Sari la conținut

Minciuna are picioare scurte

Postări Recomandate

Postat

acum spune-o sincer....nu cumva esti tu ala care posta si de pe contul delieipisii prin 2017 cand se injura cu haterii si fanii ei  pe aici ? 

Am zis ca esti cwerty, apoi rozkendra, apoi.....parca vad ca ai acelasi stil de comentariu si injurat ca deliapisii....sau ca ala care posta de pe contul ei.   

sunt aicea de la incput din 2010 ca lurker, am avut multe conturi realie cu recenzii reale, unele au fost banate de prostele alea 3 andreea cum plm o cheama deliapizdi, cristina baclea si raluca matache

Postat

poate ca am fost danerys, sau chiar ramsay care a banat o buna parte din forum inclusiv pe gelugun apoi m-am dat prieten cu el revoltat ca laura miniona si-a folosit prietenul, adica pe mine, cel mai muist ca sa baneze pe prosti inclusiv pe contul principal, ca apoi Bogdan sa nu il de-baneze?

Postat

poate ca am fost danerys, sau chiar ramsay care a banat o buna parte din forum inclusiv pe gelugun apoi m-am dat prieten cu el revoltat ca laura miniona si-a folosit prietenul, adica pe mine, cel mai muist ca sa baneze pe prosti inclusiv pe contul principal, ca apoi Bogdan sa nu il de-baneze?

teoria lui miky77 :)))))

hahhahahha

Vizitator sleepingfox
Reputație: 0
Postat

aporpo da manivela sitit cum aflat ca i-a oferit antonia mc donalds un futai fara prezervativ? oare de la cine am aflat? hahahaha

veterinaru asta face cu toate, s-au plans multe de el

• Oras:in rond
Postat

IMAGINEAZATI-L PA CATEL ACUMA CAND CITESTE TOATA ASTEA SI EL CARE CREDEA CA E IMPLICAT SI N-ARE HABAR DE NIMIC HAAAAAHAHAHA

Postat

DA OMU FACE RECENZIII BAAAAAAAA SI AJUTA COMUNITATEAAAAAAAA

• Like 1
Postat

SA VINA CATELU SA APESE BUTONU DA PANICA CA NU SE MAI POATE

Postat

s-a futut butonu vorba lu Esca

am fost la Dark Phoenix, sunt la fel de neoprit ca si forta cosmica Phoenix, NIMICA NU MA MAI POATE OPRI

SANT DEZLANTUIT!

nu mai zi da film ca n-am fost inca si vreau sa ma duc

da inca strang bani

Postat

darar mutantu ala da level 5 peste conturile lu catelu poate face draq infract si moare

• Like 1
Vizitator dr parnassus
Reputație: 0
Postat

Prostii "scrie" cu majuscule 

:slap2

Postat

darar mutantu ala da level 5 peste conturile lu catelu poate face draq infract si moare

Jean Gri cand avea phoenixu an ea, era peste Omega Level...

Postat

nu mai zi da film ca n-am fost inca si vreau sa ma duc

da inca strang bani

Nu mai zic vere, vezi ca prostu ala de depresivu a spoilat game of thrones nu eu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...