumos :)
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 7, 2019 Nu ma confunda cu parinti tai transexuali te rog frumos :) Parintii mei? :)Nu erai atat de retardat daca aveai parinti ca mine.
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 7, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 7, 2019 Parintii mei? :)Nu erai atat de retardat daca aveai parinti ca mine. Vorbe vorbe vorbe....altceva???Dar demonstratie nu vorbe ca s satul Tu nu vezi cucoana ca in afara de mancat rahat cu gura plina pe aici toata ziua nu faci nimic ? Altele stau si pe aici dar culmea ca in acelasi timp mai fac si bani printre randuri Tu stai ca scandura si dai din clantza ca nici cu o _)_ de negru in gura nu crek ai taceMai date n ficatii lu Iza =)) Daca te primeste ca ti pute pielea a borhot
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 7, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 7, 2019 Parintii mei? :)Nu erai atat de retardat daca aveai parinti ca mine. Aseara amenintai ca iese cu scantei gata te ai dus pana jos si te ai intors te a luat cu frig la pasarica probabilMiash picioarele ba nu te ai intalnit tu cu mine cand faceai pe curvistina ca ti dadeam 200 de lei de nu ii tineai minte toata viata prin cate ofuri te treceam intr.o singura ora
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 7, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 7, 2019 Parintii mei? :)Nu erai atat de retardat daca aveai parinti ca mine. Daaa iti dai seama ce parinti ai avut de ai ajuns intai o prostituata iar mai apoi o alcoolica =))Congrats to your parents dear..They are proud of you =))
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2019 Postat Iunie 7, 2019 Man, vezi ca te cobori la tenebre. Fie te-a nevrozat peste masura, fie ii dai cu spitz-ul in gingie cand vezi ca se zvarcoleste pe jos. Nicio varianta nu te innobileaza. 2
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Iunie 8, 2019 Postat Iunie 8, 2019 Jigniri usoare ......vreau mai multa pasiune Efecte speciale artificii frumos plm
Vizitator olʎ Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2019 Postat Iunie 8, 2019 V aț culcat devreme, credeam ca va mai prind si io :((((((Cand incepti azi, ca sa stiu.
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2019 Postat Iunie 8, 2019 Amada, cum te lasi umilita in halul asta sa se pise toti pe tine?
zelea69 Reputație: 95 Postat Iunie 8, 2019 Oras:puscarie Oras:puscarie Postat Iunie 8, 2019 aici de AAA?
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 8, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 8, 2019 V aț culcat devreme, credeam ca va mai prind si io :((((((Cand incepti azi, ca sa stiu. Azi le dau pauza ca i-am obosit prea tare... :) Amada, cum te lasi umilita in halul asta sa se pise toti pe tine? Nu ti-a placut ce frumos l-am lasat sa vorbeasca singur? :laugh2
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 8, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 8, 2019 Azi le dau pauza ca i-am obosit prea tare... :) Nu ti-a placut ce frumos l-am lasat sa vorbeasca singur? :laugh2 Ietee ce faci bre la ora asta ???Si eu care credeam ca ai cazut in wc aseara vroiam sa intru sa vad daca ti ai fracturat ceva
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum