miserupeazi Reputație: 4 Postat Iunie 30, 2019 Postat Iunie 30, 2019 amada are talent la alte lucruri dar nu are talent de moderator Ptiu, sa nu te deochii, talentatule! :laugh2De aia mai scriu doar o mana de oameni... :rax2Repet, incetati cu moderarea, peste o saptamana sterg tot forumul! :laugh2 :pope la ce are talent, Șefu? Scarbos esti cu "Sefu".
xoxoultra Reputație: 35 Postat Iunie 30, 2019 Postat Iunie 30, 2019 sa nu stergi forumu :(eu ce ma fac dupa aia
uncle_fester Reputație: 4 Postat Iunie 30, 2019 Oras:[] Oras:[] Postat Iunie 30, 2019 sa nu stergi forumu :(eu ce ma fac dupa aiaSa-l stearga da-l naibiiIo mi-am facut damblaua
filofteu Reputație: 663 Postat Iunie 30, 2019 Postat Iunie 30, 2019 Si eu ce c...t mai fac duminica, dupa ce vin de la biserica Nu stergeti nimik
filofteu Reputație: 663 Postat Iunie 30, 2019 Postat Iunie 30, 2019 Piz'd, mi-am permis sa te pun in legatura cu un domn pe topicul de intampinare. Vreau sa-mi multumesti pentru bunele mele intentii.
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iunie 30, 2019 Postat Iunie 30, 2019 Ptiu, sa nu te deochii, talentatule! :laugh2De aia mai scriu doar o mana de oameni... :rax2Repet, incetati cu moderarea, peste o saptamana sterg tot forumul! :laugh2 :pope Scarbos esti cu "Sefu".da cum să-i zic?
miserupeazi Reputație: 4 Postat Iunie 30, 2019 Postat Iunie 30, 2019 Piz'd, mi-am permis sa te pun in legatura cu un domn pe topicul de intampinare. Vreau sa-mi multumesti pentru bunele mele intentii. Am sters adresa de mail, minte de gaina!Iar ce faceai tu se numeste proxenetism.
uncle_fester Reputație: 4 Postat Iunie 30, 2019 Oras:[] Oras:[] Postat Iunie 30, 2019 "Stii ca fara tine viata e pustiu" auzi amando ce zice aici
filofteu Reputație: 663 Postat Iunie 30, 2019 Postat Iunie 30, 2019 Piz'd, da' ai zis ca nu-mi mai raspunzi. Filofteu proxenetul zici? Me gusta.
money_talks Reputație: -236 Postat Iunie 30, 2019 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Iunie 30, 2019 amada are talent la alte lucruri dar nu are talent de moderatorYes,of course....se fute bine,suge pula bine,face mancare buna.......ia pune-o moderator o luna de zile sa vedem cum se comporta si ce se intampla :) 1
filofteu Reputație: 663 Postat Iunie 30, 2019 Postat Iunie 30, 2019 Parca mi-o imaginez pe piz'd semnandu-ne sentintele de condamnare in timp ce mesteca intr-o ciorba
miky77 Reputație: -1394 Postat Iunie 30, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iunie 30, 2019 Daca devine aia moderatoare , fug toti userii si mai ramane Nebunu' ....sa se certe singur. Am zis .... .
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iunie 30, 2019 Postat Iunie 30, 2019 Trebuie sa dea teste grele cu Șefu și cu cine mai vrea, teste mai grele decât muncile lu hercule.
miserupeazi Reputație: 4 Postat Iunie 30, 2019 Postat Iunie 30, 2019 Am ajuns material de laba! :slap2Alooo, gara, trenul e plecat demult, iar vagonul cu retardati a ramas! :laugh2
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iunie 30, 2019 Postat Iunie 30, 2019 Ai material de labă?Nu ghicesti tu la ce mă gândeam.
filofteu Reputație: 663 Postat Iunie 30, 2019 Postat Iunie 30, 2019 da piz'd, toti am dat o laba chiar adineauri. un efort colectiv care a conchis saptamana. problemele incep de maine, cand trebuie sa fim la munca. stii, facand chestii productive pentru noi si societate, in timp ce tu o sa continui sa ne faci loc in p.la ta rafinata, chiar online dintre toate locurile posibile. sa stii ca asa progresam. da' mai baga, draga. asa o sa progresam. sau pune naibii de sarmale, ca laba aia cu materialul tau a fost ca o coliva stricata.
xoxoultra Reputație: 35 Postat Iunie 30, 2019 Postat Iunie 30, 2019 Parca mi-o imaginez pe piz'd semnandu-ne sentintele de condamnare in timp ce mesteca intr-o ciorba amesteca 1
dalida3000 Reputație: 2 Postat Iunie 30, 2019 Oras:gg Oras:gg Postat Iunie 30, 2019 amestecavarule ma ignori ? nu-i frumos dupe toate cele intamplate intre noi :(
dalida3000 Reputație: 2 Postat Iunie 30, 2019 Oras:gg Oras:gg Postat Iunie 30, 2019 picon citeste topicul aveti grija
Administrator pisicuts Reputație: 114411 Postat Iulie 1, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iulie 1, 2019 Am ajuns material de laba! :slap2Alooo, gara, trenul e plecat demult, iar vagonul cu retardati a ramas! :laugh2 ce-ti mai place amada sa fii in centrul atentiei :))
miserupeazi Reputație: 4 Postat Iulie 1, 2019 Postat Iulie 1, 2019 ce-ti mai place amada sa fii in centrul atentiei :))Fantezii de labar!
Administrator pisicuts Reputație: 114411 Postat Iulie 1, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iulie 1, 2019 Fantezii de labar! :))) iti este frica sa admiti la fel cum o faceai si cand te abordau barbatii si te aratai suparata foc dar crestea inima in tine :))
miserupeazi Reputație: 4 Postat Iulie 1, 2019 Postat Iulie 1, 2019 :))) iti este frica sa admiti la fel cum o faceai si cand te abordau barbatii si te aratai suparata foc dar crestea inima in tine :)) Sa-mi frica de ce anume?Nu-mi place atentia, nu este vorba de frica, atrag tantari si gandaci, alfel imi placea.Repet: Sunt modesta, altfel nu-mi era in puter ce pot, din ura folosesc ce pot inutil...Vorba lui De ce, puteam sa am orice vreau... A trecut timpul. Am descoperit tarziu, pana atunci am pierdut prea mult... blah,blah... Nu credeam ca pot uri pe cineva atat de mult, felicitari! :)Nu sunt de vanzare, up-ul m-ar fi linisti putin, dar nu mai mult.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum