miserupeazi Reputație: 4 Postat Iunie 30, 2019 Partajează Postat Iunie 30, 2019 amada are talent la alte lucruri dar nu are talent de moderator Ptiu, sa nu te deochii, talentatule! :laugh2De aia mai scriu doar o mana de oameni... :rax2Repet, incetati cu moderarea, peste o saptamana sterg tot forumul! :laugh2 :pope la ce are talent, Șefu? Scarbos esti cu "Sefu". Link spre comentariu
xoxoultra Reputație: 35 Postat Iunie 30, 2019 Partajează Postat Iunie 30, 2019 sa nu stergi forumu :(eu ce ma fac dupa aia Link spre comentariu
uncle_fester Reputație: 4 Postat Iunie 30, 2019 Oras:[] Oras:[] Partajează Postat Iunie 30, 2019 sa nu stergi forumu :(eu ce ma fac dupa aiaSa-l stearga da-l naibiiIo mi-am facut damblaua Link spre comentariu
filofteu Reputație: 663 Postat Iunie 30, 2019 Partajează Postat Iunie 30, 2019 Si eu ce c...t mai fac duminica, dupa ce vin de la biserica Nu stergeti nimik Link spre comentariu
filofteu Reputație: 663 Postat Iunie 30, 2019 Partajează Postat Iunie 30, 2019 Piz'd, mi-am permis sa te pun in legatura cu un domn pe topicul de intampinare. Vreau sa-mi multumesti pentru bunele mele intentii. Link spre comentariu
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iunie 30, 2019 Partajează Postat Iunie 30, 2019 Ptiu, sa nu te deochii, talentatule! :laugh2De aia mai scriu doar o mana de oameni... :rax2Repet, incetati cu moderarea, peste o saptamana sterg tot forumul! :laugh2 :pope Scarbos esti cu "Sefu".da cum să-i zic? Link spre comentariu
miserupeazi Reputație: 4 Postat Iunie 30, 2019 Partajează Postat Iunie 30, 2019 Piz'd, mi-am permis sa te pun in legatura cu un domn pe topicul de intampinare. Vreau sa-mi multumesti pentru bunele mele intentii. Am sters adresa de mail, minte de gaina!Iar ce faceai tu se numeste proxenetism. Link spre comentariu
uncle_fester Reputație: 4 Postat Iunie 30, 2019 Oras:[] Oras:[] Partajează Postat Iunie 30, 2019 "Stii ca fara tine viata e pustiu" auzi amando ce zice aici Link spre comentariu
filofteu Reputație: 663 Postat Iunie 30, 2019 Partajează Postat Iunie 30, 2019 Piz'd, da' ai zis ca nu-mi mai raspunzi. Filofteu proxenetul zici? Me gusta. Link spre comentariu
money_talks Reputație: -236 Postat Iunie 30, 2019 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Partajează Postat Iunie 30, 2019 amada are talent la alte lucruri dar nu are talent de moderatorYes,of course....se fute bine,suge pula bine,face mancare buna.......ia pune-o moderator o luna de zile sa vedem cum se comporta si ce se intampla :) 1 Link spre comentariu
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iunie 30, 2019 Partajează Postat Iunie 30, 2019 Asta e! Link spre comentariu
filofteu Reputație: 663 Postat Iunie 30, 2019 Partajează Postat Iunie 30, 2019 Parca mi-o imaginez pe piz'd semnandu-ne sentintele de condamnare in timp ce mesteca intr-o ciorba Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Iunie 30, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Iunie 30, 2019 Daca devine aia moderatoare , fug toti userii si mai ramane Nebunu' ....sa se certe singur. Am zis .... . Link spre comentariu
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iunie 30, 2019 Partajează Postat Iunie 30, 2019 Trebuie sa dea teste grele cu Șefu și cu cine mai vrea, teste mai grele decât muncile lu hercule. Link spre comentariu
miserupeazi Reputație: 4 Postat Iunie 30, 2019 Partajează Postat Iunie 30, 2019 Am ajuns material de laba! :slap2Alooo, gara, trenul e plecat demult, iar vagonul cu retardati a ramas! :laugh2 Link spre comentariu
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iunie 30, 2019 Partajează Postat Iunie 30, 2019 Ai material de labă?Nu ghicesti tu la ce mă gândeam. Link spre comentariu
filofteu Reputație: 663 Postat Iunie 30, 2019 Partajează Postat Iunie 30, 2019 da piz'd, toti am dat o laba chiar adineauri. un efort colectiv care a conchis saptamana. problemele incep de maine, cand trebuie sa fim la munca. stii, facand chestii productive pentru noi si societate, in timp ce tu o sa continui sa ne faci loc in p.la ta rafinata, chiar online dintre toate locurile posibile. sa stii ca asa progresam. da' mai baga, draga. asa o sa progresam. sau pune naibii de sarmale, ca laba aia cu materialul tau a fost ca o coliva stricata. Link spre comentariu
xoxoultra Reputație: 35 Postat Iunie 30, 2019 Partajează Postat Iunie 30, 2019 Parca mi-o imaginez pe piz'd semnandu-ne sentintele de condamnare in timp ce mesteca intr-o ciorba amesteca 1 Link spre comentariu
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iunie 30, 2019 Partajează Postat Iunie 30, 2019 De care ciorbă? Link spre comentariu
dalida3000 Reputație: 2 Postat Iunie 30, 2019 Oras:gg Oras:gg Partajează Postat Iunie 30, 2019 amestecavarule ma ignori ? nu-i frumos dupe toate cele intamplate intre noi :( Link spre comentariu
dalida3000 Reputație: 2 Postat Iunie 30, 2019 Oras:gg Oras:gg Partajează Postat Iunie 30, 2019 picon citeste topicul aveti grija Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114299 Postat Iulie 1, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Iulie 1, 2019 Am ajuns material de laba! :slap2Alooo, gara, trenul e plecat demult, iar vagonul cu retardati a ramas! :laugh2 ce-ti mai place amada sa fii in centrul atentiei :)) Link spre comentariu
miserupeazi Reputație: 4 Postat Iulie 1, 2019 Partajează Postat Iulie 1, 2019 ce-ti mai place amada sa fii in centrul atentiei :))Fantezii de labar! Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114299 Postat Iulie 1, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Iulie 1, 2019 Fantezii de labar! :))) iti este frica sa admiti la fel cum o faceai si cand te abordau barbatii si te aratai suparata foc dar crestea inima in tine :)) Link spre comentariu
miserupeazi Reputație: 4 Postat Iulie 1, 2019 Partajează Postat Iulie 1, 2019 :))) iti este frica sa admiti la fel cum o faceai si cand te abordau barbatii si te aratai suparata foc dar crestea inima in tine :)) Sa-mi frica de ce anume?Nu-mi place atentia, nu este vorba de frica, atrag tantari si gandaci, alfel imi placea.Repet: Sunt modesta, altfel nu-mi era in puter ce pot, din ura folosesc ce pot inutil...Vorba lui De ce, puteam sa am orice vreau... A trecut timpul. Am descoperit tarziu, pana atunci am pierdut prea mult... blah,blah... Nu credeam ca pot uri pe cineva atat de mult, felicitari! :)Nu sunt de vanzare, up-ul m-ar fi linisti putin, dar nu mai mult. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum