seniorsenior Reputație: 43 Postat Octombrie 29 Partajează Postat Octombrie 29 1 hour ago, livio02 said: Cine a fost de curand la monica poate sa confirme daca sa mai ingrasat un pic...ca asa pare din pozele anuntului care il are pe publi24.Si la fata cum arata...e dragutica macar e de nota 7 din 10 macar...ca la 40 de ani aproape sigur nu e vreo frumusete.. Am fost eu recent, nu sa ingrasat este la fel de cand o stiu, la fata este uratzica un 7 cu indulgenta, compenseaza mult prin comportament si servicii, are un oral bun spre foarte bun, in opinia mea merita cei 150 ron. Link spre comentariu
allmaxx Reputație: 14 Postat Octombrie 29 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Octombrie 29 Aviz ptr cei care nu au mai fost la ea ! Eu i-am scris ca imi place cum arata si doresc o intalnire ; Doar ca in text am pus emoticoane de genul: 😘... m-a intrebat : "ce sunt pupicurile astea ?!" .... si mi-a dat block 😆😂.... 2 1 Link spre comentariu
Blue90 Reputație: 37 Postat Octombrie 29 Oras:Campina Oras:Campina Partajează Postat Octombrie 29 Acum 33 minute, allmaxx a spus: Aviz ptr cei care nu au mai fost la ea ! Eu i-am scris ca imi place cum arata si doresc o intalnire ; Doar ca in text am pus emoticoane de genul: 😘... m-a intrebat : "ce sunt pupicurile astea ?!" .... si mi-a dat block 😆😂.... Da, Monica este ciudatica, dar daca reusesti sa te lipesti de ea, vei gasi o tipa ok si servicii de calitate. Link spre comentariu
livio02 Reputație: -28 Postat Octombrie 29 Oras:Intr un loc uitat de lume Oras:Intr un loc uitat de lume Partajează Postat Octombrie 29 Acum 1 oră, seniorsenior a spus: Am fost eu recent, nu sa ingrasat este la fel de cand o stiu, la fata este uratzica un 7 cu indulgenta, compenseaza mult prin comportament si servicii, are un oral bun spre foarte bun, in opinia mea merita cei 150 ron. Mersi pentru raspuns.Am citit aproape toate recenziile ei dar numai stiam sigur daca e mai frumusica sau uratica asa.Si nu am.mai stat sa caut pe fiecare pagina despre look-ul ei 1 Link spre comentariu
allmaxx Reputație: 14 Postat Octombrie 29 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Octombrie 29 4 hours ago, Blue90 said: Da, Monica este ciudatica, dar daca reusesti sa te lipesti de ea, vei gasi o tipa ok si servicii de calitate. ce sa ma mai lipesc ca sunt block ....ii dau mesaj si nu ii mai intra ...chiar nu inteleg abordarea ,dar cum spun toate : "am dreptul sa imi aleg ......" 1 Link spre comentariu
Caluu Reputație: 5 Postat Octombrie 29 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 29 Acum 11 ore, Blue90 a spus: Da, Monica este ciudatica, dar daca reusesti sa te lipesti de ea, vei gasi o tipa ok si servicii de calitate. Urâțică spre urata 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum