filofteu Reputație: 663 Postat Iunie 29, 2019 Partajează Postat Iunie 29, 2019 Filofteia aia vine cu alte aberatii...Etc.M-am lamurit, nici nu-l mai deschid. Imi pare rau piz'd, trebuie sa-l deschizi, pentru ca acolo sunt persoanele care te amuza. Cat despre sfanta filofteia si locul pe care i l-ai rezervat in... aia a ta, sa stii ca nu ma bag in d-astea. Totusi, ce te-a deranjat? La nivel colegial. Furoul sau sforaitul? Eu sper ca sforaitul. Cracii trebuie sa fie la vedere, oricum am da-o aici. Asta vrea piata draga. Link spre comentariu
miserupeazi Reputație: 4 Postat Iunie 29, 2019 Partajează Postat Iunie 29, 2019 Imi pare rau piz'd, trebuie sa-l deschizi, pentru ca acolo sunt persoanele care te amuza. Cat despre sfanta filofteia si locul pe care i l-ai rezervat in... aia a ta, sa stii ca nu ma bag in d-astea. Totusi, ce te-a deranjat? La nivel colegial. Furoul sau sforaitul? Eu sper ca sforaitul. Cracii trebuie sa fie la vedere, oricum am da-o aici. Asta vrea piata draga. Trebuie? :)Eu nu trebuie sa fac nimic din ce nu vreau, nici sa raspund la aberatii, din cate observi la multe postari nu raspund, desi le vad.Asta a fost ultima placere pentru tine sa vezi un raspuns de la mine. ;) Link spre comentariu
zero__tolerance Reputație: 463 Postat Iunie 29, 2019 Oras:Ping 3 Ms Oras:Ping 3 Ms Partajează Postat Iunie 29, 2019 Trebuie? :)Eu nu trebuie sa fac nimic din ce nu vreau, nici sa raspund la aberatii, din cate observi la multe postari nu raspund, desi le vad.Asta a fost ultima placere pentru tine sa vezi un raspuns de la mine. ;) Ce faci tu amețito? Iar ai pulă? Iar ameninți??? Ba dispari, ba apari!? Fooking ghost ca cheeters In PUBG :))) Tu nu ai chiar niciun punct de sensibilitate în mintea sau trupul tău, ești în derivă totală/ completă??? Ce repere folosești ptr relaționarea ta individuală în raport de oamenii din jur și mai ales de cei ce încearcă să te ajute la dezalcolizare??? Ești imbecilă duduie și ți-a mâncat alcoolul și puținul creier ce-l aveai :( Link spre comentariu
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iunie 29, 2019 Partajează Postat Iunie 29, 2019 N-au venit nici ăia, sculer și muldi, să investigheze. Au zis că sunt depășiți. I-au recomandat pe Sherlock, dr Watson și dr Phil. Plus dr House, pentru caterincă. 1 Link spre comentariu
miserupeazi Reputație: 4 Postat Iunie 29, 2019 Partajează Postat Iunie 29, 2019 Ce faci tu amețito? Iar ai pulă? Iar ameninți??? Ba dispari, ba apari!? Fooking ghost ca cheeters In PUBG :))) Tu nu ai chiar niciun punct de sensibilitate în mintea sau trupul tău, ești în derivă totală/ completă??? Ce repere folosești ptr relaționarea ta individuală în raport de oamenii din jur și mai ales de cei ce încearcă să te ajute la dezalcolizare??? Ești imbecilă duduie și ți-a mâncat alcoolul și puținul creier ce-l aveai :( Care oameni?Asta este vocabular de om civilizat? Ar trebui sa-ti raspund si eu la fel de "omeneste"?Fuck off si tu! Link spre comentariu
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iunie 29, 2019 Partajează Postat Iunie 29, 2019 Civilizat. Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114270 Postat Iunie 29, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Iunie 29, 2019 Care oameni?Asta este vocabular de om civilizat? Ar trebui sa-ti raspund si eu la fel de "omeneste"?Fuck off si tu! amada am fost la o bruneta ieri, si mi-am adus aminte de tine. Imi timp ce o trageam de par pe la spate injura in rusa cu suka si blyatce dumnezeu inseamna blyat ?? Link spre comentariu
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iunie 29, 2019 Partajează Postat Iunie 29, 2019 Tre so iei și pe ea, Șefu, tot pe la spate și trasă de păr, să îți zică și cu traducere. 1 Link spre comentariu
miserupeazi Reputație: 4 Postat Iunie 29, 2019 Partajează Postat Iunie 29, 2019 amada am fost la o bruneta ieri, si mi-am adus aminte de tine. Imi timp ce o trageam de par pe la spate injura in rusa cu suka si blyatce dumnezeu inseamna blyat ?? Asa se numeste adminul site-ului nimfomane in limba rusa, e de bine. ;) Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114270 Postat Iunie 29, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Iunie 29, 2019 Asa se numeste adminul site-ului nimfomane in limba rusa, e de bine. ;) da o pula :))) Link spre comentariu
