Sari la conținut

Minciuna are picioare scurte

Postări Recomandate

• Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Mi-a trecut. ;)

A fost o perioada cand dadeam peste cap si 2 sticle de coniac pe zi, combinat cu 4 pachete de tigari...

Ai fost acolo sa ma linistesti? Altcineva? 

Atunci stai in banca ta!

Ai uitat sa spui de droguri :dontgetit

• Like 1
  • Minus 4
Vizitator picard91
Reputație: 0
Postat

Treburile legate de moderare nu sunt atat de simple pe cat par la prima vedere. Nu putem sti cum ar fi aratat sau cum ar arata forumul cu Miskin, Picon, Not-Secure, Pipilica sau altii/altele moderatori. 

Nu cred ca e floare la ureche pentru Pisicuts sa administreze un forum, mai ales unul de genul asta !

Postat

Păi, stimate domn, dacă mă uit bine, domnia voastră aveți 227 postări în 100 de zile, ceea-ce dă o medie de aproape 23 postări/zi, cam cu 30% mai mult ca mine. Sincer, mi se pare mult PE ZI! Să nu uităm că avem o viață și trebuie s-o trăim ... Cumva ... Numai noi ne-o alegem cum ...

Exact asta spuneam: cele două clone, într-o zi de duminică, vara, într-un week-end prelungit, au ales să-și trăiască viața pe forum, cu peste 70 de postări, mușcându-mă de cur, deschizând topice, căutând scandal cu orice preț. De altfel, mai multe zile au fost campioni absoluți la postări, împărțindu-și primul loc. Cum spunea Puleșteu mai sus (și nu numai el), vina mea a fost că i-am băgat în seamă.  Ar fi trebuit să-i bag altundeva, dar m-aș fi coborât și mai jos. 

Dacă ai 227 postari în 100 zile, atunci aplicând regula de 3 simplă 2.27 postari într-o zi , nu ? de ce 23 postari într-o zi cum sugerează picon ? E grea matematica și nu e pentru toți.

Cu 48.000 de postări dovedești că ți-ai trăit ultimii 8 ani din viață pe forum :laugh2 :laugh2

• Like 2

Vizitator yuiiiiii
Reputație: 0
Postat

Ceva noutati? Cum de nu a avut aceasi soarta cristinuka cu alexandra din caracal? Amandoua au fost pestite de la varste fragede de 15 ani, una a ajus celebra pe un forum de curve, alta ajuns arsa intr-un butoi.

Cine gresit si cine a facut bine?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...