dorinel18 Reputație: 672 Postat Iunie 14, 2013 Oras:Inca pe pamant... Oras:Inca pe pamant... Partajează Postat Iunie 14, 2013 Nene @dorinel, ai prins curaj acum cand nu mai pot sa-ti dau "-"? Spre surprinderea ta n-am sa-ti dau satisfactia unui nou mic scandal. :wave Link spre comentariu
Membru Premium talibanu Reputație: 9675 Postat Iunie 14, 2013 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Partajează Postat Iunie 14, 2013 Spre surprinderea ta n-am sa-ti dau satisfactia unui nou mic scandal. :waveSi eu sunt de acord ca prin permiterea offtopicului si scoaterea "minusurilor" acest forum va deveni un fel de fuckbook unde la 50-100 de postari vei numara pe degetele de la o mana recenziile. Eu nu zic ca aceste decizii sunt gresite, trag un semnal de alarma, la fel ca alti "movulii" dinaintea mea (Stalingrad, si altii) ca acest forum nu mai este ce era si devine din ce in ce mai "salbatic". Avand in vedere ca deciziile au fost luate, cea mai sigura masura de combatere a pesticismului, trollilor si altor specii ar fi inasprirea regulamentului la alte capitole sau inmultirea Moderatorilor ca sa poata fi tinute in frau milioanele de reclamatii care vor aparea. Va rog nu considerati postarea mea ca un atac sau in sens negativ, eu doar mi-am dat cu parerea (nu am dat cu parul) si sper ca aceasta comunitate sa ramana macar la fel de frumoasa ca pana acum. PS: imi permit sa il plagiez pe un coleg al nostru cu urmatorul "filmulet" care va fi tot mai frecvent pe aici: Link spre comentariu
Sem-Sem Reputație: 1 Postat Iunie 15, 2013 Oras:Undeva Oras:Undeva Partajează Postat Iunie 15, 2013 Nene @dorinel, ai prins curaj acum cand nu mai pot sa-ti dau "-"? O maxima din popor (nu stiu care) zice: Esti ceea ce dai! Stima si respect! Link spre comentariu
daddy2491 Reputație: 134 Postat Iunie 16, 2013 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Iunie 16, 2013 " Renuntarea nu este o decizie de de a nega actiunea...,este o decizie de a nega nevoia pentru un anumit rezultat"...Nu ca ar mai conta,insa,din punctul meu de vedere aceasta decizie e gresita.Cand omul persista si face aceeasi greseala,nu-l bati pe umar si ii spui "bravo ma' ,da-i inainte cu tupeu"... Link spre comentariu
skydiver Reputație: 611 Postat Iunie 18, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 18, 2013 Mda. De la scoaterea off-topicului nu am mai recenzat,dar am mai facut niste postari. Nu o sa le mai fac nici pe alea. Abia astept sa se termine luna asta ca sa va predau insigna! Renunt la cuvintele elegante si o sa ma exprim ca-n coltul unui bloc din Pantelimon. Daca Stalingrad nu mai poate sa stea in casa cu pisicile,eu ma simt ca intr-un avion pilotat de un tractorist. Habar nu am cum se numeste tractoristu' si nici cine e. Sincer,nici nu ma intereseaza . O sa mai intru pe aici sa vad daca se schimba ceva in care sa ma regasesc. In caz contrar o sa imi vad de ale mele. Fiecare pasarica piere pe limba ei. Link spre comentariu
dorinel18 Reputație: 672 Postat Iunie 18, 2013 Oras:Inca pe pamant... Oras:Inca pe pamant... Partajează Postat Iunie 18, 2013 S-a dorit si se doreste cu totul altceva... ceva ce unii dintre noi nu pricepem sau nu vrem sa pricepem (acceptam). Am fost banat odata, nu imi mai doresc asta, parca n-as renunta la contul asta, si in consecinta m-am abtinut sa comentez aici legat de scoaterea off-topicului, dar pana la urma am s-o fac si eu. Desi in fapt m-am 'schimbat' de ceva vreme, adica... 0 (zero) recenzii din partea mea pana la modificarea Regulamentului. Toate bune! Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114299 Postat Iunie 18, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Autor Administrator Partajează Postat Iunie 18, 2013 ok multumim ca ati impartasit cu noi ideileAici e totusi o sectiune cu anunturi administrative nu de dezbateri. :wave Link spre comentariu
Postări Recomandate