Sari la conținut

Singurica,la mine sau la hotel - 0784662997

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
Postat

laba trista,esti facut din laba, iar mustele au carat spermatozoizii la scroafa aia de mata in pizda ,dupa care te-a cacat,de aceea iti place sa dai limbi in cur toata ziua.Si cand nu dai stai cu degetul bagat in cur si din cand in cand il mai bagi in gura sa-i faci analiza  :laugh2. 

o sa te curentez eu ,stai linistit.

stafilococ fecaloid ti-ai baut iar shake ul de diaree cu matasa broastei si borasti iar pe forum spurcaciune

nu te-ai abtinut gunoi infect sa nu implici si parintii in aceasta hazna in care te scalzi flegma puroiata

cotoarba fututa in gura de cainii de mata aia turbata muista parcarii care te-o fatat din muie pisav-as fata borata de gandaci scarbosi

MARS sobolan spurcat !

• Minus 1
  • Oras:RO
Postat

Va rog frumos reveniti la subiectul topicului civilizat.

Nu vreau sa va mai injurati.

Zi faina!

Bitchy

Postat

Va rog frumos reveniti la subiectul topicului civilizat.

Nu vreau sa va mai injurati.

Zi faina!

Bitchy

Iar eu te rog foarte frumos sa imi spui cum este posibil pe acest topic civilizat si pe acest forum moderat de tine sa fiu jignit in continuu

de atata timp de acelasi user si nimeni nu intervine cum ar trebui astfel incat trebuie sa ma descurc singur cum pot ?

Multumesc mult pentru intelegere si sper sa iti faci treaba de moderator cu succes , seriozitate, asa cum e corect si cum trebuie astfel ca cei care incep astfel de atacuri sa fie opriti iar noi sa nu fim evoiti sa ne aparam cum putem.

Iar ca sa vezi cat de agresiv acest user care ma tot ataca , vezi ca pe Kilafonic dor pentru faptul ca mi-a dat un punct pozitiv a inceput sa il ocarasca si sa il jigneasca foarte urat. Nu este nici un dubiu cine calca pe bec si trebuie moderat !!! Minusul ala ce mi l-ai dat  nu e numai al meu e si al celor care ne aduc in aceasta situatie de a nu putea scrie civilizat asa cum am facut-o mereu. Din miile mele de postari nu aveam atata reputatie pozitiva daca scriam mizerii si atacam pe altii . Am zeci  poate aproape 100 de recenzii ceea ce dovedeste ce treaba am aici si care imi sunt intentiile. Vine unu fara recenzii si improasca cu mizerii.

O zi frumoasa !

• Like 2
Postat

Iar eu te rog foarte frumos sa imi spui cum este posibil pe acest topic civilizat si pe acest forum moderat de tine sa fiu jignit in continuu

de atata timp de acelasi user si nimeni nu intervine cum ar trebui astfel incat trebuie sa ma descurc singur cum pot ?

Multumesc mult pentru intelegere si sper sa iti faci treaba de moderator cu succes , seriozitate, asa cum e corect si cum trebuie astfel ca cei care incep astfel de atacuri sa fie opriti iar noi sa nu fim evoiti sa ne aparam cum putem.

Iar ca sa vezi cat de agresiv acest user care ma tot ataca , vezi ca pe Kilafonic dor pentru faptul ca mi-a dat un punct pozitiv a inceput sa il ocarasca si sa il jigneasca foarte urat. Nu este nici un dubiu cine calca pe bec si trebuie moderat !!! Minusul ala ce mi l-ai dat  nu e numai al meu e si al celor care ne aduc in aceasta situatie de a nu putea scrie civilizat asa cum am facut-o mereu. Din miile mele de postari nu aveam atata reputatie pozitiva daca scriam mizerii si atacam pe altii . Am zeci  poate aproape 100 de recenzii ceea ce dovedeste ce treaba am aici si care imi sunt intentiile. Vine unu fara recenzii si improasca cu mizerii.

O zi frumoasa !

te rog sa folosesti butonul report data viitoare si sa nu mai injuri.

ZI faina!

Bitchy

• Like 2
Postat

te rog sa folosesti butonul report data viitoare si sa nu mai injuri.

ZI faina!

Bitchy

Nu stiu de butonul ala . Pe unde e  ?

IN orice caz in ce priveste acest user care m-a atacata nu mai e nevoie de nici un buton de report ca este evident ce se petrece

Daca crezi ca pe mine ma jigneste careva aiurea si tac te inseli 

Daca mai baga mizerii va lu 10x 

indiferent de banuri minusuri etc 

ori faci curat ori nu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...