Sari la conținut

Minciuna are picioare scurte

Postări Recomandate

Postat

haahhaahha

Prostu ala zicea anu trecut ca sunt rozkendra, in primavara ca sunt dolores, acu cateva zile ca sunt querty, acuma iara o da cu dolores

ba ce prost e, si-au batut pula raluca si cristina da el, si de suprare a votat-o pa raluka7755 ca sa sa se revanseze si el

• Like 1
Postat

Bă, tâmpiților, voi puteți scrie orice aberație, dar v-am întrebat de ce, dintre toți ăia care au vizzitat-o și țnainte și după mine, doar de coaiele mele vă legați? Vă stric activitățile piscicole? 

Marș, în pula calului, debililor!! De proști ce sunteți, nici măcar nu realizați că efectul este fix invers! 

Tataie, nici acum nu te-ai prins ca te certi cu unul singur?  

Postat

zii asta hodorogului **spam editat** picon, de pe un cont il lingi in cur, de pe alta clona ii dai un sut in fund. Ce pastile anti-depresive ti-a prescris femeia de serviciu ? =))))

ce prost esti an continuare, daca intra aia si citeste mai sus ori o ia razna si se face de cacat iar cu nume si adrese ca si cum ma doare la 1 metru de pula ca le pune pa forum, ori o sa ma reclameze la politie cum a facut raluca cu cozonaq, ca doar are adresa si numele meu hahahahahaha

si eu le am pe ale lu bibanu

Postat

Ce prosti esti si tu prostitution, te dai ca o cunosti pa cristina dar cunosti o pula, numa din firimiturile lasate pe forum

HAhaahahahahaaa

Asa e.  

Asta care isi face clone cu  nicknameuri de balamuc,  are  limbajul agramat destul de inconfundabil si care posteaza obsesiv despre Tanya pe numele ei real   si despre Nicu e Alex Cwerty.  

Postat

inca o clona marca dolores, ai de plm, continuati =)))

taci dreq de bulangiu rujat care ti-ai pierdut 2 ani dina viata  sa ati dai 2 milioane de puncte de reputatie de pe clone, doar ca sa ti-l baneze si stearga ulterior Bogdan

hahaahha

• Like 1
Postat

Asa e.  

Asta care isi face clone cu  nicknameuri de balamuc,  are  limbajul agramat destul de inconfundabil si care posteaza obsesiv despre Tanya pe numele ei real   si despre Nicu e Alex Cwerty.  

si tu esti depresivu aka alx93 care se ducea la laba uleioasa la majaz erotic si care esti obsedat de sex dolls si ai fost banat pe softpedia ca erai un troll cretin, ca numai tu scrii qwerty cu C

mai plangi dupa deliapizdi?

• Like 1
Postat

Asa e.  

si la fel de obsedat de raluca matache careia i-ai descis topice ani de zile de au ajuns la Inesuka Show

V-ati strans toti trolii lake cu pedale aici dupa 2 ani de la scandalu cu tanya hahahaha prosti sunteti ba prosti rau de tot habar nu aveti ce s-a antamplat defapt

Postat

acum spune-o sincer....nu cumva esti tu ala care posta si de pe contul delieipisii prin 2017 cand se injura cu haterii si fanii ei  pe aici ? 

Am zis ca esti cwerty, apoi rozkendra, apoi.....parca vad ca ai acelasi stil de comentariu si injurat ca deliapisii....sau ca ala care posta de pe contul ei.   

Postat

O mai accepta Ines aripioare picante de la KFC pentru un anal?  

Ba fii atent aici eu doar scriu cacat ca sa copieze prostu ala cu contu prostitution ca doar asa il stiu pe trolu ala idiot, acuma e votka-tuicar in fine....

O sa faca asta peste 1 luna thread cu dezvaluiri senzationale si o sa ma cac pe mine de ras ca prostu crede ca sunt povesti facute de troll. Dar varu stie ca asta e adevarul

Faza cu raluca si mariusica au fost inventii de prostu ala cu pipilica care inca nu stiu cine e, ar fi penal sa fie chiar prostitution insusi, ca nebunu doar avea contu avpop din 2010... an fine

Marius era numele fostului sau chiar al pestelui ralucai matache ala de a facut puscarie si apoi aia din anturajul lui pipilica adica consilu suprem a pulii belite, l-au gasut pe facebook si i-au trimis threaduri cu inesuka curva de lux de pe nimfomane, de a trebuit nebuna sa apeleze la Bogdan, la Cristina si chiar la mine ca sa ii curatam reputatia de pe forum ca nebuna credea ca va afla mariusica, ala real, nu ala imagiar din povestea cu aripioarele KFC , ca tarfa se prostitueaza.

Acuma poate chiar el este prostu care o tot plimba prin timisoara, bucuresti, oradea, nu e singurul retardat care isi plimba iubita prin tara ca se se futa pe bani cu toti cretinii, mai e si peti marius gabriel care face asta cu cristina baclea aka tanya heringu, dupa ce l-a lasat pe nicu dragu, un smecher cu bani din petrila, pentru cretinu ala, primul ei iubit din liceu care la 13 ani a pestit-o lu telus frigescu si grigore nebunu in dosarul "**spam editat**e pentru sportivi" de a scris daniel gutza 3 articole an adeverarul.ro despre ea.

Proaste baaa proaste femeile astea acuma mi-am dat seama dupa ce am citit

CUM PULA MEA SA ITI RECLAMI FOSTUL PESTE CARE TE-A PROSTITUAT CAT ERAI **spam editat**, CARE TI-A FACUT BULETIN FALS LA POLITIE si..

CUM PULA MEA SA RECLAMI UN TROL PE UN FORUM LA POLITIE CARE TE TROLEAZA CA S-A INDRAGOSTIT DE TINE??

• Like 1

Postat

acum spune-o sincer....nu cumva esti tu ala care posta si de pe contul delieipisii prin 2017 cand se injura cu haterii si fanii ei  pe aici ? 

Am zis ca esti cwerty, apoi rozkendra, apoi.....parca vad ca ai acelasi stil de comentariu si injurat ca deliapisii....sau ca ala care posta de pe contul ei.   

sunt cine vreau eu sa fiu vere, asa cum dicteaza prostu ala de prostitution aka votka tuicar? nu te-ai prins ca vorbeam ca un analfabet la misto cand credea ca sunt xoxo sau don draper/dolores?

sau cand credea ca sunt rozkendra faceam atacuri subtile la bogdan si ii ziceam bobo si puteam un :girly ?

prostu ala nici nu s-a prins hahahaha

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...