filofteu Reputație: 663 Postat Iunie 29, 2019 Partajează Postat Iunie 29, 2019 Trebuie? :) Craci? Vai mama. Niciodata nu-s destui. Eu nu trebuie sa fac nimic din ce nu vreau, nici sa raspund la aberatii Eu nu-i impun cuiva sa faca nimic, cu atat mai putin ceea ce nu vrea, dar tu tot raspunzi si raspunzi, Aberatiilor. Cel putin alor mele. Chiar nu intelegeam de ce te plac, dar acum is vandut. De tot. Link spre comentariu
miserupeazi Reputație: 4 Postat Iunie 29, 2019 Partajează Postat Iunie 29, 2019 da o pula :))) :laugh2 :laugh2 :laugh2La asa intrebare, asa raspuns. :laugh2 Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Iunie 30, 2019 Partajează Postat Iunie 30, 2019 Amada, cata pula iti trebuie ca sa iti calmezi hormonii? Link spre comentariu
miserupeazi Reputație: 4 Postat Iunie 30, 2019 Partajează Postat Iunie 30, 2019 Nu asa de multa ca tie. 1 Link spre comentariu
money_talks Reputație: -236 Postat Iunie 30, 2019 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Partajează Postat Iunie 30, 2019 Toata lumea da cu pietre in Amandina :( ......mie mi-ar placea sa fie moderatoare,ca sa vad cum il baneaza pe pisicuts :D ;) 1 2 Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Iunie 30, 2019 Partajează Postat Iunie 30, 2019 Atunci, cand Amada va intra la racoare, cine va mai modera? Link spre comentariu
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iunie 30, 2019 Partajează Postat Iunie 30, 2019 Amada, cata pula iti trebuie ca sa iti calmezi hormonii?sugerezi gang-bang? Link spre comentariu
miserupeazi Reputație: 4 Postat Iunie 30, 2019 Partajează Postat Iunie 30, 2019 Toata lumea da cu pietre in Amandina :( ......mie mi-ar placea sa fie moderatoare,ca sa vad cum il baneaza pe pisicuts :D ;) :laugh2 Ce-ar fi?! :laugh2Daca s-ar baga cineva sa-i garanteze minim acelasi profit sa mai calce pe forum... cine stie. ;) sugerezi gang-bang? Doar suge. 1 Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Iunie 30, 2019 Partajează Postat Iunie 30, 2019 Pe ea nu o iubeste nimeni Link spre comentariu
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iunie 30, 2019 Partajează Postat Iunie 30, 2019 Mi-ar fi teamă să fiu în față , la un gang-bang, cu Motanu în spate,cine știe unde o bagă în timp ce o trage de păr. Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114270 Postat Iunie 30, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Iunie 30, 2019 Toata lumea da cu pietre in Amandina :( ......mie mi-ar placea sa fie moderatoare,ca sa vad cum il baneaza pe pisicuts :D ;) amada are talent la alte lucruri dar nu are talent de moderator Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iunie 30, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iunie 30, 2019 amada are talent la alte lucruri dar nu are talent de moderatorAre kiki77 nene, tocmai am virat banii pentru inca o luna de tratament, este amuzant mitomanul asta, trebuie mentinut aici! :laugh2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Iunie 30, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Iunie 30, 2019 D'aia ti-ai facut program zilnic de la ora 5-6 dimineata , pana tarziu in noapte? ...lol....ca distrus mai esti . Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iunie 30, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iunie 30, 2019 D'aia ti-ai facut program zilnic de la ora 5-6 dimineata , pana tarziu in noapte? ...lol....ca distrus mai esti .Hai ca sugi pula cu talent poponare! Scursura a societatii, faci de ras rasa umana pizda ....greseala genetica! :laugh2 :laugh2 :laugh2 1 Link spre comentariu
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iunie 30, 2019 Partajează Postat Iunie 30, 2019 amada are talent la alte lucruri dar nu are talent de moderatorla ce are talent, Șefu? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum